Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ!! ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ” ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – “ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΑΤΕ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ. ΤΑ ΚΥΤ ΕΙΝΑΙ “ΑΒΑΤΟ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!!! [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    juj

    Στο ΚΥΤ Μαυροβουνίου έφθασε πριν από λίγο το πιόνι των νεοταξιτών Πάπας Φραγκίσκος. Με επευφημίες και αισθήματα αγάπης τον υποδέχθηκαν λ@θροπρόσφυγες. “Σε αγαπάμε, καλωσορίσατε του φώναζαν”. Χαιρέτισε τους πρόσφυγες, ενώ μικρά παιδιά του πρόσφεραν ένα δώρο. Με ιδιαίτερη στοργή αγκάλιασε ένα ένα τα παιδιά που τον περίμεναν.

    Στην ομιλία του ο Πάπας Φραγκίσκος απευθυνόμενος στους πρόσφυγες τόνισε ότι τα μάτια σας μας ζητούν να μην στρέψουμε το βλέμμα προς άλλη μεριά.

    Τον υποδέχτηκαν η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μαργαρίτης Σχοινάς εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

    Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας καλωσορίζω στη Λέσβο τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι από κάθε άποψη αισθητά βελτιωμένη με εκείνη που επικρατούσε κατά την πρώτη σας επίσκεψη. Είδατε ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους κυνηγημένοι από τους πολέμους, τις πολιτικές διώξεις, την ακραία φτώχεια, αναζητώντας σε άλλες πατρίδες μία καλύτερη ζωή.  Με νωπές ακόμα τις μνήμες της δικής τους προσφυγιάς οι κάτοικοι της Λέσβου έδειξαν κατανόηση και αλληλεγγύη σε αντίξοες συνθήκες, ανταποκρίθηκαν στην ηθική τους υποχρέωση, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή από τη Σκάλα Συκαμιάς όπως οι γιαγιάδες που ταΐζουν στοργικά με μπιμπερό ένα μωράκι από τη Συρία για να ξεκουράσουν τη μητέρα του έκαναν το γύρο του κόσμου σαν ένα σύμβολο ανθρωπιάς.

    Άλλοι του φώναζαν “σε αγαπάμε” και άλλοι φιλούσαν το χέρι του με σεβασμό. Μικρά παιδιά του προσέφεραν λουλούδια και έψαλαν έναν ύμνο.Ευδιάθετος και με πλατύ χαμόγελο τους χαιρετούσε όλους.

    Φυσικά, δεν υπήρξε καμία αναφορά από κάποιον σχετικά με την πηγή του μεταναστευτικού προβλήματος που ακούει στο όνομα “Τουρκία”.

    Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ένα από τα παιδιά του ΚΥΤ έπεσε στην αγκαλιά του.

    Όπως θα δείτε στο βίντεο όμως, ούτε μάσκα δεν φορούσε ο Πάπας!

    Την ώρα που όλη η Ευρώπη στενάζει κάτω από το ασήκωτο βάρος της υποχρεωτικότητας και των τιμωρητικών προστίμων, το μαρτύριο της μάσκας, και τις αποστάσεις ήρθε ο Πάπας και μας άφησε όλους να αναρωτιόμαστε.

    Σχετικά με τα εγκλήματα του Βατικανού έναντι του Ελληνισμού, μπορείτε να διαβάσετε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του καθηγητή Πανά που φιλοξενείται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου:

    exofillo4-12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ¨..καλως ορισατε, σας αγαπαμε..” φαινεται να ειπε ο Παπας..

      Ολα καλα λοιπον αγαπητε ποντιφηκα. Αφου εχετε τοσο ευγενη και φιλευσπλαχνα αισθηματα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΑΣ, οπου εχετε αρκετο κι απλετο χωρο να τους φιλοξενειτε? Η τεραστια πλατεια μπροστα στο Βατικανο θα μπορουσε να “φιλοξενησει” αρκετες χιλιαδες απ’ αυτους!
      Το ‘καλως ορισατε’, συνηθως το λεει καποιος για το δικο του το σπιτι. Οχι για την Πατριδα καποιου αλλου!

    2. Ο Καθολικισμος θεωρειται αιρεση κατα την Ορθοδοξια.
      Πηγε και ο μητροπολιτης Μυτιληνης να τον υποδεχθει και να του κανει χειραψια.
      Τελικως (οχι τωρα) εδω και χρονια εχει πεσει πολυ χαμηλα η επισημη εκλησια μας.
      Τριζουν τα Αγια οστα του Οσιου Νικοδημου που εχει συγγραψει το Πηδαλιον.

