ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! “ΤΡΕΧΟΥΝ” ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S-300 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΗΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ; ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    S-300

    Η κυβέρνηση της Σλοβακίας υλοποίησε τη δέσμευση της για στήριξη της αεράμυνας της Ουκρανίας. Όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα σήμερα το σύστημα S-300 SAM της Σλοβακίας παραδόθηκε στην Ουκρανία, μετέδωσε το σλοβακικό τηλεοπτικό κανάλι Markiza την Παρασκευή, επικαλούμενο τον πρωθυπουργό Έντουαρντ Χέγκερ.

    «Αυτή είναι μια υπεύθυνη απόφαση της χώρας μας. Η Σλοβακία παρέχει βοήθεια με τη μορφή παροχής ενός αμιγώς αμυντικού συστήματος στην Ουκρανία», ανέφερε ο πρωθυπουργός Χέγκερ σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι σπεύδοντας όμως να τονίσει πως «η προμήθεια του συστήματος δεν σημαίνει ότι η Σλοβακία έχει γίνει μέρος της ένοπλης σύγκρουσης στην Ουκρανία».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΔΩΣΕ!!!

    2. Καλό θα ήταν να λέτε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καμία Ελλάδα και κανένας Έλληνας δεν συμφωνεί με τις ενέργειες του. Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα το εξώγαμο.

    3. Η Ελλάδα έχει παραδώσει το μισό Αιγαίο, οι S300 μας πείραξαν?

    4. Ναι ναι …όλα σχεδιασμένα είναι από πριν…Αφού θέλουν να πάνε σε Γ Παγκόσμιο πόλεμο.
      Παίζει τα ρέστα της η Δύση και μπαμπογρια η βασίλισσα της Αγγλίας μαζί με τους φοροτεχνικους της τους παγκόσμιους Εβραίους τραπεζίτες τον Ροκφέλερ και τους Ροθτσιλν.Ακουμε τι σε λέω! Ο Τζορτζ Σόρος πριν 20 μέρες είπε ο Γ Παγκόσμιο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει.
      Άμα δεν κάνει παγκόσμιο πόλεμο θα χασει την πρωτοκαθεδρια από της αναδυόμενες οικονομίες της Ευρασίας.
      Φαντάζεσαι η Βασίλισσα της Αγγλίας να είναι δούλα σε Πακιστανό Βασιλιά ή Κινέζο Σαολίν; Θα κάνει πόλεμο.
      Θα σας μπουκωσω Ισκαντερ για την προδοσία της Μακεδονία μας.

    Comments are closed.