ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΕ 2 ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ” – ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Στο Ισραήλ η κατάσταση δεν είναι τόσο ρόδινη όσο την παρουσιάζουν καθώς το Υπουργείο Υγείας της χώρας έρχεται να συστήσει επέκταση του καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης ψευδεπίγραφα ουσιαστικά Έκτακτης αφού τείνει πλέον να γίνει μόνιμη με όλους τους κινδύνους που αυτό το κατ΄εξαίρεσην στάτους εγκυμονεί για το Κράτος Δικαίου και όχι μόνο. Κραυγή απόγνωσης Ισραηλινής Δικηγόρου:

    ‘‘Δεν υπάρχει δημοκρατία στο Ισραήλ αυτή απήχθηκε με το νόμο για covid19.’‘

    Εάν η κατάσταση στο Ισραήλ “είχε επιστρέψει στο φυσιολογικό χάρη στην κραυγαλέα επιτυχία των εμβολίων”, τότε η “κατάσταση έκτακτης ανάγκης” δεν θα είχε διατηρηθεί σχολιάζουν ανεξάρτητοι αναλυτές.

    Την ίδια στιγμή το Ισραήλ καταγράφει τουλάχιστον τρεις μολύνσεις COVID-19 που αφορούσαν την ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού, ανέφερε ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Kan την Τετάρτη.

    η δικηγόρος στο fb καταγγέλει την δικτατορία όπως λέει

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα τρία άτομα πιθανότατα είχαν μολυνθεί από ταξιδιώτες που επέστρεφαν από το εξωτερικό. Που σημαίνει ότι ο ούτως ή άλλως εύθραστος και έωλος εμβολιακός τοίχος προστασίας αποδείχθηκε διαμπερής και διάτρητος και στην ινδική παραλλαγή όπως νωρίτερα και στις άλλες.Θα επινοήσουν τώρα και 1000ή δόση καθημερινή δόση εμβολίου μετά την ανά εξάμηνο την 3πλή στο πρώτο έτος και την ανά έτος επαναλαμαβνόμενη.. φαύλος κύκλος…λαβύρινθος εμβολιακός, αλγόριθμος.

    Ένας κορυφαίος Iσραηλινός αξιωματούχος της Υγείας δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν είναι σαφές ότι τα εμβόλια COVID-19 προσφέρουν προστασία έναντι της λεγόμενης ινδικής παραλλαγής της νόσου και ανέφερε αυτήν την ανησυχία ως βασικό λόγο για τον οποίο το Ισραήλ πρέπει να απαγορεύσει τα ταξίδια σε χώρες με υψηλά ποσοστά μόλυνσης από κορωναϊό.

    «Δεν γνωρίζουμε για την ινδική παραλλαγή, δεν γνωρίζουμε αρκετά», δήλωσε ο Δρ Sharon Alroy-Preis, επικεφαλής των υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο Υπουργείο Υγείας, για το στέλεχος της νόσου που πλήττει την Ινδία. Ερωτηθείς για ισχυρισμούς και ενδείξεις ότι το εμβόλιο Pfizer-BioNTech είναι αποτελεσματικό κατά του ινδικού στελέχους, είπε: «Δεν είδα καμία έρευνα σχετικά με αυτό»αναφέρει το timesofisrael.

    Τα μηνύματα που σπάνε την μιντιακή ομερτά το σιδηρούν παραπέτασμα της μονόπλευρης κατ΄ουσίαν παραπληροφόρησης και βγαίνουν προς τον έξω κόσμο συνεχίζονται. Μια Ισραηλινή δικηγόρος που αυτοπαρουσιάζεται ονόματι Gal Gur (28/4/21) στο twitter και το fb της γράφει(αναδημοσιεύεται και στο buzzchronicles.com):

    γεια σας με λένε Gal. Eίμαι ισραηλινή πολίτης και θέλω να μεταφέρω αυτό το επείγον μήνυμα στον κόσμο. Αντίθετα με ότι σας λένε το Ισραήλ δεν επέστρεψε στην κανονικότητα με κανέναν τρόπο.

