ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! “ΒΟΜΒΕΣ” ΤΗΣ ΚΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ: “ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΓΝΟΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ”

    Κοινοποίηση:
    ΚΙΝΑ ΗΠΑ

    «Το κλειδί για την επίλυση της ρωσοουκρανικής κρίσης βρίσκεται στα χέρια των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ», υποστήριξε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας Zhao Lijian, την Πέμπτη (17/3), προσθέτοντας ότι «η Κίνα ελπίζει ότι οι ΗΠΑ μπορούν πραγματικά να σταθούν στο πλευρό της ειρήνης και της δικαιοσύνης», μετέδωσε το Chinadaily.

    Η παρέμβαση της Κίνας υπέρ της Ρωσίας, αναφορικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, βάζει στο «κάδρο» τις ΗΠΑ και τους επιρρίπτει ευθύνες για την κατάσταση, αφήνοντας αιχμές για την πολιτική που ασκούν οι «νικητές του ψυχρού πολέμου», όπως τους χαρακτήρισε ο Lijian.

    Ο ίδιος, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε ότι η Κίνα προωθεί τις ειρηνευτικές συνομιλίες, καταβάλλει προσπάθειες για την επίλυση της κρίσης και θα συνεχίσει να διαδραματίζει εποικοδομητικό ρόλο στο θέμα.

    Τόνισε δε, ότι «οι εμπνευστές της κρίσης στην Ουκρανία θα πρέπει να αναλογιστούν προσεκτικά τον ρόλο τους σε αυτήν, να αναλάβουν ειλικρινά τις ευθύνες τους και να λάβουν πρακτικά μέτρα για να εκτονώσουν την κατάσταση και να λύσουν το πρόβλημα, αντί να κατηγορούν άλλους».

    Η απόφαση των ΗΠΑ για την επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά, συνδέεται άμεσα με την τρέχουσα κρίση στην Ουκρανία, επεσήμανε ο Lijian.

    Ανέφερε τέλος, ότι η θέση της Κίνας στο ουκρανικό ζήτημα είναι δίκαιη και αντικειμενική, ενώ διαμήνυσε ότι «οι χώρες που θα έπρεπε πραγματικά να «αισθάνονται άβολα, είναι εκείνες που πιστεύουν ότι έχουν κερδίσει τον Ψυχρό Πόλεμο και μπορούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο, αγνοώντας τις ανησυχίες των άλλων χωρών»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. ΗΠΑ: αγοράζουν κινέζικα προϊόντα παίρνοντας δάνεια από την Κίνα
      Ελλάδα: γίνονται αποκριάτικοποιήσεις, με τις ιδιωτικές εταιρείες να παίρνουν δάνεια με εγγύηση του δημοσίου και εγγύηση για τα κέρδη από το δημόσιο
      Γερμανία: οι φτωχές χώρες της ΕΕ αγοράζουν γερμανικά προϊόντα με δάνεια από την Γερμανία
      Εναλλακτικά ονομάζεται:
      Ο κόσμος δεν θέλει να αγοράζει τόσα πολλά καταναλωτικά προϊόντα για αυτό τον δωροδοκούν με “δωρεάν” δάνεια.
      Καμία ιδιωτική εταιρία δεν θέλει να αναλάβει οτιδήποτε έχει σχέση με το δημόσιο, για αυτό και το δημόσιο της δωροδοκεί με “δωρεάν” δάνεια.
      Εάν η ανθρωπότητα χρειαζόταν τόσα πολλά προϊόντα για να ζήσει, θα είχε αφανιστεί πριν χιλιάδες χρόνια!!!

    2. 🙄Ώπα ρε μεγάλε!!!!
      Πότε εμείς κοιμόμασταν με ασφάλεια και κάναμε όνειρα για το μέλλον;;;;

    3. ” ζούμε την σκληρή εκδοχή των προφητειών γιατί η σκληροκαρδία μας το αξίζει”…

    4. Η Δύση έσβησε και πολύ σύντομα θα καταλάβουν οι κοινωνίες τους από την Αθήνα κ την Ιερουσαλήμ μέχρι το Λονδίνο και την Αμερική το χτύπημα της πυρινης ρομφεας του Δράκου.
      Οι πύλες άνοιξαν και πλέων δεν υπάρχει γυρισμος είναι μόνο θέμα χρόνου.
      Από εδώ και στο εξής κανένας πολίτης ,χώρα, πόλη η επιχείρηση στην Δύση δεν θα είναι όπως ήταν πριν 20 μέρες κάνεις πλέων δεν θα είναι ασφαλείς ούτε θα μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια κάνοντας όνειρα για το μέλλον.
      Κάθε μέρα σας να την λογίζεται σαν την τελευταία σας σε αυτόν τον πλανήτη από εδώ και στο εξής!

    Comments are closed.