ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΗΞΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΛΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: «ΚΟΚΤΕΙΛ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ»

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    «Πιθανολογώ ότι πρέπει να κάνουμε ένα κοκτέιλ εμβολιασμού κάθε χρόνο πλέον το φθινόπωρο. Για την γρίπη και τον κορωνοϊό. Ίσως η συνειδητοποίηση αυτής της πανδημίας και της καταστροφής που συνέβη να αυξήσει την προθυμία για εμβολιασμό», δήλωσε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι.
    Όμως την ίδια στιγμή αποδεικνύεται έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη η πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών, όταν χρησιμοποιείται διαφορετικό εμβόλιο για τη δεύτερη δόση, σύμφωνα με την έρευνα Com – Cov,  που διεξάγεται από τον Φεβρουάριο από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

    Τα πρόωρα ευρήματα της έρευνας, που «ανακατεύει» τα εμβόλια της Oxford/AstraZeneca και της Pfizer/BioNTech, δείχνουν ότι όσοι έλαβαν συνδυασμό τους εμφάνισαν  συμπτώματα όπως πυρετό, κόπωση ή πόνο στους μύες, συχνότερα σε σχέση με όσους έλαβαν το ίδιο σκεύασμα και για τις δυο δόσεις.

    Χωρίς να υπολογιστούν οι θανατηφόρες παρενέργειες.

    Για παράδειγμα, η πιθανότητα εμφάνισης πυρετού για κάποιον που έχει λάβει δύο δόσεις AstraZeneca είναι 10%. Όμως, αν κάποιος λάβει την πρώτη δόση με AstraZeneca και τη δεύτερη με Pfizer, τότε η πιθανότητα ανέρχεται στο 34% και αν μάλιστα γίνει ο ανάποδος συνδυασμός η πιθανότητα «εκτοξεύεται» στο 41%.

    Τα πρώτα δεδομένα ήρθαν από την ομάδα των 463 συμμετεχόντων, από τους 830 στην έρευνα, που εξετάζει την αποτελεσματικότητα των συνδυασμών των εμβολίων της AstraZeneca και της Pfizer. Οι συνδυασμοί που χορηγούνται για πρώτη και δεύτερη δόση αντίστοιχα, είναι τέσσερις: AstraZeneca – AstraZeneca, Pfizer – Pfizer, AstraZeneca – Pfizer, Pfizer – AstraZeneca.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο/Η για πόσο θα μας ξεπαστρέψουν και δε θα το καταλάβουμε λέει:

      Απορία ενός αφελούς.Οταν σε λίγα χρόνια ξαναρίξουν ιό, φτου κι απ’ την αρχή θα γίνουν εμβόλια;

    2. Κάθε χρόνο εμβόλιο; Φαίνεται πως η μπαταρία στο τσιπάκι κρατάει μέχρι ένα χρόνο και χρειάζεται ανανέωση ε;

    3. ΟΙ πιθανοί συνδυασμοί για τα τέσσερα εμβόλια είναι 1χ 2 χ3 χ4=24, ούτε 30 Άντε βρε κάποιος από όλους τους συνδυασμούς θα σας στείλει, και ούτε που θα το καταλάβετε.

    4. Ο/Η Σώνει και καλά έπρεπε να δείξουν θύματα, μόνο έτσι θα είχαν δικαιολογία για τις ενέργειες τους λέει:

      Συγγενικό μου πρόσωπο δούλευε σε ίδρυμα στους τροφίμους του οποίου ανιχνεύθηκε κοροναϊός. Έκαναν τεστ σε όλους και στο προσωπικό, η συγγενής μου βγήκε αρνητική, την ξανά φώναξαν, πάλι αρνητική. Κάτι ψιλιάστηκε η κοπέλα, όποτε πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και έκανε μοριακό τεστ, αρνητικό και αυτό. Έλα όμως που την ξανά φώναξαν από τον ΕΟΔΥ, ξαναέκανε τεστ και αυτή τη φορά οι φωστήρες το έβγαλαν θετικό. Η κοπέλα δεν είχε τίποτα, την έκλεισαν σε άδειο σπίτι για δεκαπέντε μέρες με την αστυνομία να την ενοχλεί 4 έως πέντε φορές την ημέρα. Πριν όμως την καραντίνα, κοιμόταν με τον άνδρα της και έπαιζε με τα παιδιά της, όλοι υγιείς βρέθηκαν. Τα μηχανήματα του Τσιόδρα προφανώς έχουν την ίδια ρύθμιση της ζυγαριάς του μπακάλη. Ο λεβέντης, για να κλέψει, πέταγε πάνω τη σακούλα με τη Ζάχαρη με δύναμη, έφτανε η Βελώνα στο κιλό, ενώ το πραγματικό βάρος του προϊόντος δεν ήταν πάνω από επτακόσια γραμμάρια. ΥΓ. Ο δε εμβολιασμός των γερόντων έγινε σε χρόνο dt, χρησιμοποίησαν μεγάλη συσκευασία και εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt.

    5. Δηλαδή το SPUTNIK πότε πρόλαβαν και το έβγαλαν ; Σε ποια “πειραματόζωα” το δοκίμασαν ;

    6. ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΝΕΚΡΩΝ?
      ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΛΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ?
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ IQ. MONO ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΛΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.
      ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΕΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? AN EINAI AYTΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟΧΟΣ,
      ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ SPUTNIK KAI TO ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Comments are closed.