    Image

    2.Επιπλέον, παρά την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον σαν να υπήρχε μια πλήρη και φυσιολογική ρουτίνα εδώ – το Ισραηλινό Υπουργείο Υγείας συνιστά σήμερα την επέκταση του καθεστώτος Έκτακτης Ανάγκης
    3 / επί του οποίου βασίζεται ο εξαναγκασμός, η παραβίαση των θεμελιωδών δικαιωμάτων,οι σοβαρές διακρίσεις με “πράσινο σήμα (πέρασμα)”,το παρατεταμένο lockdown (περίπου 5 μηνών συνολικά) και πολλοί αντιδημοκρατικοί και όχι “ρουτίνας” περιορισμοί.>

    4 / Εάν η κατάσταση στο Ισραήλ «επέστρεφε στη ρουτίνα χάρη στην εκπληκτική επιτυχία των εμβολίων», τότε η «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» δεν θα είχε συνεχιστεί.
    5 / Στην πραγματικότητα, από την αρχή του «προγράμματος εμβολιασμού» υπήρξε μόνο περισσότερος εκφοβισμός και με πολλούς τρόπους – παρόλο που το κλείσιμο έχει αρθεί, πολύ περισσότερο καταναγκασμός.
    6 / Ζούμε υπό αυξανόμενο καταναγκασμό, διακρίσεις, σήμανση και διαίρεση σε δύο κοινωνίες των πολιτών, σύμφωνα με το «πράσινο σήμα (πέρασμα)».( σσ. Ελλάδα και Κύπρος ακολουθώντας τυφλά το πιλοτικό Ισραήλ το μοντέλο μιας κοινωνίας σε πείραμα κατ’ομολογίαν των ιθυνόντων κινδυνεύουν να μετατραπούν σε αβίωτες κοινωνίες για τους πολίτες τους)…
    Βασικές δραστηριότητες όπως η εργασία, η εκπαίδευση, η υγεία και η αναψυχή – έχουν γίνει πολυτέλεια μόνο για εμβολιασμένους ανθρώπους. Και ακόμη και ως- προσωρινό
    7 / Μόνο ορισμένα μέρη επιτρέπουν την παρουσίαση αρνητικού τεστ στο COVID – κάθε 72 ώρες (!) – η έξοδος έγκρισης μερικές φορές βγάζει αποτελέσματα όλων των ιατρικών εξετάσεων που έχετε κάνει, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι πολίτες που επέλεξαν να το κάνουν θα πρέπει να πληρώσουν για τα τεστ.
    8 / Χθες, ταυτόχρονα με την ψευδή δημοσίευση ότι “όλοι οι περιορισμοί έχουν αφαιρεθεί από τα εκπαιδευτικά συστήματα” – ο Υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι θα επιτρέπεται στους γονείς να εισέλθουν στο σχολείο των παιδιών τους ή στο νηπιαγωγείο, παρουσιάζοντας μόνο ” Green Pass ».
    Θα χρειαστεί επίσης ένα πράσινο πάσο για να παρακολουθήσετε πάρτι αποφοίτησης ή ταξίδια και άλλα.

    Image

    9 / Πιστεύουμε (εγώ ως δικηγόρος και πολλοί σαν κι εμένα) – ότι αυτή η ανακοίνωση πιθανότατα δεν έχει νομική βάση, και δεν είναι υπό εξουσία – αλλά το κράτος του Ισραήλ δεν είναι πλέον μια δημοκρατία που σέβεται τους νόμους. (σσ. και το χειρότερο είναι ότι βρίσκει φανατικούς μιμητές)
    10 / Η οδηγία έχει ήδη εφαρμοστεί και το νομικό σύστημα δεν παρέχει αποτελεσματική λύση για να σταματήσει αυτή η συμπεριφορά. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που να λειτουργεί, ούτε η Κνεσέτ και δεν υπάρχουν κοινοβουλευτικές επιτροπές για να την σταματήσουν. Μας απήγαγαν στη δικτατορία >>
    11 / Το μήνυμά μου είναι απλό: είτε το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό – και έπειτα όλοι οι περιορισμοί πρέπει να εξαφανιστούν από τη ζωή μας. Ή είναι αναποτελεσματικό – και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους περιορισμούς που εξαρτώνται από αυτό (πράσινο σημάδι) ούτως ή άλλως. Και τα 2 δεν ευσταθούν.

    12 / Εφόσον βρισκόμαστε τώρα σε μια χώρα που εφαρμόζει πρωτοφανή καταναγκαστικά μέτρα – δεν θα ακούσετε αυτό το μήνυμα στα επίσημα μέσα ενημέρωσης.
    Παρακαλώ βοηθήστε μας να το μεταδώσουμε στους πολίτες
    13 / Τέλος, πιστεύω ότι το Ισραήλ είναι ο «πιλότος» που πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα και * αιτιολόγηση * για ολόκληρο τον κόσμο. Εάν πείσουν το ευρύ κοινό ότι υπάρχει “επιτυχία” εδώ, θα γίνει σε όλο τον κόσμο και τότε θα επιδεινωθεί για όλους μας.

    Αυτήν την κοινωνία θέλουμε;

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Δηλαδή οι εβραίοι σιωνιστές Ιλλουμινάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θέλουν να εξουσιάσουν τους εβραίους σιωνιστές, τους ίδιους δηλαδή τους εαυτούς τους ε; Κόψτε τον μπάφο και το LSD.ρε παιδιά.

