Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ “ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ” ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ. ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ “ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ” ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ Johnson & Johnson

    Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτούνης, την ημέρα που αποχωρεί από την “ενεργό δράση” αποφάσισε να “δολοφονήσει” τους ανεμβολίαστους επικυρώνοντας το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όλους τους 60άρηδες που αρνούνται να εμβολιαστούν.

    Όπως ανακοίνωσετο μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ που επιβάλλεται στους άνω των 60 ετών, αρνητές εμβολιασμού κατά της COVID-19, αποτελεί «συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων» και αποσκοπεί «στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος».

    Παράλληλα, ο κ. Σκαλτούνης, ο οποίος σήμερα αποχωρεί από το δικαστικό σώμα λόγω συνταξιοδότησης, στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους συνιστά «εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών προσώπων», χωρίς όμως να γίνεται καμία αναφορά για εισοδηματικά κριτήρια των ατόμων αυτών.

    Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόστιμο αποσκοπεί «στην προστασία των ατόμων της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου, στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και στην αποσόβηση του κινδύνου κατάληψης όλων των ΜΕΘ».

    Το κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

    «Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας συνήλθε σε διάσκεψη τεσσάρων υποθέσεων, με εισηγήτρια τη σύμβουλο Μαρλένα Τριπολιτσιώτη, οι οποίες συζητήθηκαν κατά τη δικάσιμο της 6ης Μαΐου 2022 και στρέφονταν κατά των αποφάσεων α) ΓΠ.οικ.81185/27.12.2021 των υπουργών Οικονομικών, Υγείας, Επικρατείας, του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων “Διαδικασία και λόγοι απαλλαγής από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σύμφωνα με το άρθρο 24 του ν. 4865/2021 (Α΄ 238)” (Β΄ 6324/30.12.2021) και β) ΓΠ.οικ.7586/7.2.2022 των υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Επικρατείας και του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων “Καθορισμός διαδικασίας προσδιορισμού των υπόχρεων προσώπων και επιβολής του διοικητικού προστίμου της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 (Α΄ 238)” (Β΄ 608/12.2.2022)

    Το Δικαστήριο απέρριψε και τις τέσσερις αιτήσεις με μειοψηφία ενός μέλους με αποφασιστική και ενός με συμβουλευτική ψήφο. Κρίθηκε, μεταξύ άλλων, ότι το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των φυσικών προσώπων άνω των 60 ετών, που θεσπίζεται με το άρθρο 24 του ν. 4865/2021 και εξειδικεύεται με τις προσβαλλόμενες πράξεις, αποτελεί συνταγματικά ανεκτό περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων των διαδίκων, επειδή βασίζεται σε επίκαιρα και τεκμηριωμένα επιστημονικά και επιδημιολογικά δεδομένα και αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση σκοπών μείζονος δημόσιου συμφέροντος, δηλαδή στην προστασία των ατόμων της ηλικιακής αυτής ομάδας έναντι της βαριάς νόσησης και του θανάτου, στην αποσυμφόρηση του συστήματος υγείας και στην αποσόβηση του κινδύνου κατάληψης όλων των ΜΕΘ.

    Το Δικαστήριο έκρινε περαιτέρω ότι το πρόστιμο των 100 ευρώ μηνιαίως που προβλέπεται στη διάταξη του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 συνιστά κατ’ αρχήν εύλογο κίνητρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 60 ετών προσώπων, ενόψει των προαναφερόμενων σκοπών δημόσιου συμφέροντος, πολύ περισσότερο δε που, μετά την αναστολή του άρθρου 24 για το χρονικό διάστημα από 15.4.2022 μέχρι 30.9.2022 δυνάμει του άρθρου εικοστού ενάτου του ν. 4917/2022 και της Γ.Π. οικ. 20906/11.4.2022 απόφασης του υπουργού Υγείας, η οποία εχώρησε πριν από τη συζήτηση των αιτήσεων την 6η.5.2022, το συνολικό ποσό του προστίμου, περιοριζόμενο για το ήμισυ των μηνών Ιανουαρίου και Απριλίου και για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2022, δεν μπορεί να υπερβεί το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    74 Σχόλια

    1. Ερντογάν έλα να κάνεις το μπουρδέλο κράτος ήδη έχεις αργήσει.