    3. Αισχος η λιβανιζουσα δημοσιογραφα της ΕΡΤ…..
      Το τι έλεγε ο στομας της για την επίσκεψη Ποντίφικα στους λαθραίους δεν περιγράφεται..
      Και είχε και μια τσιριδα,άλλο πράγμα….
      Εκπομπή Με νέα ματιά…..
      Δεν την άντεξα άλλο κι έτρεξα να φάω κόλλυβα από μνημόσυνο να συνέλθω…..

    4. Γιατί χαϊδεύει μόνο παιδάκια? Οι μεγαλύτεροι δεν έχουν ψυχή?

    5. Ευλογεί τους δολοφόνους όσων πιστεύουν ότι και η γυναίκα είναι άνθρωπος . ευλογεί τους παιδεραστές…ευλογεί …του σατανά ο μπαμπάς τα παιδιά του.

    6. Πάτερ λέτε στον Θεο…και το τί παιδιά είστε..ποιος ο Πατερας που ως Πατέρες είστε…δεν έχετε τα μούτρα να δείτε ποιοι πραγματικά είστε ..ενοποιον του Πατερ ημων ημων των Υιων της Ελλας.geron ioannhs batatzhs

    7. Με ποια ιδιότητα προσφώνησε τον Πάπα στο βήμα ο κατσαριδόχρωμος λαθρομουσλίμης; Ως τι ανέβηκε ; Οι λοιποί Έλληνες παρατρεχάμενοι, γιατί ήταν υποχρεωμένοι να ακούσουν το λαθραίο ; Αν έχει απαιτήσεις, να πάει στην πατρίδα του να πολεμήσει και να την απελευθερώσει. Όχι να αφήσει πίσω μάνα, σύζυγο, κόρη (γιατί δεν έχω δει πακιστανές, νιγηριανες, μαροκινές, μόνο νταβραντισμένους μουσάτους βλέπω) για να κονομήσει τα € μας. Όξω ρε, σκουπίδια του πλανήτη, βρήκατε αριστερούς και μκο, κατσικωθήκατε, σας πληρώνουμε κι έχετε & απαιτήσεις !

    8. Είδα πως κοινωνησαν κ έπαθα πλάκα.Οι άνθρωποι δεν έχουν καμμία μα καμμιά εμπιστοσύνη στον Θεο.
      Κοινωνησαν μόνο με άζυμο αντίδωρο!χωρίς κρασί το αίμα του Ιησού Χριστού!Τα έχουν ισοπεδώσει όλα.
      Ευτυχως εμείς σε αυτόν τον τομέα είμαστε ακλόνητοι(εκτός από έναν βλάκα ρασοφορο στην Αυστραλια η Καναδά ήτανε θαρρώ που τους κοινωνούσε τον καθενα με ξεχωριστά πλαστικά κουταλάκια).
      Μα έχει αποδειχτεί μαθηματικά ότι το πείραμα πέτυχε.Πολαπλασιαζουμε τις εκκλησίες που υπάρχουν πανελλαδικά κατά προσέγγιση με το ποσους κοινωνούν μηνιαιως.Εαν με τη Θεία κοινωνία κολλουσαμε(εκεί πονταρανε βέβαια)θα είχαμε νοσήσει η πεθάνει ήδη απ’ τη αρχή της πανδημίας.Αντε γεια….Παπα,παπατζη.

    9. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΠΑΠΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΗΘΙΚΟΥΣ???ΜΟΝΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ Κ ΠΑΠΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΦΡΑΝΤΖΙΣΚΟ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟ ΣΕΡΒΙΑ ..ΠΟΣΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΣΦΑΞΑΤΕ ΕΠΙ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ…880.ΧΙΛΙΑΔΕΣ…ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,,ΤΑ ΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΑΘΥ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ..ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΓΕ ΕΚΕΙ?? ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ..ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ-ΜΑΓΑΡΕΣ

    10. Ρε Πάπα! Γιατί οι περισσότεροι από τους κληρικούς σας είναι πισογλεντίδες; ……. Στείλτε πίσω τα κλεμμένα.

    11. Πάρτους σπίτι σου πάπα στο πολυτελές βατικανό και κατίνα στο προεδρικό που παίρνεις 10.000 ευρώ από τους χρεοκοπημένους έλληνες. Ο πάπας και οι …κατατρεγμένοι με τα επιδόματα που δεν φόραγαν μάσκα δεν μετέφεραν κοροιδοιό, τσιόδρα και βασιλακόπουλε και παγώνη και τζανάκη που φοβάσαι …χιλιάδες νεκρούς τον δεκέμβριο; Αλλά αν πείτε κάτι, θα σας διώξει η κούλα απο την επιτροπή! Και η ξεφτίλα έχει όρια! Και μετά οι πάμπλουτοι πάπας και κατίνα φύγανε για τα πολυτελή σπίτια τους με πτήσεις που πλήρωσε ο χρεοκοπημένος έλληνας!

