ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ!!! ΕΔΩ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑ – Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ “ΜΑΝΑΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΟΣΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    kipseli3

    Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το φρικτό έγκλημα το οποίο διαπράχθηκε το 2017, όταν 29χρονη Ελληνίδα μητέρα μαζί με τον 33χρονο Πολωνό πρώην σύντροφό της, δολοφόνησαν το 7χρονο παιδί της και στη συνέχεια έκρυβαν τη σορό του σε εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματός τους, στην Κυψέλη.

    Η Ελληνίδα μητέρα και ο Πολωνός σύντροφός της συνελήφθησαν και φέρονται να ομολόγησαν την πράξη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα υποστήριξε ότι το έγκλημα έγινε στις αρχές του 2017. Η ίδια φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το παιδί ήταν «άτακτο» και το άφησε χωρίς φαγητό και νερό να κάθεται όρθιο για τιμωρία. Το παιδί άρχισε να γκρινιάζει και τότε εκείνη για να το σταματήσει του έκλεισε τόσο σφιχτά το στόμα με μονωτική ταινία, με συνέπεια να βρει φρικτό θάνατο.

    psixoq

    Έβαλαν τα οστά σε εργαλειοθήκη 

    Στη συνέχεια ο 33χρονος έφτιαξε στη σκεπή του δώματος, αυτοσχέδια κατασκευή όπου τοποθέτησε τη σωρό του 7χρονου. Φεύγοντας από το σπίτι που διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία ο 33χρονος τοποθέτησε την σορό σε εργαλειοθήκη που πήρε μαζί του.

    Ακολούθως ενοικίασε διαμέρισμα στην Αθήνα και τοποθέτησε την εργαλειοθήκη σε αποθηκευτικό χώρο ξύλινου καναπέ, στο μπαλκόνι του σπιτιού.

    Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού έρευνα στο ανωτέρω διαμέρισμα και ανευρέθη στον αποθηκευτικό χώρο καναπέ, στη βεράντα του διαμερίσματος, εργαλειοθήκη που περιείχε δύο σακούλες με ανθρώπινα οστά.

    Δείτε το δώμα αλλά και την εργαλειοθήκη που χρησιμοποιήθηκαν ως… αποθηκευτικοί χώροι για τη σορό του άτυχου 7χρονου στις εικόνες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    kipseli4 kipseli3 kipseli2 kipseli1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΦΡΙΚΗ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΆ 🔥 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΆΝΤΑ!!!!

    2. Μετα μανε τα πορδικαναλα για την κακοποιηση των γυναικων απο τους αντρες ….αυτο που εκανε η κ@ργιολ@ στο παιδί της μηπως συγκαταλεγεται στην κακοποιηση της γυναικας;;;εκλαιγε το παιδι απο την διψα ,την πεινα και το τιμωρουσε με ορθοστασια ….δεν υπαρχει τιποτα πιο χειρότερο για ενα παιδι ,η μανα του να το σκοτωνει
      …αναθεωρηστε τα δικαιωματα και τις ευεργετικες διαταξεις που ειναι υπερ των γυναικων …εχουν αλλαξει και εχουμε αλλεπαληλα παραδειγματα κακοποιησεων απο γυναίκες και μητερες ..

    3. Το έχουν βρει τωρα ολοι το κόλπο οτι έχουν ψυχολογικά αλλαχτε τους ΝΌΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΈΤΟΙΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ αυτη η ΚΑΡΙΟΛΑ και ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ θελουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ να τους γδέρνουν και να τους ρίχνουν χοντρό αλάτι που σκοτωσαν αυτο το αγγελούδι εύχομαι γαλήνη στην ψυχούλα του.

    4. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ??

    5. Κάτι τέτοιους υποστηρίζουν οι “αλληλέγγυοι” και τα λοιπά Εξαρχόπουλα …
      και οι “δημοκρατικοί” νόμοι του σημερινού σαπιοσυστήματος φυσικά….!!!!!!!!!!

    6. χαχαχα χαχαχα
      αλου. για αλου ο Ελλια!!
      Οχι αλο καρβουνοοοο!!!χαχαχα

    7. ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ….ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΟΥ…!!!!

    8. Το απλοποιησαν σε κάργα ίσως στο τραγούδι ενώ ήταν καργια που είναι η καρακάξα το πουλί στον οικο αμψβουργων το σήμα κατατεθέν ο οίκος εστε συγχωνεύθηκε με των οικο αυτών

    9. Ξέρουμε για τους Πολωνούς ότι είναι κτήνη φονιάδες Αυτή η ελληνίδα μάννα φονισσα είχε γονείς αδέλφια συγγενείς Δεν έψαξαν δεν ρώτησαν που είναι το παιδί Στο σχολείο 7 χρόνων πρέπει να πήγαινε σίγουρα τι έγινε δεν το ζήτησαν Αφήστε τους φυλακή 15 χρόνια να πληρώνουν οι κουτοελληνες και μετά ελεύθεροι Ξευτιληστηκε η κοινωνία και η Ελλάδα

      1. Ό,τι νά ‘ναι. Οι Πολωνοί κτήνη και φονιάδες; Στον ύπνο σου τα βλέπεις;
        Για τη μάνα όμως, διάβασα ότι με την ίδια ως παιδί, σε ηλικία 15 χρόνων και ενώ ήταν έγκυος, ασχολήθηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Πώς και πόσο αποτελεσματικά δυστυχώς το βλέπουμε…

    10. …….βαρβαρικη καταγωγη ειχε και αυτην και αυτος…..

    11. Το 1932 η Ιταλοί είχαν μια μεγάλη απολια στα θαλασια σύνορα τους με Ελλάδα ή Ρόδο ήταν στην ιταλική επικράτεια μεγάλο οχιματαγογο φορτωμένο από Ρόδο Ιταλούς πολίτες δεν λέγονταν Έλληνες το βούλιαξαν στην Ελλάδα κάπου 1200 άτομα νύχτα βούλιαξε δεν κατηγορούν Ελλάδα πνίγηκαν όλοι

    Comments are closed.