    2. Καιρός είναι να γίνουν διαδοχικές (και όχι μόνον μία) δημοσιογραφικές έρευνες για τις τυχόν “βρωμιές” των μελών του ΣτΕ

    3. Επειδη ξερω οτι το διαβαζετε εκει στο Οθωνικο απομειναρι. Ο biντες στις ηνωμενες πολιτειες παει κατα διαολου. Αν δεν κανει εμφυλιο θα πεθανει στη φυλακη. Και μετα ερχεται η σειρα σας. Ηδη εχουν σχηματιστει αναλυτικες λιστες του WEF που θα διακοσμησουν και τα ονοματακια σας σαν συνενοχοι στο μεγαλυτερο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας. Αυτα που εκανε ο Χιτλερ, ο Σταλιν και ο Ερτογαν που ζηλεψατε θα ειναι το τελος σας. Και αυτη τη φορα δεν θα δωθει χαρη σε κανενα…

    4. ποιο ΣτΕ αυτο που ο αντιπροεδρος του πηδιοταν απο αλλοδαπους νεαρους και τους προμηθευε κοκα ?

    5. Θέλουν να απαλλαγούν από τους συνταξιούχους είναι πολλά τα λεφτά και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί που τους πίστεψαν και συνεχίζουν να τρώνε το σανό της κυβέρνησης και ΜΜΕ, θα γλεντήσουν τις εισφορές τους τα λαμόγια και δεν θα προλάβουν να πάρουν χαμπάρι γιατί θα τους έρθει ξαφνικά…

    6. Και άλλοι πιο παλιά φώναζαν… για το στε και δεν τους ακούγατε… Τώρα η σειρά σας. Το ’14 το στε είπε… ότι είναι συνταγματικό… να μην επιτρέπεται η πρόσβαση κάποιων σε ένα κλειστό… επάγγελμα ακόμα κι’ αν αυτοί οι κάποιοι έχουν ακριβώς τα ίδια τυπικά και επαγγελματικά προσόντα με τους ήδη ασκούντες αυτά τα επαγγέλματα. Σειρά σας τώρα να δείτε… τι… είναι αυτό το στε… των δημοσίων υπαλλήλων.

    7. Και βγαίνει ο άλλος στα κανάλια και λέει ότι ποτέ το εμβόλιο δεν ήταν υποχρεωτικό ….και οι άλλοι που το παίζουν δημοσιογράφοι άχνα.δεν του λένε γιατί τότε κύριε μου ρίξατε πρόστιμα αφού δεν ήταν υποχρεωτικό? και τους βάζετε να πληρώνουν τα τεστ?

    8. Μετά τους σοβαρούς επιστήμονες (και όχι νούμερα τύπου Κούβελα, Γρίβα κλπ), μίλησε και η δικαιοσύνη. ΟΙ ψεκασμένοι οπαδοί του μεσαίωνα ή να εμβολιαστούν ή να περιοριστούν με κάθε κόστος σε στρατόπεδα και ξερονήσια και να τους στερηθούν τα πολιτικά δικαιώματα και οι δωρεάν παροχές υγείας. Να πέσει και κανά σοβαρό πρόστιμο, τύπου 3000 τον χρόνο, για να σταματήσουν να παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους και να ρυπαίνουν, με τα fake news και τις γελοίες θεωρίες συνωμοσίας . Μπας και γλυτώσαμε από τους αμόρφωτους σκατόψυχους που είναι βάρος στην κοινωνία και την πατρίδα μας. Οπαδοί του Μορφού, του Σώρρα και του Τράγκα, τελείωσε το χάιδεμα, από δω και πέρα θα πέφτει καρπαζά.

    9. Αν εχω θανατους θα δικαστεις με την παλαια διαθηκη και οχι το κολοσφουγκι που λιβανιζετε στη γιαφκα σας.

    10. Ότι και να αποφασίσετε τρισαθλια ανθρωπάκια, δεν το κάνουμε

    11. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, εκεί κάτω στο ΣτΕ η δικαστίνα σας για την οποία έγινε ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ για την ηλικίας της ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1996, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ, ΔΙΚΆΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ? ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ. ΕΥΓΕ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ ! Να ξέρετε όμως ότι εσείς τα κάνετε μεν, δεν μένουν κρυφά δε.

