ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΙΑΝ – ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ – ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΑΝΤΑΤΑ

    Κοινοποίηση:
    r9yjj2qt

     

    Τραγική η κατάσταση στην πόλη της Κίνας Σιάν εξαιτίας του lockdown που έχει επιβληθεί λόγω έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού άγνωστης όμως μετάλλαξης. Κάποιοι μιλούν για Έμπολα κάποιοι άλλοι για μια νέα πιο θανατηφόρα μετάλλαξη του κορωνοϊού. Κανείς όμως δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει πέρα ενός lockdown που δεν έχει προηγούμενο για 155 κρούσματα.

     Το lockdown είναι ιδιαίτερα αυστηρό για τα 13 εκατ. κατοίκων της πόλης καθώς δεν επιτρέπεται καμία μετακίνηση εκτός της κατοικίας τους, ούτε για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, φάρμακα ή τρόφιμα!

    Μια γυναίκα που είναι έγκυος δεν μπορεί να πάει ούτε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι τους τελειώνουν τα λιγοστά τρόφιμα που είχαν σπίτι τους ενώ η όποια τροφοδοσία τους από τις αρχές είναι προβληματική.

    Παράλληλα πολλοί κάνουν λόγο  για μια νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού για την οποία το Πεκίνο δεν έχει αναφέρει τίποτα ακόμη επίσημα.

     

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν πρόκειται για νέα μετάλλαξη αλλά για την δέλτα με υποψίες ότι και η όμικρον άρχισε να διασπείρεται. Φυσικά οι Κινέζοι γνωστοί για τίς ακραίες μεθόδους αντιμετώπισης της πανδημίας απομόνωσε όλους στα σπίτια τους πηγαίνοντας τους τρόφιμα στις πόρτες τους, αλλά είναι αδύνατο να καλυφθούν τα εκατομμύρια των κατοίκων με τά απαραίτητα.
      Η Κίνα ακολουθεί την zero-covid strategy πού σημαίνει ότι στοχεύουν για μηδενικά κρούσματα πρίν την έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων τόν Φεβρουάριο. Κολοσσοί παραγωγής chip όπως η Samsung και η micron ανακοίνωσαν μεγάλη μείωση του εργατικού τους δυναμικού στην περιοχή με αποτέλεσμα να πλήξη την παγκόσμια παραγωγή σε πολύ σοβαρό βαθμό. Η Samsung παράγει το 40% της παγκόσμιας παραγωγής σε NAND memory chips στη συγκεκριμένη περιοχή.
      Υπήρχαν καί κάποιες περιπτώσεις θανατηφόρου αιμορραγικού πυρετού αλλά σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές είναι κάτι συνηθισμένο και ότι πρόκειται για εποχιακή έξαρση σε αγροτικές περιοχές τής βόρειας Κίνας.

    2. Χίο, Βοβολη, Καζάκη Κασιδιάρη όλοι μαζί τώρα! Μετά η σκατομερασια.

    3. Κλείστε τα πάντα. Όλα. Για πάντα και βγείτε στους δρόμους τώρα. Μην περιμένετε ούτε το ξανθό γένος ούτε ουράνια βοήθεια. Τώρα γιατί θα είναι αργά. Αφήστε την κατσίκα του γείτονα.

    4. Θέμα χρόνου είναι να εξαπολύσουν τον ιό που χτυπάει στο DNA εκεί θα πεθαινΟυν σε λίγες ώρες ανάλογος ομάδος αίματος και φίλης έχουν ολόκληρα υπόγεια εργαστήρια με διάφορους ιούς που δεν υπάρχουν στα ιατρικά βιβλία τους κατασκευάζουν χρόνια….ένα άλλο θέμα είναι ότι οι Κινέζοι όπου και να έχω πάει βλέπεις γκρουπ από ομάδες τους να εξαπολύονται μαζικά σε μια περιοχή η χώρα αν θες είναι οι τέλειοι φορειςμιαςασθε ελιάς έπρεπε να μην τους επιτρέπουν να μπαίνουν σε ξένες χώρες ειδικά τους Κινέζους

    5. Ο Γκέιτς είχε πει πως με την επόμενη πανδημία ο κόσμος θα δώσει μεγαλύτερη σημασία. Τι εννοούσε ο ποιητής; Την είχαν έτοιμη την επόμενη χειρότερη πανδημία; Εγώ πάντως κάτι τέτοιο καταλαβαίνω.

    6. Προφανως πηρε φορα το κονγκλαβιο της ΕΛΙΤ ΝΤΠ με τον κ.Gates και μαγειρεψε αλλον ιο για να συνεχισει την τρομοκρατια και την ελαττωση του παγκοσμιου πληθυσμου! Αγαντα Πατριδα! Το τελος τους θαναι πυρ εξ ουρανου, υπαρχει και Θεος που δεν λογαριαζει τσεπες γεματες σε βαρος της Δημιουργιας Του!

    7. Αχαχααααάααα!!!!!! Ένα ένα ξεφυτρώνουν τα πακέτα! Για όσους επιλέγετε να κοιμάστε ακόμη, μάλλον ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε. Είμαστε σε πόλεμο με τους νεοταξίτες μασόνους στοατζήδες οπαδούς του Σατανά! Δεν θα σταματήσουν εάν δεν μας καταστήσουν όλους δούλους τους. Δυστυχώς για αυτούς, πάντα θα υπάρχει μερίδα “άτακτων” παιδιών που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τα κάνουν όλα ΠΟΥΤΑΝΑ….!!!!!!

    Comments are closed.