    12. Άσχετα που δεν είμαι Καθολικός αλλά αυτός ο Πάπας και γενικά ο κάθε Πάπας από το 1965 και μετά είναι μία ξεφτίλα και μισή και οι ίδιοι οι πιστοί τους δεν τον θέλουν πολλές φορές. Τι θυμίζει αυτός από τις αξίες και τις αρχές που υποτίθεται πως πρεσβεύει η παράδοσή του όπως ο Καρλομάγνος, η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, η Ισπανική αυτοκρατορία, πρακτικά τίποτα.

    13. Ποιός είναι αυτός στήν υποδοχή τού φραγκίσκου μπροστά στό αεροπλάνο μέ τό ρόζ κιπά;
      Τόν υποδέχτηκαν οί τρείς μισελληνες ή τριχοπόδαρη Κατίγκω,ό υπουργός τών λάθροπιθήκων ή κοντόχοντρη μισοχισιά ό Εβραίος τό Μηταράκι,καί ό κηφήνας από τίς Βρυξέλλες Μαργαρίτης Σχοινάς.Ο φραγκίσκος δέν φοράει μάσκα διότι διαθέτει φυσική ανοσία δοσμένη από τόν ύψιστο.
      Ο νεοταξίτης χαιρετάει τούς παράνομους “κατατρεγμένους”.οί οποίοι κανονικά πρέπει νά απελαθούν,αλλά αυτό ούτε κάν τό σκευεται ό Εβραίος τό Μηταράκι .Αντιθέτως τούς θέλουν τούς θέλουν τούς λάθρους.
      Γιάννης Λάκων

    14. Τι δουλεια εχει αυτος εδω στην Ελλαδα; Αυτοι οι κληρικοι δεν νταπηκαν μαζι του; Θα μου πειτε … γιατι αυτοι ειναι χριστιανοι ; γιατι να ντραπουν ; Αισχος που ειστε μεσα στον οικο του Θεου !!! Αισχος !!!

    15. Ο Πάπας ήρθε εδώ στην Ελλάδα και έδωσε το οκ στον χουντοκούλη να σκοτώσει τον ελληνικό λαό με σφαίρες και με εμβόλια θανάτου για να αντικατασταθεί ο ελληνικός λαός με λαθρομετανάστες με εντολές της ΝΤΠ!!!!

    16. Ειναι βεβαιως μεγαλες οι αιρεσεις της ψευτοΟρθοδοξης εκκλησιας ΑΛΛΑ, δεν πιστευω στα ματια μου πως προσκυνουν οι αρχιπαπαδες το οργανο του Αντιχριστου!

    17. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ? ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΚΕΥΟΥΝ? ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΙΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ¨Η ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ?

    18. με την aegean ο παπας και με το σταυρο στο στηθος.

    19. Επειδή όμως αυτός δεν τους αγαπάει δεν τους παίρνει στην χώρα του. Που τον καλωσορίζουν ακριβώς; Στην χώρα που μπήκανε παράνομα; Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ πατρίδα κανενός εισβολέα. Τα φιλιά και οι αγκαλιές στο κρατίδιο του Πάπα. Εφόσον έχει τέτοια δύναμη ο παιδεραστής ας πάρει και τους αγαπημένους του που μας κατσικώθηκαν με το έτσι θέλω. Αρκετά κράτησε το παρκάρισμα με το ζόρι. Του δίνουμε και δώρο τον Μητσοτάκη, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται όλη μέρα μακρυά απο εμάς! Ένα υπέροχο νησί το κατάντησαν χαβούζα οι ξένοι και οι εγχώριοι μπάσταρδοι.

    20. Ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Νομίζω αυτή η φράση περιγράφει πλήρως την κατάσταση όπου ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια. Αντιφάσεις, φόβος, διχόνοια, καταλυση της ελευθερίας του ανθρώπου, αβεβαιότητα…τι να πιστέψουμε πια από αυτά που γίνονται γύρω μας;

    21. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!! Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΨΕΥΤΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!

    22. Agenda 2030…………ΕΣΥ είσαι έτοιμος να την δεχτείς!!!!!!!!!!

    Comments are closed.