Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ POWER PASS: ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΠΑΤΗ

    Στις μαύρες τους ήταν οι περισσότεροι γαλάζιοι βουλευτές στη Βουλή.

    Στους διαδρόμους της Βουλής μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν τα πενιχρά ποσά που πιστώνονται στην πλειονότητα των καταναλωτών από το Power pass.

    «Θα μας πάρουν με τις ντομάτες. Καλύτερα να μην τους τάζαμε τίποτα, παρά να τους υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια και να μην τους δίνουμε ούτε το αντίτιμο για τα σουβλάκια μιας τετραμελούς οικογένειας», έλεγε μεγαλοφώνως παλιά γαλάζια «καραβάνα», στοιχηματίζοντας ότι η ιστορία αυτή θα γυρίσει μπούμερανγκ για τη ΝΔ.

     

    Mε μαύρη καρδιά θα πάνε οι βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ στις περιφέρειες αυτό το Σαββατοκύριακο και η αιτία είναι η εξέλιξη με το επικοινωνιακό φιάσκο για το power pass. 8 στους 10 πήρανε ποσά μέχρι 200 ευρώ και η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη καθώς οι προσδοκίες ήταν διαφορετικές και οι περισσότεροι έχουν βάλει την εξόφληση των εκκαθαριστικών λογαριασμών σε δόσεις.
    Φοβούνται να πάνε στις περιφέρειές τους
    Αυτό που έλεγαν σήμερα κάποιοι βουλευτές της ΝΔ στο εντευκτήριο της Βουλής είναι ότι «με τι μούτρα τώρα θα πάω εγώ να μιλήσω σε ψηφοφόρους όταν κάποιοι περίμεναν πολύ μεγαλύτερη επιστροφή» ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι το ίδιο φιάσκο θα έχουμε και με το νέο fuel pass από τον Αύγουστο.
    Γενικότερα, όμως, όποιος έχει μιλήσει με κυβερνητικά στελέχη και απλούς βουλευτές, αυτό που αποκομίζει είναι ότι εν τέλει ο Πρωθυπουργός δεν έπρεπε να κλείσει το ζήτημα των εκλογών τόσο νωρίς καθώς όπως εξελίσσεται η κατάσταση στα θέματα της ενεργειακής κρίσης, θα έπρεπε να γλιτώσει αυτόν το εξαιρετικά δύσκολο χειμώνα.

    Ένας ένας οι ευρωπαίοι ηγέτες πέφτουν λόγω ενεργειακής κρίσης και πληθωρισμού
    Αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι το εξής: Πρώτον, ένας ένας από τους ευρωπαίους ηγέτες λόγω της ενεργειακής κρίσης υφίσταται μία μεγάλη δυσαρέσκεια και ένα πολιτικό κόστος που πλέον τον βγάζει εκτός εξουσίας. Ο Boris Johnson στην Μεγάλη Βρετανία έχει ήδη αποκαθηλωθεί από την ίδια τη κυβέρνησή του και η κυβέρνηση βρίσκεται σε φάση εκλογής νέου Πρωθυπουργού. Ο Emmanuel Macron ουσιαστικά είναι υπό ομηρεία για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Ο Μario Draghi, ο Πρωθυπουργός κοινής αποδοχής των κομμάτων κουράστηκε και δεν θέλει άλλο να αποτελεί το πιόνι των ιταλικών κομμάτων. Κοινώς, συμβαίνει αυτό που είχαμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, ότι η αντίδραση της Ε.Ε απέναντι στην Ρωσία με τις κυρώσεις στράφηκε εναντίον τους και ενώ στόχευαν τον Putin, τώρα βρίσκονται αυτοί υπο διωγμό.

