Ο “ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ” ΣΕ ΘΕΡΜΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    sddefault-1

    Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε απόψε, στο περιθώριο της πρώτης συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, ότι δεν έχει τίποτα να συζητήσει με την ελληνική κυβέρνηση.

    «Ολόκληρη η πολιτική τους βασίζεται σε ψέματα, δεν είναι ειλικρινείς. Δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε με την Ελλάδα», είπε ο τούρκος πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Πράγα.

    Ο Ερντογάν υποστήριξε ότι η Αθήνα κατανοεί το μήνυμα της Άγκυρας ότι «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» – ένα σχόλιο που έχουν καταδικάσει αξιωματούχοι στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Δύσης ως «απειλή» κατά γειτονικής χώρας, υπογραμμίζει το πρακτορείο Reuters.

    Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι ο Ερντογάν δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ότι η απάντηση της Άγκυρας «Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα» αφορά ενδεχόμενη επίθεση οποιασδήποτε χώρας στην Τουρκία.

    Την ίδια ώρα ο Ερντογάν είχε θερμή χειραψία με τον Γάλλο πρόεδρο Ε.Μακρόν που φαίνεται ότι τα «βρίσκει» όλο και περισσότερο με τον Τούρκο πρόεδρο.


    Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μακρόν ζήτησε από τον Ερντογάν σεβασμό στο διεθνές δίκαιο .

    Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε την «ανησυχία» του για την κατάσταση στο Αιγαίο και «κάλεσε για επανέναρξη του διαλόγου μεταξύ των πλευρών ώστε να αποφευχθεί η κλιμάκωση και να διαφυλαχθεί ο σεβασμός στο διεθνές δίκαιο», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ο Μακρον είναι ένα τίποτα που ο ογδόνταρης Ρενέ Δαβίδ Ρότσιλντ τον προώθησε για πρόεδρο της Γαλλίας.
      Σε αυτόν ο αποτυχημένος Οδυσσέας Κυριακόπουλος επωλησε τα μεταλλεία, σε ένα εκ των οποίων σημειώθηκε το θανατηφόρο ατύχημα.

    2. τυπικη χειραψια. Με μας εχει υπογραψει αμυντικη συμφωνια, οχι με τους ερντογανότουρκους

    3. Δεκάδες Γαλλικές εταιρείες σε ετήσια βάση κάνουν συναλλαγές δισεκατομμύριων ευρώ με το Τουρκικό κράτος και έχουν υπερσύγχρονα εργοστάσια εκεί. Στην Ελλάδα εταιρείες Γαλλικών συμφερόντων τίς βλέπουν με τα κυάλια..

      Όλη η Δυτική Ευρώπη έχει εργοστάσια στην Τουρκία και κάνει χοντρή Μπίζνα μαζί της. Ελλάδα το αναπτυξιακό πλάνο της κυβέρνησης είναι φετα, σουβλάκι και Οοοοπααα σε κάνα ψοφιο τουρίστα…😂😂

      Οπότε αν γίνει κάνα επεισόδιο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας ξέρουμε ότι θα τρέξουν πολλοί να “βοηθήσουν” την κατάσταση..

      1. Κάποιος πολιτικός είπε το αυτονόητο αν γίνει πόλεμος Ελλάδα Τουρκία μην περιμένετε από τους συμμάχους να βοηθήσουν η Ελλάδα θα είναι μόνη της

    4. Εδώ ο αναστασιάδης έκανε χειραψία με τον χασάπη, ο μακρόν θα μάς μαράνει;;;

    5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ.

    6. Μάλλον το φραστικό επεισόδιο στο δείπνο, ανάμεσα στο Μητσοτάκη και στον Ερντογάν αυτό θέλει να καλύψει. Όλα είναι ένα θέατρο, εκτός βέβαια από τον πόλεμο που είναι μια πραγματικότητα

    7. Ρε τον μακρον πως αλλαζει μετα απο τοσα που του εχει συρει δεν τρεχει τπτ ε;
      Εδω φαινονται και οι συμμαχοι μας αλλα και πως ειναι ετοιμοι να πουλησουν τα παντα για τα λεφτά.
      Γιαυτο μη περιμενουμε απο κανεναν και τπτ οταν θα γινει κατι μονοι μας θα ειμαστε και ακριβως γιαυτο πρεπει να φυγουμε απ ολους εε νατο κ.λ.π.

    8. Τί είπε ο τούρκος; Το ότι θα έρθουμε νύχτα αφορά την επίθεση οποιασδήποτε χώρας στην Τουρκία; Μας δουλεύεις ρε μογγόλε;

    9. Καλά κάνει ο Μακρόν. Φροντίζει για τα συμφέροντα της πατρίδος του. Αλίμονο από τον γελοίο που ελπίζει στη βοήθεια του κάθε μαλάκα.

    10. είναι κανόνας ότι τον αδύνατο δεν τον θέλει κανείς κοντά του, μόνο όταν είναι ο χρήσιμος ηλίθιος. Δεν φταίει καμία χώρα ούτε λαός, αλλά εμείς που δεν κατανοούμε ότι έχουμε προδότες και δικτάτορες που μας κυβερνούν!

    11. Καλά ο Αρμένιος τι κάνει εκεί ρε θα μας τρελάνει; Με τον Αζέρο και τον Τούρκο; Ολοι μαριονέτες.

    Comments are closed.