    12. Πάμε για επανάσταση να ξεβρωμίσουμε την πατρίδα μας από τους προδότες δικαστικούς και πολιτικούς

    13. Ο θεμιστοκλέους η όπως λέγετε στον παπαδάκη είπε ότι το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό. Τότε με ποιό σκεπτικό μπήκε το πρόστιμο . Η προσφυγή στο ΣΤΕ έγινε από μια ομάδα ανθρώπων που μέσα σε αυτήν υπάρχουν και ανώτεροι δικαστικοί. και εισαγγελείς. Θα δούμε τι θα πράξουν μετά από αυτή την κατευθυνόμενη κατάπτυστη απόφαση . Σίγουρα τους θίγει γιατί ως ανώτεροι δικαστές γνωρίζουν τους νόμους και δεν πήγαν στο ΣΤΕ για να περάσουν την ώρα τους. Σίγουρα θα έχει συνέχεια η υπόθεση. Οι ηλικιωμένοι να μην το βάζουν κάτω και να μην υποκύπτουν στους εκβιασμούς.

    14. Δεν καταλαβαινω γιατι σας κανει εντυπωση.
      Η κυβερνηση διοριζει απευθειας την ηγεσια της υποτιθεμενης “δικαιοσυνης”,με αλλα λογια βαζουνε τους δικους τους ωστε να βγαζουν τις αποφασεις που θελουν αυτοι.
      Απο κει και περα,γιατι εκπλησεστε ;
      Υπαλληλοι τους ειναι οι δικαστικοι,θα στραφουνε εναντια στα αφεντικα τους ;
      Τι δεν καταλαβαινετε ;

    15. ΔΙΚΑΣΤΗΣ
      Η ντροπή όλου του δικαστικού σώματος είναι το ΣτΕ, η δικαστίνα σας εκεί κάτω, που την είχαν πιάσει με ναρκωτικά στην Κρήτη, δικάζει ακόμα ? ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ, ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

    16. Χούντα!!! Βόρεια Κορέα!!!ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιού-μούφα!!!

    17. Turkaegean του ΣτΕ, θα προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια, εσείς θα βλέπετε γερόντια και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο από τη ντροπή σας.

    18. Κίνητρο λένε τον εκβιασμό τώρα; Στο κίνητρο δίνεις δεν παίρνεις. Δικαστής του κώλου, ούτε την έννοια των λέξεων δεν γνωρίζει!

    19. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΟΥΛΗ

    20. Τους ευχαριστούμε. Και τους ευχόμαστε να τους βρουν όλες οι παρενέργειες του χτικιου που ονομάζουν εμβόλιο

    21. Καταραμένοι να είναι. Τα λεφτά που στερούν από τους ηλικιωμένους στον τάφο τους να τα πάρουν αυτοί που μας κυβερνούν. Δεν είναι άνθρωποι αυτοί, μισαροί δικτάτορες είναι. Οι ξαφνικίτιδες λόγω των εμβολίων να βρουν πρώτα τα δικά τους παιδιά, αμήν.
      Να σημειωθεί ότι το πρόστιμο δεν έχει επιβληθεί σε όλους τους πλήρως ανεμβολίαστους. Και εδώ εξαίρεσαν τους ημετέρους;;;!!!!

    22. οποιος διαβασε το διατακτικο της αποφασης ειναι σαν ενος πρωτοετη της νομικης.οτι λεγανε τα φερεφωνα των κουληδων.αξιος ο μισθος του! ας το βρη απο το ΘΕΟ.Η ΕΛΛΑΔΑ ειναι πλεον πιονι αλλων.η κατρακυλα δεν εχει τελειωμο

    23. Πουλημένα κομματόσκυλα,γλύφτες της εξουσίας..Ψόφος…..

    24. κ παλι θα κυβερνησουν κ παλι μια απ τα ιδια…
      κοιμαστε Ελληνες, μας κοροιδευουν….αλλα εμεις εδω με το φραπε κ το κινητο στο χερι….

      δεν γινεται τιποτα. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ

    25. ΡΕ σκατουνη, είσαι σίγουρος ότι θα χαρείς τη σύνταξη;;;;;;; ΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ, ΓΙΑ πόσο πουλήθηκες;;;;

    26. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ??? ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣτΕ???