    Ο Μητσοτάκης αργά ή γρήγορα θα έχει τη μοίρα Macron-Johnson
    Και το ερώτημα είναι πόσο θα επιδράσει η ενεργειακή κρίση και στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου, βλέποντας αυτά που γίνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο φοβούνται μην έχει ο Πρωθυπουργός τη μοίρα του Macron ή του Johnson. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την στιγμή που έχει αποκλείσει εκλογές, άρα θα πάει μέχρι τέλος της τετραετίας, ένα είναι σίγουρο. Ότι θα εισπράξει ένα μεγάλο πολιτικό κόστος, τέτοιο που στο τέλος της τετραετίας οι εκλογές δεν θα βγάλουν αυτοδύναμη κυβέρνηση. Το γνωρίζει και ο ίδιος και έχει αποδεχτεί, πλέον, ότι θα συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

    Θνησιγενές το εγχείρημα για Πρωθυπουργό Κοινής Αποδοχής
    Εξάλλου, όπως έχουμε πει, σκέφτεται και ως εξής: Γιατί να πάρω μόνος του το πολιτικό κόστος όλων αυτών των εξωγενών κρίσεων (πανδημία, πληθωρισμός, ακριβή ενέργεια-καύσιμα); Μοιραία, λοιπόν, θα οδηγηθούμε σε συγκυβέρνηση. Και στην συγκυβέρνηση με κάποιον κοινής αποδοχής Πρωθυπουργό, μπορεί να έχουμε και φαινόμενα όπως αυτά που γίνονται τώρα με τον Draghi στην Ιταλία. Κάποιο κόμμα να μην συμφωνεί με τις αποφάσεις του και να έχουμε μία θνησιγενή κατάσταση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 € ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;;;
      ΚΙ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΜΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 10,64
      ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΝΟΛΟΙΚΟ ΠΟΣΟ 0,00
      ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 €
      (ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ)

    2. Νεα Δημιοκρατια -> εγκληματικη οργανωση.
      Χρωσταει 400 δις. Ποιος θα τσ πληρωσει κουλα ?

      Σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσε στις 30 Μαΐου η Νέα Δημοκρατία, τα τραπεζικά δάνεια για το 2021 ανέρχονται σε 381.296.262,32 ευρώ (έναντι 342.950.583,94 ευρώ το 2020). Η ΝΔ χρωστά σε προμηθευτές σχεδόν 10 εκατ. ευρώ και πιο συγκεκριμένα 9.985.344,11 ευρώ.

    3. Θα φάει μαύρο που θα πάει σύννεφο… Μήτσο. Δώσε κανένα 10 ευρώ ρε. Να σωθούμε.. κοπρόσκυλα.. έχουν πάρει την μίζα από παντού και κοροϊδεύουν τον κόσμο .. λαμογια…

    4. Ένα θα πω
      223 € ήταν η επιστροφή μου
      Δεν φαντάζεστε πόσα έδωσα ρεύμα για να πάρω τόσα λεφτά
      Ήμουν σίγουρος κιόλας ότι θα μου επέστρεφαν κοντά στο 500αρι
      Θα μας πάρουν και τις κάλτσες ξυπόλητοι θα περπατάμε

    5. Πάλι Κυριάκος Μητσοτάκης χονέψτε τοοοοο. Θα τον έχουμε και πάλι στίς επάλξεις, η χώρα έχει ανάγκη από σοβαρούς πολιτικούς και όχι μπολσεβίκους που κυκλοφορούσαν με σακιδια γεμάτα μολότοφ και κετέλειγαν να καταναλώνουν παιδάκια και να τραγουδούν αντάρτικα τραγούδια στις ταβέρνες. Δεν βλέπουν τα μαύρα χάλια τους που το παίζουν και πολιτικοί, τα χάλια τους τα μαύρα!!! Βλέπε Ιταλία που ένα κόμμα του κώλου έριξε τον σοβαρότερο προθυπουργό της Ιταλίας τον Ντράγκη. ¨ετσι θέλουν οι Τσίπρες να καταντήσουν την Ελλάδα των νοικοκυραίων να μή μπορεί να στεριώσει κυβέρνηση και να εξαρτάται από τους μπολσεβίκους. Μαύρο στα μαύρα όνειρα και σχέδια τω ν μπολσεβίκων του Τσέ και βαράτε τον λαοπλάνο αδούλευτο και αγράμματο Τσίπρα.

