Ο ΚΟΥΛΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ! ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ – ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Κοινοποίηση:
    605f7aa5abb944cd9ea80330025d317e

    Aπίστευτη κυβίστη έχουμε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, με τις καταγγελίες των Ελλήνων της διασποράς να συγκλονίζουν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Η αντίθεσή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συμφωνία των Πρεσπών αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά της προεκλογικής του εκστρατείας προσβλέποντας στην έντονη δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού. Μάλιστα υπενθυμίζουμε ότι ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία με περιοδεία στη Μακεδονία. Τότε χαρακτήριζε «εθνική ήττα» την Συμφωνία των Πρεσπών και δεσμεύθηκε για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας». Έμελλε όμως η υπόσχεσή του να παραμείνει μόνον επικοινωνιακή εκστρατεία για την εκλογική του νίκη και όχι για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!

    Με την ανάληψη της εξουσίας η στάση του Έλληνα πρωθυπουργού και των κυβερνητικών παραγόντων άρχισε σταδιακά να μαλακώνει στο θέμα της Μακεδονίας. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, απαξίωσε να συναντηθεί με εκπροσώπους της ηγεσίας της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής (ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους οργανώσεων που επέλεξαν οι συνεργάτες του).

    Γνώριζε και γνωρίζει ο ίδιος πολύ καλά τους αγώνες που επί δεκαετίες έχει δώσει η ιστορική ομογενειακή οργάνωση αλλά και ευρύτερα η ομογένεια για το μακεδονικό θέμα και είχε συναντηθεί προεκλογικά με αρκετά στελέχη της.

    Πραγματικά πρόσβαλε το κοινό αίσθημα και υποτίμησε τη νοημοσύνη μας καθώς στην ομιλία του, στη δημόσια συγκέντρωση στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, απέφυγε κάθε αναφορά στο Μακεδονικό θέμα και στη συνάντηση που είχε με τον Ζόραν Ζάεφ ενώ αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Αλλά τι να μας πει αφού, ξεχνώντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις κι αναιρώντας τα λεγόμενά του, είπε στον ομόλογό του ότι ‘η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί’.

    Είναι θλιβερό το γεγονός ότι η πολιτική και το ενδιαφέρον της ελληνικής πολιτείας για την ομογένεια εξαντλείται στις προεκλογικές εκστρατείες. Και δυστυχώς στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της εκάστοτε ελληνικής κυβέρνησης αρκούνται σε κολακείες και υποσχέσεις χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις που θα ενισχύσουν και θα καταστήσουν ουσιαστικές τις σχέσεις της ομογένειας με το μητροπολιτικό κέντρο.. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε την πεπατημένη.
    Όμως οι περισσότεροι από εμάς δεν ξεχνούμε!»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Δυστυχώς είμαστε
      λαός που δεν έχει ρίζες αυθεντικές γνήσιες των Ελλήνων προγόνων μας… Δεν τιμήσαμε ποτέ τους αγώνες και τα αποτέλεσμα αυτών.
      Όμως θέλω να κλείσω λέγοντας ότι το να είσαι Έλληνας δεν σημαίνει κάτι πλέον διότι ξεπουλησαμε έδαφος, πολιτισμό και ιστορία
      Ας ξυπνήσουμε γιατί θα χαθούμε σύντομα και από τους χάρτες

    2. Οικογένεια Μητσοτάκη: Συμβολαιογράφος: Μονεμβασιά
      Εδω δεν σε ξέρουν Μητσοτάκη Σε ξέρουν Μωρίς!
      ΥΓ. Υποκατάστατο του Μωϋσής!!