    27. …να ξεπαστρέψει την τρίτη ηλικία. Το πώς θα το κάνει, μέσω των εμβολίων ή μέσω της εξαθλίωσης, της είναι αδιάφορο. Καλή δύναμη στους ηλικιωμένους μας, και μακάρι να μην υποκύψουν στον εκβιασμό αυτόν, του τύπου “τα λεφτά σου ή τη ζωή σου”!

    28. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΕ 99 ΧΡΟΝΩΝ

    29. Οι διορισμένοι από την κυβέρνηση ανώτατοι δικαστικοί καλούνται να αποφασίσουν αν οι νόμοι που ψήφισαν αυτοί που τους διόρισαν είναι συνταγματικοί. Μάλιστα. Το άλλο με τον Τοτό???

    30. Όταν θα συναντήσετε τον Δημιουργό σας καθίκια θα χεστητε πάνω σας για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει!!! Ουστ κοπρόσκυλα μας έχετε γονατίσει! 💩🤬🤬🤬🤬🤬

    31. 23.06.2021 Νέα ηγεσία στη δικαιοσύνη επέλεξε η κυβέρνηση ορίζοντας νέους προέδρους στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Αρειο Πάγο. Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου μετά από εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα η κυβέρνηση όρισε νέο Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας τον αντιπρόεδρο του Δικαστηρίου Δημήτριο Σκαλτσούνη, ο οποίος θα διαδεχθεί τη σημερινή Πρόεδρο του ΣτΕ Μαίρη Σάρπ, που αποχωρεί από την προεδρία του Δικαστηρίου λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας (67) όπως ορίζει το σύνταγμα την 1η Ιουλίου, μετά από επιτυχημένη δικαστική διαδρομή τεσσάρων δεκαετιών αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. Οι κυβερνητικές επιλογές στηρίχθηκαν στην ικανότητα των επιλεγέντων, το δικαστικό τους ήθος, την αποδοχή που διαθέτουν από τους συναδέλφους τους και βέβαια τη θέση τους στη δικαστική επετηρίδα.Σε ό,τι αφορά τον νέο πρόεδρο του ΣτΕ Δημήτρη Σκαλτσούνη θα μείνει για ένα έτος στην προεδρία του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ενώ θα παραιτηθεί, μόλις αναλάβει καθήκοντα από το δικαστικό συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου όπου είχε κληρωθεί για τη διερεύνηση της υπόθεσης με εμπλεκόμενο τον πρώην υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    32. Ολοι αυτοι καποια μερα θα πληρωσουν σε καποιο λαικο δικαστήριο

    33. Το ΣτΕ είναι αυτό με τους πισωγλέντηδες,με τους παιδόφιλους,με τους ανθέλληνες ,με τους μιζαρισμένους και τους ναρκομανείς ;
      Τι περιμένατε ,λοιπόν;

    34. Έλα άντε… Αρκετά με το Μάτριξ του παραλόγου…. ΔΕΝ ΘΑ Εμβολιαστούμε ΠΟΤΈ

    35. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ , ΑΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΤΟ ΔΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ , ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    36. Εκτός από ψευτογιατρους,έχουμε και ψευτοδικαστες…με λίγα λόγια ένα ψέμα όλα….

    37. Κατά τα άλλα, όλοι οι υποκριτές κυβερνώντες και μη, σοκαρίστηκαν και καλά, με
      την απόφαση του αμερικάνικου δικαστηρίου, σχετικά με την κατάργηση του δικαιώματος της άμβλωσης στις γυναίκες. Τι για κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του γυναικείου σώματος ακούσαμε, τι για κατάργηση της δημοκρατίας, τι για οπισθοδρόμηση και σκοταδισμό, κλπ κλπ. Με τα υποχρεωτικά εμβόλια, δεν ισχύουν τα παραπάνω; Όχι ε;
      Μωρέ, τις εκλογές περιμένουμε, κάτω η χούντα του Μητσοτάκη!!