    2. Δυστυχώς η κατάσταση πάει για διχασμό σε εμβολιασμένους-μεταλλαγμένους και ανεμβολίαστους. Όπως πρότεινε και κάποιος φίλος σε προηγούμενο σχόλιο η λύση απόσχιση, ξεχωριστό κράτος για εμάς που δεν θα κάνουμε το εμβόλιο ενεργοποιώντας την αρχή της αυτοδιάθεσης, όχι στις φασιστικές δυνάμεις καταναγκασμού της ΝΤΠ.

    3. Ντροπή στα ιερατεία σας , στην ελίτ σας δηλαδή … Πως σας πετσόκοψαν έτσι ;;;;; Ένα και το αυτό με τα γκοιμ σας έκαναν …. Θα τους κάψει ο Γιαχβέ , να μάθουν να φέρονται σωστά στον περιούσιο λαό του , τα λαμόγια..!

    4. Στο Ισραήλ αυτά;;; Τι να πούμε… Αν και στις ΗΠΑ φοράνε μάσκες και οι εμβολιασμένοι. Αν ισχύει. Αν μπορείτε να ερευνήσετε… Τι κάνουν στην ανθρωπότητα… Τι έχει συμβεί;

    5. Ουδέποτε τα εμβόλια αναχαίτισαν μια πανδημία!!!!!!!! Απεναντίας τα τωρινά εμβόλια, σύμφωνα και με μελέτες σοβαρών πανεπιστημίων ευνοούν τις μεταλλάξεις!!!!!! Ας μην ξεχνούμε οτι η 1η μετάλλαξη συνέβη στην Αγγλία, όπου είχαν τα πρωτεία στην έναρξη των εμβολιασμών!!!!! Εχει καταλυθεί κάθε ἐννοια δημοκρατίας και ελεύθερης άποψης και συναίνεσης σε ιατρικά θέματα, η ιατρική του τώρα έχει πάρει την κατρακύλα!!!!! Κάνουν τεστ παντού σε όλους καταναγκαστικά, PCR, Rapid, self κλπ, ψάχνοντας να χωρίσουν τους ανθρώπους στις κοινωνίες στους ”καθαρούς” από κορωνοιό και στους ”μιασμένους”, δηλαδή κάνουν τον πλανήτη μια απέραντη Σπιναλόγκα!!!!!!!, αφού ήδη χώρισαν αυτούς σε 2 στρατόπεδα στους ”καλούς” εμβολιασμένους και στους”συνωμοσιολόγους, ψεκασμένους, απείθαρχους” ανεμβολίαστους!!!!!!Τώρα κάνουν self test και στους εμβολιασμένους, έτσι για να τους έχουν και αυτούς στο μαντρί, και είναι σαν να παραδέχονται οτι τα εμβόλια δεν μπορούν να αναχαιτίσουν την διάδοση της νόσου!!!!!!!

    6. το πρόβλημα είναι ότι ο ραγιάς δεν μπορεί να διανοηθεί την έννοια της αντίστασης, δηλαδή θεωρεί ότι πρέπει να πάει να κάνει το εμβόλιο για να μπορεί να πάρει για ποτό, μην το κάνεις και μην πας για ποτό, πού να συζητήσουμε τώρα για μαγαζιά στο εξωτερικό που αντιστέκονται και ανοίγουν κανονικά….ο ραγιάς έχει φετίχ με το κράτος και δεν του πάει με τίποτα να πει όχι στην εξουσία παρά τα 46 χρόνια παναριστερισμού από το 1974….

    7. Οί αγύρτες τό ξέρουν ότι τά δέν είναι αποτελεσματικά για αυτό αναγκάζουν τόν κόσμο νά φοράει μάσκα μετά τόν δεύτερο εμβολιασμό.Πολλά άτομα αρρώστησαν μέ κορωνοιό μέτα τόν δεύτερ εμβολιασμό.Ερώτηση:Τότε γιατί γίνεται ό επικίνδυνος εμβολιασμό;Γιά νά θυσαυρίσει ό άπληστος
      Εβραίος ό γαιδουρογιατρός Δρ.Μπουρλά.
      Γιάννης Λάκων

    8. Εγώ τραβήξει ανεργία, ταιζω βρωμιαρηδες λαθρο και ανεπιθυμητους =επενδυτές, με αυτά που πληρωνω στην ώρα τους (δίχως να το ξερω) τα τελευταία χρόνια πραγματικες διακοπές δεν χαίρομαι στην Ελλάδα, βέρος Έλληνας πολιτης…. Δε πα να πεθανω καλυτερα?? Μόνο τότε θα ησυχάσω (το μόνο σίγουρο)

