ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΛΕΣ: “ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ce9aceb1cf84ceb1ce93cea6cea6ce93cea6ce93

    Αντίλλες καταγγελία: “Περιέργως κανείς δεν μπορεί να βρει πολλές καρδιακές ανακοπές εμβολιασμένων ασθενών. Να είστε σίγουροι, απλώς διέγραψαν στα αρχεία τους το γεγονός ότι αυτοί οι ασθενείς είναι εμβολιασμένοι.

    Μια ακόμη καταγγελία για παραποίηση στοιχείων για να βγάλουν .. λάδι τα εμβόλια….“σβήσαμε στους υγειονομικούς φακέλους περίθαλψης τη σήμανση αν οι ασθενείς είναι εμβολιασμένοι ή όχι ! Αρχή Αυγούστου πριν φθάσει το 4ο κύμα!”

    Ο λόγος ήταν : “οι ασφάλειες δεν αναλάμβαναν πλέον τους ασθενείς που είχαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό!”

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Στο Ελλαδιστάν του γκαντεμόσαυρου και της τσιόρδας αποσιωπούνται όλες….

    2. Υπάρχει ένας γενικός κανόνας που αναφέρει ότι όποιος έχει αντισώματα είναι επικίνδυνο να κάνει εμβόλιο γιατί υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθούν θρόμβοι στο αίμα του, άρα πριν οποιοδήποτε εμβόλιο κανονικά θα πρέπει να προηγείται ένα τεστ αντισωμάτων.

    3. ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΓΚΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ.
      ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟ FOCUS103.6 FM

    4. Γίνεται επίδειξη για το πόσο δεμένο είναι το παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα και πόσο πειθαρχημένο στις εντολές του αφεντικού του.Οι μυστικιστικές οργανώσεις φρόντισαν για την πλήρη υποταγή των κρατούντων τόσα χρόνια. Καταλύθηκαν τα συντάγματα,οι διεθνείς συμβάσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου,οι νόμοι,οι επιστημονικές αρχές,οι ιερατικοί κανόνες,τα πάντα. Όλοι οι κατέχοντες εξουσία προσκύνησαν και πειθάρχησαν. Και διώκουν τους απείθαρχους,αδιαφορώντας για το μέγεθος του παραλογισμού της δίωξης.

      1. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ

    Comments are closed.