    38. Οι παρατυποι λαθρο ανευ πιστοποιητικων ταυτοποιησης ανευ πιστοποιητικου ποινικου μητρωου και ανεμβολιαστοι ανω των 60 ετων πληρωνουν προστιμο 100 ευρω;;;;;Οι 60 ρηδες Ελληνες που δουλεψαν 40 χρονια και βαλε ηταν αυτοι που διέλυσαν το ΕΣΥ η τα πολιτικα λαμογια που φαγανε τα λεφτα που κατεβαλαν τις ασφαλιστικες εισφορες ;;;; Τα μπολια που υποχρεωνουν να κανουν εχουν τελικες αδειες εγκρισης;;;;ποιος παιρνει την ευθυνη αν παθουν παρενεργειες η και θανατο;;;; Γιατι οι εντολεις να ειναι ακαταδιωκτοι ευθυνων εναντι των ιατρικων πραξεων που υποχρεωνουν και γιατι αυτος ο παρανομος αντισυνταγματικος κοινωνικος διαχωρισμος ;;;;Ενα βλεπω να γινεται συντομα ….και άργησε ….η κολαση του Δαντη απο Σεπτεμβριο ….

    39. Βέβαια αυτό που ξέφυγε στους δικαστάδες είναι ότι οι περισσότεροι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ εμβολιασμένοι είναι. Επίσης αδιαφόρησαν πλήρως για τον κίνδυνο των παρενεργειών,που οδηγούν ως και τη βαριά παράλυση και το θάνατο. Αδιαφόρησαν επίσης για την ικανότητα κάποιου να πληρώσει τα προς το ζην,αν δεν βγάζει αρκετά. Η ανώτατη δικαστική εξουσία απ’την κυβέρνηση διορίζεται και επιβεβαίωσαν ότι εκφράζουν όλοι μαζί την μία φωνή του αφεντικού τους.

    40. Περίμεναν να βγάλουν την απόφαση μια ημέρα πριν ξεκουμπιστούν στον αγύριστο οι πουλημένοι. Όλα προμελετημένα και τακτοποιημένα. Όμως το αποτέλεσμα θα το δούν την ημέρα των εκλογών. Κάντε αγώνα και ενημερώστε ανθρώπους που είναι κολλημένοι στην τηλεόραση και τους έχουν κάψει τον εγκέφαλο με την πλύση και το πιπίλισμα . Αποτρέψτε κόσμο να ψηφίσει όλα αυτά τα ελεεινά κόμματα. Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Ο Χίος σας τα λέει ξεκάθαρα για τι παλιοτόμαρα μιλάμε . Τι άλλο θέλετε για να πιστείτε ότι ζούμε μια κόλαση. Ψηφίστε μια φορά για το καλό της πατρίδας και του λαού που πιστεύει στην αλήθεια την εντιμότητα την οικογένεια τη θρησκεία και τα ήθη και έθιμα αυτού του έρημου τόπου.

    41. Θα του έκαναν ωραίο δώρο οι φαρμακευτικές για να συνταξιοδοτηθεί…

    42. ΜΑΜΜΟΥΘ….ΑΓΩΓΗ…ΚΑΙ ΜΙΑ….ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΣΑΡΑ…
      ΣΕ ΗΜΕΔΑΠΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ….
      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ…
      ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ..ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ…

    43. Τα F35 σε μάρανε.την έκανες μόκο στη Μαδρίτη και ξαναρχισατε με τα εμβόλια Κοτοπούλη.

    44. Οι περισσότεροι στις ΜΕΘ εμβολιασμένοι είναι.

    45. Για ευλογους λόγους δημοσίου συμφέροντος να κάνετε εξετάσεις αίματος και να το δημοσιοποιήσετε υποχρεωτικά να δούμε τι πίνετε και σνιφαρετε εκεί στο ΣτΕ.
      Δεν υπάρχει δικαιοσύνη

    46. Αλήτη, να σου κλέβουν τη σύνταξη κάθε μήνα και μάλιστα άτομα του σπιτιού σου.

    47. Η απόφαση αυτή λογικά είναι στα πλαίσια της νέας κορωνοεπίθεσης που ετοιμάζει το κράτος στα στοιχειώδη δικαιώματα των πολιτών,τα οποία θεωρητικά κατοχυρώνονται απ’το σύνταγμα.

    48. Οι εγκάθετοι…δεν έχει σωτηρία, είναι βαθιά ριζωμένο το κακό, σε υψηλά πόστα!