        1. Θα ακολουθησει την πορεια που ακολουθουμε ολοι μας μεχρι να ξαναερθει αγαπητε

    9. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Σ/Κ!Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!44 ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ…ΚΑΙ Η ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ/ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

    10. Ηδη ο Κούλης το έχει αναφέρει για τα προνόμια των εμβολιασμενων…έτσι αργότερα θα λένε για τα προνόμια των τσιπαρισμενων. Όλα βγαίνουν και θα πλανηθουν ακόμα και οι πιο πιστοί. Καλύτερα λοιπόν ψεκασμενος

    11. Σιγα να μην αφηναν οι κατ’ εξοχην σιωνιστες να χαθει η ευκαιρια να φερουν τον παγκοσμιο ηγετη τους, να επαναπροσδιοριστουν τα παντα με αρχηγο το σιωνιστικο ιδεωδη. Εδω σοδομιζουν τον πλανητη, στο Ισραηλ θα σταθουν που στο φιναλε ειναι και του χεριου τους;; Σημερα ο κορονας, αυριο οι εντολες του ηγετη. Υπακοη!! Σημερα ανοιγουμε δρομο για το μελλον, αυριο τα χρηματοπιστωτικα σκουλικια, αυτοι δηλαδη, θα φερουν τον εκλεκτο, σε εναν ετοιμο και τρομαγμενο κοσμο που ηδη ναρκοθετησαν με τα ΜΜΕ εφημεριδες καναλια διαδικτυο και κοινωνικη δικτυωση, τις τραπεζες, το Χολλυγουντ, το πορνο που ειναι αφεντες στις εταιρειες, στη λαθρομεταναστευση που ομως δεν χωρα στο Ισραηλ κ.α. Μερικοι φυσικα αντιδρουν αλλα τι να το κανεις…

    12. Εξ’αρχής όλο το σχέδιο αυτό ήταν. Παγκόσμια χουντάρα. Σε πραγματική πανδημία όλοι θα τηρούσαμε δέκα φορές περισσότερα μέτρα απ’όσα λέει η κυβέρνηση. Θα βλέπαμε νεκρούς παντού. Σε πραγματικές πανδημίες δεν χρειάζεται η αστυνομία για να επιβάλλει τα μέτρα. Βλέπει ο πολίτης μόνος του τη κατάσταση και προσέχει.

      1. Ψεκασμένε………… Αχαχαχαχααααααααα!!!!! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα δίποδα γίδια που κυκλοφορούν γύρω σου. Χαλάς το σάλιο σου άδικα. Τους έχει προγραμματίσει ο Ισραηλινός πράκτορας και λαοπρόβλητος ηγέτης Ανδρέας πατσόκ!!!!!! Τώρα είναι αργά για δάκρυα Στέλλα….. Μόνο ένας πόλεμος σας σώζει αν και, έχω τους ενδοιασμούς μου!

        1. Γιατί δηλαδή, εσύ είσαι απ έξω σε όλα αυτά που λές????!!!!!!!!!!!

    13. τετοια γιδια που ᾽σαστε

    14. Το λέμε καιρό τώρα. Το μόνο που θα καταφέρει το εμβόλιο είναι να αρρωστήσει αυτούς που το κάνουν. Κατ επέκταση τα φασιστοειδη νεοταξικα καθεστώτα θα ρίχνουν την ευθύνη της αποτυχίας στις μεταλλάξεις και τους μη εμβολιασμενους. Κάπου εκεί θα αρχίσουν να πεθαίνουν κατα εκατομμύρια οι συνταξιούχοι που το έχουν κάνει. Κάπου εκεί ελπίζω να βγει η αλήθεια, διαφορετικά αν επιβάλουν το εμβόλιο σε όλους, θα μιλάμε για εξαφανιση του ανθρώπινου είδους. Μονο οι φυλες που ζουν στον Αμαζόνιο θα γλιτώσουν.

      Η φυλη του Ισραήλ που έκαναν μαζικά το εμβόλιο θα είναι η πρώτη που θα πληρώσει το τίμημα.

      Ο καιρός γαρ εγγύς.

    15. Είναι φανερό ότι ο Καραγκιόζης θέλει να κλείσει το λιανεμποριο…αλλιώς να μας εξηγήσει την αντίφαση που προκύπτει και το ευεξήγητο αίσθημα αδικίας που προκαλεί στους μικρομεσαίους εμπόρους, το γεγονός ότι την ώρα που άλλοι κλάδοι της οικονομίας όπως η Εστίαση, ο Τουρισμός, οι Παιδότοποι, τα Γυμναστήρια εντάσσονται σε Προγράμματα Επανεκκίνησης, τα συναρμόδια υπουργεία κρίνουν – χωρίς να εξηγούν επαρκώς το «γιατί» – ότι το λιανεμπόριο δεν χρήζει ανάλογης στήριξης.

    Comments are closed.