      1. Βλακα εχεις σαλεψει και δε ξερεις τι σου γινεται…Παντου αριστερους βλεπεις…Αλλα και παλι θες μια αριστερα να στρωσει ο δεξιος ζυμαροκωλος σου

      2. Έλα Αδωνι σε καταλάβαμε απ την φωνή σου 😅 σοβαρος πολιτικός ο Κουλης λεει 🤣

      3. Ε ναι εσεις τα παιδάκια τα θελετε για ….τους φίλους σας που τους βγάζετε απ της φυλακες .
        Πολακης που σας χρειάζεται.

      4. Βλακα το νηπιαγωγειο το τελειωσες ;
        Ο Μητσοτακης σου ηλιθιε,εχει γ ολο τον κοσμο,μεχρι και τα δεκαχρονα τοχουνε παρει πρεφα.
        Μονο οι ηλιθιοι σαν και του λογου σου τον υποστηριζουν.
        Συνεχισε τον υπνο βλακα,θα πατε στο 3% θα φατε τετοια π… που δε θα την πιστευετε…

    6. Είχα υπολογίσει 160.Πήρα 0.Στο άρθρο γράφετε για συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω ότι θα ενισχυθεί αρκετά το ΚΚΕ και η ακροδεξιά. Το ποσοστό της Νδούλας δε θα ξεπεράσει το 20%.Μη σας πω και 15.

      1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 180 ΣΤΗΝ ΔΕΗ!!!

    7. ΝΑΙΙΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΕΕ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΕΕΕ? ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ…..ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ…..

    8. Καλά εντάξει, στο ίντερνετ τους βρίζετε και μόλις τους βλεπετε δίπλα σας γελάτε σαν μ@λακες και τους χαιρετάτε. Γιούχα θέλουν και ότι γουστάρει ο καθένας. Μας έκλεψαν τα λεφτά, πούλησαν την χώρα μας και επιτίθενται στις αξίες μας.

    9. Μέχρι τις εκλογες θα τα έχετε ξεχάσει όλα και όταν θα έρθουμε στο χωριό σας θα μας χτυπάτε παλαμάκια.

    10. Ρε ότι και να γράφετε στην Αθήνα είναι όλοι δειλοί.
      Δεν πρόκειται να επαναστατήσουν ποτέ.Δεν έχουν τα αρχίδια με λίγα λόγια.

      1. Έχεις εσυ ε; ποτε έκανες επανασταση και δεν τ ακούσαμε;

    11. Παιδιά οι συνταξιούχοι βλέπουμε Αυτιά και τους έχει κάνει το μυαλό κιμά. Πάλι Κουλη θα ψηφίσουν. 20% από κει..

      1. Συγνώμη στις τελευταίες εκλογές αλλά εγώ δεν είδα συνταξιούχους να ψηφίζουν … αυτό που μου προξένησε εντύπωση ήταν ο μεγάλος αριθμός των αλλοδαπών ψηφοφόρων … αυτά στην Καλλιθέα – Αθήνα … αλλού δεν γνωρίζω ηλικιακές και φυλετικές ομάδες ψηφοφόρων.

    12. Έλληνες η μόνη λύση είναι άμεσα εκλογες και ψηφο στο ΚΚΕ!
      Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, δεν έχουμε αλλα περιθώρια μονο ΚΚΕ για την πατρίδα και τον λαό.
      Κρατικοποιηση και επιστροφή της περιουσίας της χώρας στον λαό, για δουλειές και αξιοπρέπεια.

      1. Ο/Η ΚΟΥΛΗΗ; ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ λέει:

        Α ΜΑΛΙΣΤΑ , Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ!

      2. Ασε μας ρε φιλε κι εσυ με τις παπαριες…
        Ο Σταλιν πεθανε δεν τοχετε παρει χαμπαρι…

        1. Ο Στάλιν ζει μέσα στο σώμα του Πουτιν , τι δεν καταλαβαινεις; τακιμια με την Κομμουνιστικη Κίνα και με την Νοτιο Κορέα θα πάνε κούρσα ολη την δυση.