    49. Προ ημερών ανακοινώθηκε από τους τηλεειδικούς και την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχουν δεδομένα και ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από τις υπάρχουσες παραλλαγές. Άρα, το δικαστήριο, μήπως θα πρέπει να παρουσιάσει τις επιστημονικές αποδείξεις που επικαλείται και στη συνέχεια να στείλει στον αγύριστο τον εισαγγελέα, να τον αφήσει χωρίς σύνταξη, να ψωμολυσάξει, αφού στη φυλακή δεν πρόκειται να πάει; θα ήθελα επίσης να ρωτήσω τον κ. Χίο κάτι εντελώς διαφορετικό, που ίσως αξίζει να διερευνήσει και να πηδήξει ανελέητα την κυβέρνηση. Ιρανικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέλαβαν ελληνικό εμπορικό πλοίο. Κατέλαβαν λοιπόν ελληνικό έδαφος σε διεθνή ύδατα. Γιατί δεν ενεργοποιήθηκε το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ;

    50. Τι λένε;«δικαιοσύνη το τελευταίο οχυρό του πολίτη»; Στην πραγματικότητα «δικαστική εξουσία,το πιο σκληρό οχυρό της κρατικής ασυδοσίας».

    51. Όλοι πουλημένοι του συστήματος. Τι άλλο θα αποφάσιζαν;

    52. πάντοτε σας έλεγα ότι τα παιχνίδια της μοίρας είναι παντού δίπλα σας αρκεί να είστε παρατηρητικοί και να τα καταγράφετε !

      Μακελειό 16 Ιουνιου. Γιώργος Τραγκας συνέντευξη με Κ. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ CRASH (1997)

      <>

      σκέψεις = λέξεις = ενέργεια

    53. Γιατί πηγαίνουν στο ΣτΕ, πεταμένα λεφτά, αφού είναι το συμβούλιο των επικρατούντων.

    54. ντροπή σας , καθίκια, είναι δικαίωμα του καθενός να αντιδρά. Να μην θέλει, να είναι σκεπτικός. Τι αρλουμπες είναι αυτές που διάβασα στην αιτιολογία;σε ποιους απευθύνεται το κείμενο;σε αγράμματους η καθυστερημένους; θα έρθει η ώρα να απολογηθειτε σε έναν και μόνο, στον παντοδύναμο Θεό μας. Εδώ θα τα πληρώσετε όλα. Όσο για αυτούς που βγάζουν χολή σχετικά με τους ηλικιωμένους και θεωρούν αυτούς ψεκες, απλά τους λέω περαστικά!

    55. A,τωρα ξυπνησατε ;
      Γιατι σας κανει εντυπωση ;
      Περιμενατε κατι διαφορετικο απο τους διορισμενους τσατσους της κυβερνησης ;
      Υπαρχει δικαιοσυνη στο ελλαδισταν,εχετε καταλαβει σε ποια χωρα ειστε ;
      Υπαλληλοι της κυβερνησης ειναι οι δικαστικοι,τι νομιζατε,οτι δεν θα ελεγχαν ολα τα ποστα ;
      Μαφιοζοι,απατεωνες,λαμογια και αρχικλεφτες ειναι,αλλα μαλακες δεν ειναι,εννοειται οτι εχουνε βαλει τους δικους τους πανω,τι νομιζατε ;

    56. Με κάτι τέτοια, θα αρχίσει ο λαός να επιβάλει την δικαιοσύνη μόνος του στο μέλλον. Κατάχρηση εξουσίας και εμπαιγμός παντού και απ όλους.

    57. Να μην προλάβουν να φάνε ούτε μια σύνταξη, δεν είναι άνθρωποι αυτοί.

    58. είΣΤΕ για τον @@@@….
      Αναδρομικα μόνο στους εαυτου σας, βολλεμα στην πολιτική χολέρα του τόπου και όλοι οι ν πάνε ν @@@@…
      Κάποιες φορές πιστεύω ότι η μόνη λύση είμαι φωτιά λαό τσεκούρι σε τούτο τόπο

    59. Δυστυχώς στο φασιστικό καθεστώς των Αθηνών προσχώρησε και το συμβούλιο κρίνοντας, σε αντίθεση με την διεθνή νομοθεσία όπως διαμορφωθηκε μετά απο τις δίκες τις Νυρεμβέργης, ότι είναι υποχρεωτικές οι επεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα και παρά τη θέληση του ατόμου ορίζοντας και πρόστιμο σε όσους δεν υπακούουν. Καλό ψήφο στο Δημοκρατικό τόξο.