    3. Πιστευω πως ο Κουλης οπως το παει δεν θα μπορεσει να εξαντλησει τη τετραετια.Ηδη τον εχουν σιχαθει κι ας κανει οσες ευνοικες δημοσκοπησεις θελει.
      Το προδοτικο συστημα θα καταληξει σε καποιο προχειρο πατριωτικο αποκουμπι μεχρι να ενεργοποιησει αλλον η αλλους μηχανισμους συνεργασιας κομματων.
      Το αρωστημενο φαντασιοπληκτο μυαλο μου παει στον Μπεεεελοπουλο.
      Γιατι;
      Γιατι οπως τα ελεγε πριν το βουλευτιλικι συνεχιζει να τα λεει και τωρα μ αυτο.
      Εκτος αν το συστημα(οι επικυριαρχοι) μας προωθησουν εντεχνα σε μια ημερησια με τους Τουρκους συρραξη τυπου ΙΜΙΑ κατα τη οποια ο Κουλης θα παρει ευσημα για τον επιτυχη-νικηφορο χειρισμο.Λαμβανοντας υποψη τις διεθνεις σχεσεις και το Σανταμ-ικο απειλητικο υφος του Ερντογαν που κινουνται στη κοψη του ξυραφιου.
      1) Μολις χθες ο Ερντογαν δηλωσε ανυπομονος πως θα εισβαλει στη Συρια!
      2)Οι Ρωσοι ξεπαραδιασαν τους Τουρκους με το να τους εφοδιαζουν στρατιωτικο υλικο υψηλης τεχνολογιας,της οποιας ομως κατεχουν ακομη τα κλειδια λειτουργιας των λογισμικων και παραλληλα εχουν διεισδυσει στο στρατευμα και οπου ναναι με τη παραδοση λιγων “κλειδωμενων”Su-35 ειδικα τη γερασμενη και πονεμενη αεροπορια,λογω της εκτακτης αποστρατευσης των Αλεβιτων πιλοτων.
      3)Οι Αμερικανοι-Ισραηλινοι που βλεπουν λιγο πιο μακρια απο τους Ρωσους ομοτραπεζους τους,επιθυμουν να δημιουργηθει ενα νεο φιλικο κρατος (η Κουρδια)-Ισλαμικη ασπιδα για το Ισραηλ.Εξ αλλου εχουν ηδη ετοιμο και καλα διαβασμενο μεσα στη φυλακη τον ηγετη- του μελλοντικου κουρδικου κρατους(επενδυση τυπου Μαντελα)τον Οτσαλαν.
      4)Οι Κινεζοι θελουν να κατακρεουργησουν τους Τουρκους,οχι μονο γιατι εχουν προβλημα με τους Ουιγουρους αλλα πρωτιστως γιατι τους βλεπουν ως ανταγωνιστες στη διεθνη αγορα με τα φθηνα προιοντα τους.
      5)Οι Γερμανοι εχουν μεγαλο προβλημα με τον εποικισμο των τεμπεληδων πολυτεκνων Τουρκων που ρουφουν τα επιδοματα με μπουρια σομπας και ηδη εχουν διαπιστωσει οτι αυτη η φαρα δεν αφομοιονεται.Γι αυτο αρνουνται να παρουν τετοιου ειδους ισλαμικα”εργατικα”παρα μονο Συρους-Ιρακινους επιστημονες.Οι Γερμανοι εχουν ηδη σχεδιασει ενα μινι-κραχ προκειμενου να εκδιωξουν δια παντος αυτη τη πολυτεκνη-τεμπελικη φαρα.
      6)Οι Αγγλοι και οι Γαλλοι ειδαν και αποειδαν να αφομοιωσουν τους αφρικανους και πλεον δεν επιθυμουν να πειραματιστουν με τους Συρους-Τουρκους.
      Θεωρω πως η σπιθα που θα ανατρεψει την υπαρχουσα σχετικα ηρεμη ροη των γεγονοτων θα αναψει ταυτοχρονα Ελλαδα-Τουρκια-Γερμανια σε πρωτη και χρονικα ημερησια φαση.
      Κινα-Αμερικη-Ρωσια σε δευτερη και εβδομαδιαια φαση.
      Ενας μινι χρονικα παγκοσμιος πολεμος.

    4. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ , ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΠΟΛΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    5. Ποιος σας δίνει σημασία ρε μακεδονομάχοι του φέησμπουκ. Ο Κούλης τον έχει εικόνισμα τον Τσίπρα που έκανε όλη τη δουλειά στο Μακεδονικό και ο ίδιος βγήκε καθαρός και μπορεί ακόμα να πουλάει πατριωτιλίκι στα χάπατα τους μπατριώτες. Άντε στα μακντόναλντς για διπλό μπέργκερ και μιλκσέικ να πνίξετε τον καημό σας. Και που είστε λογάδες άμα γίνει πόλεμος μην σας ψάχνουμε στις μικρές αγγελίες. Άντε γιατί πολύ υπομονή έχουμε κάνει και με εσάς που το παίζετε πιο Έλληνες αλλά λακίσατε πρώτοι-πρώτοι για να μασουριάζετε τα ντόλαρς.

      1. Αντε γραμήσου συριζόμπαλε

    6. Καλα σας/μας κανουν και οι τσιπρες και οι κουληδες και ολοι οι πολιντικαντηδες. Την ωρα που ακομη και οι κουτοφραγκοι βγηκαν μαζικα στους δρομους και εχυσαν το αιμα τους ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για ενα φορο που εβαλε το ανδρεικελο των ροτσιλντ στα καυσιμα, εμεις οι…απογονοι των σπαρτιατων και των μακεδονων ειμαστε αραχτοι στους καναπεδες και παρακολουθουμε απαθεις τα δικα μας πολιτικα ανδρεικελα να ξεπουλανε τα παντα, να γεμιζουν τη χωρα με ισλαμοκανιβαλους για να μας αντικαταστησουν και να μας κοροιδευουν κιολας μπροστα στα μουτρα μας. Δεν υπαρχουν πλεον Ανδρες πολεμιστες στη Ελλαδα τους ευνουχισαν και τους αποχαυνωσαν τα τουρκοκαναλα. Οι νεοελληνες αντρες στις μερες μας να εχουν γινει ευαισθητουληδες και να ανεβαζουν φωτο με σκυλακια, γατουλες και αλλα αγαπησιαρικα ποστ μπας και ριξουν καμια χαζογκομενα.

      1. Οι χαζογκομενες για να πέσουν θέλουν φράγκα, τι να τα κάνουν τα σκυλάκια. Οι νέο ραγιάδες δεν σηκώνουν κεφάλι ούτε με Βίτσι.

    Comments are closed.