Ο ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ – “ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ – Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ” – ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΓΕΡΜΑΝΙΑ

    1

    2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Οι σημερινοι γερμανοι ειναι παιδια και εγγονια αυτων,που για πλακα ξεκοιλιαζαν εκτελουσαν και κρεμαγαν,ανυπερασπιστες γυναικες παιδια και γεροντες.Οι τυποι κουβαλουν την αγριοτητα στο bna τους.Απλως τωρα δεν τους παιρνει και το κανουν με το χρημα.

    2. ο Τραϊανού αυτά τα λέει δεκαετίες τώρα και ειδικά στις αρχές των μνημονίων, είναι τόσο παλιός, που δεν ξέρω αν ζει καν πλέον και εσείς τον ανακαλύψατε τώρα…. ας είναι, ποτέ δεν είναι αργά….

      1. Εσύ που τον ήξερες τόσα χρόνια γιατί τον έκρυβες; Τόσο σημαντικές γνώσεις πρέπει να τις μάθουν όλοι οι Έλληνες.

    3. Ο μεγάλος εθνοπροδότης Κωνσταντίνος Καραμανλής “Η Κύπρος κείται μακράν” δέχτηκε τό 1960 από τόν τότε Γερμανό καγκελάριο Κόνρατ Αντενάουερ ώς πολεμική αποζημίωση τό εξευτελιστικό ποσόν τών 115 εκατομμυρίων μάρκων ώς αποζημίωση γιά τά θύματα τού ναζισμού.Ποιά ήταν τά θύματα τού ναζισμού;Δέν ήταν οί Ελληνες πού καλοπερνούσαν μέ τούς Γερμανούς αλλά οί Εβραίοι.Μέχρι σήμερα δέν έχει πάρει,ούτε πρόκειται νά πάρει μία δραχμή πολεμική αποζημίωση ή Ελλάδα από τό γερμανικό κράτος.
      Γιάννης Λάκων

    4. “αφου ο λαος δεν προκειται να δει δεκαρα” και γιατι παρακαλω ο λαος να δει χρηματα?? του τα χρωστανε?? η ιδια σιχαμαρα οπως πριν 200 χρονια. αφου βλεπετε οτι τιποτα δεν αλλαζει….. βαλτε φουρνελα και μπουυυυυμ…… 😂

      1. …Και βέβαια του τα χρωστάνε, ούτε καν οι Γερμανοί δεν το αρνούνται αυτό!
        Είναι δυνατόν να είσαι τόσο άσχετη που να αγνοείς τα βασικά ή γράφεις για λογαριασμό της γερμανικής πρεσβείας!
        Όποιο και από τα δύο να είναι, λειτουργούν, όμοια.

    5. deutschland ……..ένα κράτος συμμορία των ναζί του οποίου παράρτημα είναι το άλλο κράτος συμμορία των σοβινιστών των turks canibal. H συμμορία deutschland, προκάλεσε πολιτειακή ανωμαλία με επέμβαση στην Χώρα μας, ως νεοσύστατο ελεύθερο κράτος σε σημείο που προκάλεσε ενεργά με την συνεργασία των austria και την δολοφονία του Αειμνήστου 1ου Κυβερνήτου της Ελλάδος έχοντας βάλει χοντρό χέρι στην καταδίκη και θανάτωση του Αειμνήστου , στην συνέχεια αιματοκύλισε την ανθρωπότητα και την Χώρα μας με δύο παγκόσμιούς πολέμους που προκάλεσε και συντήρησε με τα δύο απάνθρωπα και απολίτιστα reich και εξακολουθεί και σήμερα με υπεξαίρεση και αφαίμαξη να ρουφάει στην κυριολεξία την οικονομία όλων των ευρωπαϊκών χωρών του νότου και της Χώρας μας με υποκλοπή και των περιουσιών των πολιτών τους και των Ελλήνων έχοντας συνεταίρο και συνεργάτη την άλλη συμμορία των turks canibal τους οποίους ενισχύουν και υποστηρίζουν για να μας υποτιμούν, να μας εξουθενώνουν με εκβιασμούς και απειλές.
      Η deutschland δεν είναι έθνος ούτε κράτος με εντιμότητα στην υπηρεσία του πολιτισμού και ανάπτυξης της ανθρωπότητας!!!!!

      1. και ομως οσοι ελληνες εχουν παει εκει για διαφορους λογους βρηκαν δουλεια με καλη πληρωμη, βρηκαν ενα οργανωμενο συστημα που δουλευει για τον πολιτη, σχολεια για τα παιδια τους, νοσοκομεια…… γενικως ενα κρατος που δεν αφησαν πισω τους….. ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για φωτοδοτες. οι οποιοι εχουν δημιουργησει ενα ανυπαρκτο κρατος με μαριονετες μανατζερ. λιγα και καλα πραγματα……..

        1. Πες τα κυρια μου .. επιτελους ενας ανθρωπος που ζει με το παρον και οχι με γεγονοτα 80 χρονια πισω. Και εμεις το 600 π.χ ημασταν υπερδυναμη . Τωρα ομως τι ειμαστε? Ενα τιποτα !! Παρτε παραδειγμα απο χωρες ανεπτυγμενες οπως η Γερμανια και αφηστε τα κολληματα με ναζι . Φαγανε ψωμακι χιλιαδες συγγενεις μας εκει μην πω εκατομμυρια!! Χωρα προτυπο ειναι !