    60. Αρε Κλαψομουνη…τσιπα δεν εχεις ερπετο !!! Κι ο κ@λ@μπαρας ο Αντιπροεδρας σου ”σκοπους μειζονος δημοσιου συμφεροντος” εξυπηρετουσε πλασαροντας ”κοκο” σε λαθροπιθηκους για να του ”τον” ακουμπανε τις κρυες νυχτες του χειμωνα..? Που ειναι αυτη η ”λινατσα”..? Αληθεια γιατι το κανατε ”αβαβα” το θεμα ρε ρομπες ξεκουμπωτες ? Αρε σιχαμενοι εσεις νομιζετε οτι ”φευγοντας”..ξεχνιουνται ολα τα ανομιματα σας..ε ? Εισαι γελασμενος..μονο οι τυψεις που θα σε κυνηγουν…φτανουν !!! Ξεφτιλες ε Ξεφτιλες αντε να χαθειτε ”φιδια” !!!

    61. Αν έβγαινε το αντίθετο την επόμενη ώρα έπεφτε η κυβέρνηση. Σύνταξη βγαίνει τουλάχιστον θα έχει να ταΐσει και τα τρισέγγονά του

    62. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι σε τέτοιες υποθέσεις οι δικαστές ουσιαστικά λένε τη γνώμη τους. Όποια και αν είναι αυτή μπορούν να την τεκμηριώσουν. Το είδαμε πρόσφατα και στις ΗΠΑ με την απόφαση για τις αμβλώσεις. Για το ίδιο θέμα, με διαφορά 50 ετών, χωρίς όμως να έχει αλλάξει το Σύνταγμά τους, δύο διαφορετικές αποφάσεις.

      Το πρόβλημα είναι ότι τα Συντάγματα επιδέχονται ερμηνειών. Όταν συμβαίνει αυτό, ουσιαστικά δεν μας προστατεύουν.

    63. Αντί οι δικαστές να πουν το αυτονόητο για την αντισυνταγματικότητα του μέτρου, πήραν το μέρος του κούλη κσι του πλεύρη, που πριν ήταν στον καρατζαφέρη! Οι δικαστές που βγάλανε νωρίτερα συνταγματικά τα κέντρα λαθρομεταναστών στα νησιά, στα νησιά που ζητάει επίσημα πια ο ερντογάν! Ξυπνάτε όλοι και αντισταθείτε για την Ελλάδα μας. Όλοι στους δρόμους.

    64. Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Η δουλειά είναι πιασμένη από παντού.

    65. Αυτό το σκουπίδι ένα χρόνο μετά που θα απολαμβάνει το τσίπουρό του σε ένα καφενείο ανέμελο θέλει αιφνίδιο χτύπημα για να τα φάει στα νοσοκομεία με απανωτά εμβόλια στο goalο του! Λεχρίτη

      1. Στην αμάλ δεν κόλλαγε ο κοροιδοιός σύμφωνα με κούλη, πλεύρη και ακαταδίωκτους γιατί δεν την απαγόρευσαν! Γρήγορα και στο τζαμί μαζί τους ψεκασμένε εμβολιολάγνε και γρήγορα για την τέταρτη δόση με 40 βαθμούς καλοκαιριάτικα!

      2. Ναι ναι, προτιμούμε την απέλαση από τον κακό ψόφο που θα βρει εσάς τους ψεκασμένους-μπολιασμένους!

      3. Απέλαση στους χαφιεδορουφιάνους ελληνόφωνους ανθέλληνες σαν εσένα τρυπημένε ραγιά!
        Τα πειραματικά σκευάσματα-δηλητηρια-σφραγισμα ειναι για τα σκουπίδια.Φυσική ανοσία μόνο.
        διεφθαρμένη ελεγχόμενη δικαιοσύνη των ανωμάλων του ΣτΕ.

    66. καλα να παθουν οι γεροι και οι γριες που ψηφισαν τον κουλη και μας τον φορτωσαν στο σβερκο.

    67. Με αυτή την κυβέρνηση …. όχι με Ελληνική κυβέρνηση που περιμένουμε να έρθει . Πότε θα έρθει αυτή η Άγια ημέρα !!!!!!

    Comments are closed.