ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΕΞ

    Το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον Βούλγαρο πρέσβη στην Μόσχα και απαίτησε να εγκαταλείψουν το έδαφος της Ρωσίας δύο Βούλγαροι διπλωμάτες εντός 72 ωρών. Είχε προηγηθεί η απέλαση δύο Ρώσων διπλωματικών υπαλλήλων από την Σόφια με απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης.

    Την περασμένη εβδομάδα είχαμε το θερμό επεισόδιο μεταξύ Τσεχίας και Ρωσίας, με 20 διπλωμάτες να απελαύνονται εκατέρωθεν.

    Μόλις χθες αποκαλύφθηκε το περίεργο μήνυμα της στρατιωτικής διοίκησης του Πενταγώνου με την οποία έκανε λόγο για το ενδεχόμενο πυρηνικής σύρραξης, σε μία κλιμάκωση η οποία δεν θα είναι ούτε γραμμική, ούτε προβλέψιμη!
    Το τελευταίο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Διότι δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του και είχε υποστηρίξει ότι η Αμερική επιθυμεί μία σχέση με την Ρωσία η οποία θα είναι «γραμμική και προβλέψιμη»!

    Βγαίνει λοιπόν άμεσα το βαθύ κράτος, τα λεγόμενα γεράκια του Πενταγώνου και ακυρώνουν την ρητορική του συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, αντιστρέφοντας την. Δηλαδή το βαθύ κράτος της στρατιωτικής ηγεσίας, ακυρώνει τις αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας.

    Οι Βρετανοί στέλνουν δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα παρά την απόφαση των ΗΠΑ να ακυρώσει την αποστολή δύο πολεμικών σκαφών στην περιοχή.

    Μακάρι να βγούμε ψεύτες. Αλλά αυτά τα φαινόμενα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. αντε να πεσει κανα μανιταρακι , εκει να δεισ great reset

    2. Αν ο πόλεμος ξεκινήσει απο πανω θα μείνουν
      Δύο εκατομμύρια μόνο.

    3. οποιος τα βαλει με την ρωσια την π@τσισε

      1. Ερντογάν ρωσολαγνε βλακακο Ερντογάν ο ταμίας της Ρωσίας σου ,ΝΑΤΟ παπαρορωσε εδώ και δεκαετίες σε γλέντια ,ΙΣΡΑΗΛ ταβαριτς κάνει πλάκα με τους μπεκρηδες μπλετ…..θέλεις κι άλλους;

    4. Τα είπε όλα ο Παίσιος αλλά ποιος άκουγε τον γέρονδα τότε ;

    5. ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ

    6. Αξέχαστη θα μείνει (σε όσους απομείνουν) η φετινή Ανάσταση.

    7. Η Τουρκία δηλαδή τι απάντηση θα δώσει? Με αεροπορία? μακάρι αύριο το πρωί !!! Με ναυτικό? μακάρι και τώρα να γίνετε!! γελούν κι οι πέτρες.

    8. Δεν παίζουν οι ρωσοι
      Η ταν η επι τας
      Αν κάνουν πίσω τελείωσαν κ το ξέρουν καλα

    Comments are closed.