ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΙΔΝΕΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΟΝΕΩΝ 24.000 ΠΑΙΔΙΑ- ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΩΜΑ!

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb1cf86ceb3ceb3ceb3

    Αυστραλία, χιλιάδες παιδιά θα εμβολιαστούν σε στάδιο εν τη απουσία των γονιών τους.

    24 χιλιάδες παιδιά θα εμβολιαστούν σε στάδιο την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε ο Brad Hazzard, υπουργός Υγείας και Ιατρικής Έρευνας της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας,( περιλαμβάνει Σύδνεϋ) στους κατοίκους της Αυστραλίας στις 17 Αυγούστου, ανέφερε η εφημερίδα The Daily Expose.

    Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα Ολυμπιακά στάδια του Σίδνεϋ. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς.(σσ προβλέπεται στην Καλογρέζα τα αντίστοιχα) Ο Hazzard υποσχέθηκε ότι ο νόμος και η τάξη στο στάδιο θα φυλάσσονται από νεαρούς αστυνομικούς.

    Ο αυστραλιανός στρατός θα συναντήσει τα παιδιά στην πόρτα για να τα πάρει μέσα, προκύπτει από ένα μήνυμα στο Twitter που δημοσιεύτηκε στις 17 Αυγούστου από το αυστραλιανό υπουργείο Άμυνας.

    Στο εσωτερικό, στα παιδιά θα απευθυνθεί η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας,Gladys Berejiklian (σσ απόγονος του Χίτλερ), η οποία θα τα ευχαριστήσει για τη συμμετοχή τους στον εμβολιασμό. Τότε τα παιδιά θα εμβολιαστούν.

    Δηλαδή, τα παιδιά θα χωρίζονται δια της βίας από τους γονείς τους και κάτι θα εγχέεται στα παιδιά. Εάν οι γονείς αποφασίσουν να μην συμμορφωθούν με αυτήν τη διαδικασία, τότε, σύμφωνα με το Red State, “οι γονείς μπορούν να λάβουν μεγάλα πρόστιμα και να χάσουν κοινωνικά οφέλη εάν αρνηθούν να συμμορφωθούν με το παραδοσιακό πρόγραμμα εμβολιασμού”.

    Δεδομένου ότι ο εμβολιασμός των παιδιών σε αυτό το στάδιο έχει ήδη ξεκινήσει, αναφέρεται ότι τρία παιδιά σε αυτό το στάδιο έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, δύο από αυτά βρίσκονται σε κώμα.

    Όσο για τη σοβαρότητα του lockdown στη Νέα Νότια Ουαλία, η δίωξη από την αστυνομία ή τις ένοπλες δυνάμεις και πρόστιμο έως και πέντε χιλιάδες δολάρια περιμένουν όσους τολμούν να παραβιάσουν την καραντίνα στο σπίτι, να πουν ψέματα σε κάποιον που παρακολουθεί επαφές, ν’απομακρυνθούν από το σπίτι τους πάνω από 5 χιλιόμετρα χωρίς άδεια είτε βγουν έξω χωρίς να κάνουν άθληση.

    Γιατί εισάγονται τέτοια πρωτοφανή μέτρα και διεξάγεται ένα πείραμα σε παιδιά; Από τον Μάρτιο του 2020, πραγματοποιήθηκαν 11,122,726 τεστ COVID-19 στην πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας, με πληθυσμό 8,16 εκατ. Άτομα, ενώ έχουν εντοπιστεί μόνο 14,227 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

    Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 7.338 ενεργά κρούσματα, που είναι το 0,08% του συνολικού πληθυσμού και τους τελευταίους 18 μήνες, έχουν καταγραφεί μόνο 113 θάνατοι, μόνο το 0,001% του πληθυσμού – λιγότερο από ό, τι με τη γρίπη.

    Επομένως;;

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Θα τουφεκιστεί όποιος πλησιάσει παιδί. Τελεία και παύλα.

    2. οι μπολιαστες θελουν θανατο στισιμο στο τοιχο και με οπλο αναμεσα στα ματια ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

    3. ….ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ….ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΡΑΜΙΑ!!!….

    4. Αυτά τα παιδιά κατά ένα ποσοστό 90+% θα παρουσιάσουν ψυχολογικά προβλήματα – φοβίες που δεν
      μπορέσουν ποτέ να τις ξεπεράσουν .
      Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που απέκλεισαν την παρουσία γονέων .
      Να τα σκοτώσουν στα σίγουρα .Τα ψυχικά τραύματα είναι ανεπούλωτα …..

