Ο ΚΥΡΙΟΣ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΗΠΑ» ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! ΟΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ «ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ» – Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΘΩΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αν έπρεπε να βάλουμε ένα τίτλο κάτω από τον βίο και την πολιτεία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη θα ήταν ο εξής: «Για όλα φταίνε οι άλλοι» – Ακόμα και τώρα, που αρκετοί εκ των στενότερων συνεργατών του πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, ο κύριος «Ευχαριστώ πολύ τις ΗΠΑ» σφυρίζει αδιάφορα και παραμένει στο απυρόβλητο… Μπορεί και κυκλοφορεί ελεύθερος και άνετος, χωρίς ίχνος ντροπής για όλα όσα έγιναν επί των ημερών του…


    Η στάση του Κώστα Σημίτη είναι τουλάχιστον τραγική αναφορικά με τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν δίπλα του και που όπως αποδεικνύεται ήταν βουτηγμένοι σε οικονομικά σκάνδαλα με χρυσές μίζες.

    Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις: Μαντέλης, Τσουκάτος, Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου. Πιάστηκαν όλοι με τη «γίδα στην πλάτη» και ο Σημίτης όχι μόνο δεν ήξερε τίποτα, αλλά έμεινε και στο απυρόβλητο.

    2

    Επί της ουσίας δεν τον ενόχλησε καμία εξεταστική και κανένα δικαστήριο.

    Μόνο μια φορά σκέφτηκε η ελληνική δικαιοσύνη να τον καλέσει στο δικαστήριο για τον Άκη Τσοχατζόπουλο μήπως και… γνώριζε κάτι.

    Εκεί βεβαίως ο κ. Σημίτης όχι μόνο ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε τίποτα, αλλά φρόντισε να κάνει και το απαραίτητο θέατρο ότι δήθεν τσακώθηκε με τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

    Τώρα, μετά την προφυλάκιση του στενού του συνεργάτη Γιάννου Παπαντωνίου, έχει βάλει και διάφορους «γραμμιτζήδες» φίλους του δημοσιογράφους να σημειώνουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός πρέπει να κάνει δηλώσεις και να πάρει αποστάσεις από τον Άκη και το Γιάννο.

    Αστεία πράγματα. Τι αποστάσεις να πάρει; 

    Κανένας δεν ενδιαφέρεται για μια δήθεν ανάληψη πολιτικής ευθύνης από όλους αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα.

    Ο κ. Σημίτης πρέπει να κληθεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης μαζί με το ΚΥΣΕΑ της περιόδου εκείνης να μας εξηγήσουν πως ο Άκης και ο Γιάννος λάμβαναν μίζες χωρίς το υπόλοιπο υπουργικό συμβούλιο να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

    Δεν μπορεί οι θιασώτες του «μαζί τα φάγαμε» να κυκλοφορούν ελεύθεροι και ανενόχλητοι.

    Ο φίλος του κύριου Σημίτη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος (που τον βοήθησε να ανέλθει στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και στην πρωθυπουργία) αυτά έλεγε κατηγορώντας τον ελληνικό λαό.

    Η σιωπή του κύριου Σημίτη και η ικανότητά του να μεταβιβάζει πάντα τις ευθύνες στους άλλους είναι συστατικό και γνώρισμα της πολιτικής του διαδρομής.

    1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Θα γυρίσει ο τροχός και το Σύστημα που προστατεύει τον Σημίτη θα καταρεύσει. Τότε θα βρεί τον εαυτό του στην φυλακή. Θα επικαλεστεί κλονισμένη υγεία αλλά δεν θα του περάσει.

    2. Σιγα μην πειράξουν τον μεγαλύτερο πράκτορα των ξένων που πέρασε ποτε απο την Ελλαδα.

    3. ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ………………..ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΑΦΡΙΛΑ……………

    4. Που θα παει θα ρθει κι η σειρα του κινεζου και του ΓΑΠ και του… και του… και του…

    Comments are closed.