          1. Ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν υπάρχουν αυτοί οι “αγανακτισμένοι”.
            “Αγανάκτησαν” επειδή αποκαλούμε τους ναζί ως ναζί και δεν αγανάκτησαν που η Γερμανία μας φόρτωσε μνημόνια από τα οποία κερδίζει τρελά λεφτά… δεν αγανάκτησαν ούτε από το γεγονός ότι η Γερμανία δεν πληρώνει τα χρέη της στους Έλληνες.
            Χώρα πρότυπο οι μπαταχτσήδες της Ευρώπης.
            Αγαπητό μακελειό, σας έχουν περικυκλωμένους …Οι Ναζί …Οι Φίλοι μας!

            1. Μας φόρτωσαν τα μνημόνια!!! Χαχαχαχα μάλλον δεν θα έχεις ακούσει για το Ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ αλλά φυσικά και για την Νουδουλα. Εντάξει ο Αλέξης ήταν ταφόπλακα. Ο χοντρός Παγκαλις είπε και μια αλήθεια μαζί τα φάγαμε!!! Είναι πολύ καλή δικαιολογία ότι ΜΟΝΟ οι Γερμαναράδες φταίνε για τα χάλια μας αλλά δεν περνάει πια.

        2. Κάποτε ίσως. Τωρα για 1200 ευρώ δουλευουνε. Πολλοί θέλουν να γυρισουν πίσω. Βρωμα, μαύρο χρημα , κοινωνική ζούγκλα. Η μερκελ εκανε την Γερμανία ένα απέραντο γυφταρειο.

        3. Ότι βρήκαν και απόλαυσαν οι Έλληνες που πήγαν εκεί, μπροστά στην ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη αναίτια η Πατρίδα μου με 1.000.000 και πλέον θύματα από εκτελέσεις , σφαγές και πείνα ήταν ψίχουλα κάτω από το τραπέζι σαν τους ζήτουλες που τους ενδιέφερε μόνο το χρήμα αδιαφορώντας να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι της deutschland στους γονείς τους και στους συγγενείς τους εν αντιθέσει με τους turks που δεν άνοιξε μύτη. Αυτή είναι η Αλήθεια είτε αρέσει είτε όχι!!!!!!

    6. Σας προκαλώ να πάτε να δείτε τα σχόλια των Γερμανών σε ιστοσελίδες σχετικά με τις αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.
      Θα φρίξετε, όχι μόνο από το μέγεθος της υποκρισίας, αλλά και από το ωμό τους θράσος να μας περνάνε για χαζούς, οι δικαιολογίες τους, είναι έξω φρενών.
      Για όλα αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, υπεύθυνοι είναι οι μαριονέτες που κυβερνάνε την Ελλάδα.
      Οι Γερμανοί μας τρέμουν κυριολεκτικά, ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, είναι μόνος λόγος που έχουν σωθεί ως τώρα.
      Οι Προδότες για ακόμη μια φορά την δουλειά τους την έκαναν.

      Όποιος δεν είναι τουλάχιστον εκνευρισμένος με την Γερμανία και τους Γερμανούς, να είναι σίγουρος, ότι κάνει δεν πάει καλά με αυτόν, σε κάποια ψευδαίσθηση έχει χαθεί!

      1. Για όλα αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, υπεύθυνοι είναι οι ραγιαδες που ψηφιζουν τις μαριονέτες που κυβερνάνε την Ελλάδα.

    7. ας βγει στο Ελλαδιστάν του 2021 να πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία, θα τον κράξουν και τα πεζοδρόμια

    8. Δέκα τρισεκατομμύρια ευρώ να μας δώσουν, σε 5 χρόνια θα κηρύξουμε πτώχευση. Τόσο άχρηστες κυβερνήσεις έχουμε, έχουν PHD στην απατεωνιά και στο ξέπλυμα χρήματος και συγκεκριμένα η ΝΔ. Το κόμμα που θα έπρεπε να κάνει μαθήματα απατεωνιας σε πολιτικούς ανά τον κόσμο.

    9. Ας υποθεσουμε οτι η Γερμανια πληρωνει τα δις για πολεμικες αποζημιωσεις στην Ελλαδα
      μηπως εχετε την εντυποση σ αυτο το αχρηστο κρατος που ζουμε οτι ο λαος που πολεμησε
      εναντιων των Γερμανω θα δει μια δεκαρα και θα ανακουφηστει απο τη φτωχια που ζει
      παλι θα θα φανε οι μασωνοι και τα αρπακτικα ορνεα που κηβερνουν αυτη τη χωρα
      μαζι με τους παρατρεχαμενους τους.
      Αυτο δε γινεται μεχρι τορα οτι ολα τα κονδυλια της ΕΕ και τα χρηματα του δανειου πανε στις τσεπες τους
      και ο δουλος λαος αυτου του σπηλαιου των λιστων πληρωνει τα δανεια μεχρι αιματος.
      Καλιτερα να παραμενουν στα χερια των Γερμανων και να ελπιζουμε οτι θα παρουμε αποζημιωσεις
      παρα να τα φανε οι μασωνοι και τα αρπακτικα ορνεα ,αφου ο λαος δεν προκειται να δει δεκαρα

    Comments are closed.