    5. Έτσι μπουρδελα…..ελάτε να πάρετε το δικό μου!!!!!!

    6. Δεν κατάλαβα. Πως θα βρεθούν τα παιδιά στο στάδιο; θα τα αροαξουν δια της βίας από τα σπίτια τους;

      1. Ηδικα,οπεκα,εσπα, κοινωνικό τιμολόγιο ΚΤΛΠ.
        Οποιος είναι ωφελουμενος και δεν κάνει το πειραματικό εμβόλιο θα σταματήσουν οι παροχες.

      2. Όχι θα πάνε με σύνεση των γονέων!!! Είναι εθελοντικό,αλλά πιέζουν όσο μπορούν μέχρι τον Νοέμβριο γιατί πολλοί δεν θέλουν να το κάνουν!!! Επίσης έχουν κλείσιμο μέχρι και Σεπτέμβρη στο Σίδνεϊ για να αγανακτήσει ο κόσμος και να υπακούσει!!!

    7. PLAN A : Εργαστηριακός κορώνα-ιός- γενικό κλείσιμο -μασκοφορία .
      PLAN B: Υποχρεωτικός Εμβολιασμός -ο φασισμός των “δημοκρατών”. Σε αυτό το στάδιο είμαστε τώρα.
      PLAN C : Νέος πιο δυνατός “βασιλιάς” -ιός-γενικό κλείσιμο- καθολική μασκοφορία .
      PLAN D : Η “στέψη” μέσα σε παγκόσμιες χαοτικές καταστάσεις – η Γη στα χρόνια του εοσφώρου…. –

      Και ξαφνικά Εγένετο ΦΩΣ

      1. Ελάτε να τα πάρετε καθίκια μολων λάβε μην δοκιμάσετε θα κλάψουν οι μανούλες σας εδώ είναι Ελλάδα τέρμα η μαλακια

    8. Αυστραλια – Μελβουρνη! Εμβολιασαν με το ζορι, ενα κοριτσακι, το οποιο συνοδευοταν απο τον πατερα του! Το παιδι αντιδρουσε! Ο πατερας, συνεληφθη! Υ.γ. Το εχω στο messenger, αλλα δυστυχως λογω καποιου προβληματος, δεν μπορω να το αντιγραψω! Φρικη!

      1. Αυτό το ψώνιο που σε σχέση με άλλους εδώ είναι πολύ καλύτερο δεν έγραφε ότι στις 15 Αυγούστου θα γίνει Ελληνογερμανικη σύρραξη.
        Εκεί έγραψα ψώνιο και κάποιος απο σας το επισημανε για μένα. Του αφιερώνω τον τίτλο.

    9. Θεέ μου σταμάτησε τους διαβόλους.γονεις γιατί σκοτώνετε τα παιδιά σας; σας βαραίνουν; στα στάδια επί ρωμαϊκής εποχης σκότωναν τους μάρτυρες. Εν έτη 2021 (ο πολιτισμός) δε θέλει ούτε παιδιά ούτε χριστιανούς.

      1. Θέλει ο θεός να αποτρέψει το κακό και δεν μπορεί;
        Τότε δεν είναι παντοδύναμος…

        Μπορεί, αλλά δεν το επιθυμεί;
        Τότε είναι κακός.

        Είναι και ικανός και το επιθυμεί;
        Τότε από πού προέρχεται το κακό;

        Μήπως είναι και ανίκανος και δεν το θέλει;
        Τότε γιατί τον αποκαλούμε θεό;

        1. ολιγοπιστος εισαι..ο θεος ξερει ποτε πρεπει να παρεμβει και για πιο λογο..και να σαι σιγουρος πως θα παρεμβει..

        2. Γιατί ο Θεός σε αφήνει ελεύθερο να αποφασίσεις. Τι σε νοιάζει αν χάσεις όλα σου τα υπάρχοντα η τη δουλειά σου αν σε νοιάζει η ψυχή σου. Ο Θεός τα είπε εμείς τα ακούμε? Μετάνοια και να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Ο κόσμος που ζούμε είναι η δοκιμασία που όλοι πρέπει να περάσουμε για τη κρίση. Αν φοβάσαι το θάνατο θα κάνεις το εμβόλιο. Αν δε φοβάσαι παρά μόνο το Θεό δεν θα το κάνεις. Εδώ η αρχαία Ελλάδα δίδαξε πως ο θάνατος είναι προτιμότερος από την έλλειψη ελευθερίας. Αν το κάνεις θα νιώσεις καλά η μήπως θα σε σώσουν τα φίδια και θα πάθεις κατάθλιψη.

    Comments are closed.