    13. Εγω περιμενα οτι θα κανει πιο γρηγορα της εκλογες…..αλλα μαλλον δεν εχει καταλαβει οτι τα χειροτερα ειναι μπροστα μας…τα μνημονια θα ειναι αστεια μπροστα σε αυτα που ερχονται.

    14. Οι δύο αιτήσεις μου (έως κ τέκνο που σπουδάζει ) αρχικά ήταν υπό έλεγχο κ στη συνέχεια υπό εκκαθάριση .μπαίνω στη πλατφόρμα χθες το βράδυ κ βλέπω ποσό επιστροφής 0,00 ευρώ !
      Διότι ,το τιμολόγιο κ στις δύο παροχές είναι σταθερο.κ όχι κυμαινόμενο κ ας είχα ρήτρα !
      Απίστευτο!
      Κ αναρωτιέμαι γιατί στην αίτηση δεν έγραφε απ’ την αρχή απιρριφθεισα ?
      Κ αναρωτιέμαι κ πάλι για ποιο λόγο τόση κοροϊδία !

      1. και εμένα μου βγάλανε αρνητικό ποσό -37 (ότι τους χρωστάω κιόλας δηλαδή? 😅) , αλλα επειδή είναι μεγαλόκαρδος ο Κούλης στο τέλος μου αναφέρει “τελικό ποσό επιστροφής” : 0,00 😅 Mε λίγα λόγια όλοι αυτοί που κλαίγονται επειδή πήραν 20 και 30 ευρό, στη πραγματικότηττα είναι και πολύ τυχεροί που δεν τους βγάλανε οτι χρωστάνε κιολας 😅

    15. 10 κλεβουνε 1 δινουνε! Πλατφορμες της κοροιδιας και ματαπλατφορμες του….ψηφιακου μπουρδελοκρατους ! Μητσοτακη παρε τους α(χ)ριστους εξαφανησου και ασε τη Πατριδα και τη ΝΔ ησυχες να βρουνε το δρομο τους! Τετραετια και ναθελε η Μερκελ δεν βγαζεις με τιποτα γιατι η ΝΤΠ σας κανει αλλαγη με καινουργια μπουμπουκια! Αποτυχατε κοινως και πανευρωπαικως!

    16. Θα παρουνε απο τα τρια το μακρυτερο,οσα χατζηλικια και να μοιρασουνε.
      Θα φανε τετοια π που θα τη θυμουνται.
      Ολοι τους βριζουν κανονικα,ολες οι κοινωνικες ομαδες.

    17. Φοβουνται απλως ;
      Θα παρουνε τ’@ μας στις εκλογες,οσα ψιχουλα και να μοιρασουνε.
      Ολος ο κοσμος τους βριζει πατοκορφα.
      Θα φανε τετοια π@ που θα τη θυμουνται.
      Θα πανε στο 3% και πολυ τους ειναι.

      1. Ακριβώς στα 3% αυτό έχω προβλέψει και εγώ εδώ και πολύ καιρό !

    18. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟΥ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ…ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑ 2ΕΥΡΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    19. Λέτε ο Κούλης να μοιάζει στο Ρικι Μάρτιν;;;!

    20. το κράτος του γουρλομάτη είναι αυτό εδώ το επιτελικό τον αρίστων σκ…….α στα μούτρα τους και τίποτα άλω ξυπνήστε ρε ελληνάρες και μαυρίστε στις εκλογές τον μαφιόζο που μας κυβερνά πριν να είναι πολύ αργά κάντε το για τα παιδιά σας για τους νέους για κανέναν άλλων μόνο για αυτούς τόσο απλά.

    21. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΔ, ΑΡΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ , ΜΟΝΟ ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ

    22. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή γίνουν πλέον οι εκλογές στην Ελλάδα θα κυριαρχήσει ο Αλέξης Τσίπρας… ακριβώς ότι συνέβη το 1993 όταν ο Ανδρέας σάρωσε τον Μητσοτάκη.

      1. συγνωμη χαιρεσαι με αυτο ή απλα το αναφερεις?ΞΕχνας τι εκανε ο τσιπρας ?

    Comments are closed.