Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ: “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ @@@ ΠΡΟΔΟΤΕΣ” – ΑΓΡΙΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΘΗΒΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΥΓΟΥΛΩΣΟΥΝ – ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ ΒΙΑ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    pasxa

    “Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί”, λέει η λαϊκή παροιμία.

    Αλλά μάλλον δεν την γνωρίζει η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, που δημοσιεύει σε τοπική σελίδα της Αράχωβας εορταστικές στιγμές τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά με το δήμαρχο της Αράχωβας – Διστόμου – Άσπρων Σπιτιών, προχθές στο προαύλιο του Αγίου Γεωργίου Αράχωβας.

    Στη γιορτή η υπουργός καθυστέρησε να προσέλθει για 45 λεπτά και μόνο αφού διαπίστωσε ότι τα πράγματα φαίνονταν ήρεμα για αυτήν.

    Λίγα λεπτά μετά την προσέλευση της, κι αφού κάθισε στο εορταστικό τραπέζι, η υπουργός αποδοκιμάστηκε από νεαρή γυναίκα, κάτοικο της Αράχωβας, που αφού πλησίασε το τραπέζι άνοιξε μια ελληνική σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας φώναξε σ’ αυτήν και στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Θηβαίο:

    ” Ντροπή σας, πουλήσατε τη Μακεδονία και την Ελλάδα και έρχεστε εδώ για να γιορτάσετε την προδοσία σας”.

    2019050214270695

    Αμέσως οι συνοδοί – αστυνομικοί της Ε. Κουντουρά απομάκρυναν με βία τη νέα γυναίκα, που είχε πρωτοστατήσει στην περιοχή στις κινητοποιήσεις για τη Μακεδονία ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών, χωρίς να ανήκει σε κανένα πολιτικό κόμμα, σκίζοντας της μάλιστα και το δερμάτινο μπουφάν που φορούσε, πιάνοντας την με λαβή από το λαιμό !

    Οι παριστάμενοι πανηγυριστές κι επισκέπτες αντέδρασαν φωνάζοντας “Μπράβο” στη νεαρή γυναίκα και “Αίσχος προδότες” στην υπουργική παρέα.

    Γενικότερη σύρραξη αποφεύχθηκε μετά από την παρέμβαση των παριστάμενων, που ζητούσαν να μη χαλάσει το πανηγύρι.

    2019050214175139

    Νωρίτερα ο ιερέας του Ναού, στην ομιλία του παρουσία της υπουργού τουρισμού, άφησε αιχμές για την πολιτική της κυβέρνησης, αναφερόμενος στις παραδόσεις του Έθνους και της Ορθοδοξίας, στον αγώνα του Γ. Καραϊσάκη, στις απειλές του νεοθωμανισμού και στην υποχρέωση του λαού να προστατεύσει την πατρίδα και τις παραδόσεις.

    Μετά τη λήξη του επεισοδίου η υπουργός εκνευρισμένη θέλησε να αποχωρήσει, αλλά οι τοπικοί παράγοντες την έπεισαν να παραμείνει.

    Προστατευμένη από την φρουρά της και τοπικούς δημοτικούς παράγοντες ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες για το facebook, όταν δέχθηκε νέα λεκτική επίθεση από ομάδα επισκεπτών.

    “ Γίνατε κι ευσεβείς χριστιανοί εσείς που πουλήσατε τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας; Υποκριτές, ραγιάδες, να πάτε στα Σκόπια να γιορτάσετε! ”
    Στην απειλή ότι τα επεισόδια θα γενικευθούν, η φρουρά απομάκρυνε την Έλενα Κουντουρά, η οποία έφυγε τρέμοντας.

    Από τις λεκτικές επιθέσεις και τις αποδοκιμασίες δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος που ήταν και αυτός παρών.
    Άσχημα ξεκίνησε για την Ε. Κουντουρά η προεκλογική της περίοδος για τις ευρωεκλογές που είναι υποψήφια, και που για χάρη της ψηφίσθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ειδική τροπολογία. Γεγονός πάντως είναι ότι οι λαϊκές αντιδράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για τη συμφωνία των Πρεσπών, έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας σε όλη την Ελλάδα.

    με πληροφορίες από βραδυνη.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Χρυσή Αυγή αλλά χωρίς τον Μιχαλολιάκο αρχηγό!!!!!!!

    2. Δεν υπήρχαν πατριώτες να γαμήσουν κι αυτήν και τους μπάτσους και τους δημοτικούς κοπρίτες;

    3. Εγω την βλέπω και γελαει πάντως τι τρομαγμενη

    4. Όσο ξεφτιλισμένοι είναι αυτοί άλλο τόσο και περισσότερο αυτοί που τους καλούν, αυτοί που τους δέχονται και προπάντων αυτοί που τους βλέπουν και δεν τους λιντσάρουν δεν τους ξεφτιλίζουν δεν δεν δεν….

    5. Να ρωτήσουν αυτούς πού κάλεσαν τους προδότες και τους άθεους , γιατί ήρθαν στην γιορτή του Αγίου Γεωργίου ?

    6. ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ , ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ , ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ! ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ , ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝΕ ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΔΕΜ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ! ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ , ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ , ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ! ΕΣΤΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΟΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ! ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ !

    7. Καθαρματα τολματε και εμφανίζεστε,να δουμε όταν δεν θα εχεις την φρουρα που θα κρυβεσαι

    8. ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ . ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

    9. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ
      ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ
      ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ
      ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ
      ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΜΤΗΣΗ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ

    10. ετσι ειναι κυρα κουντουρα …,.μετα την ολοκληρωση του εργου σου πρεπει να περασεις απο το ταμειο

      δεν θα βρεις ουτε την ψηφο σου ,εκτος αν πουλησεις το ακριβο σου iphone που αγορασες με κρατικο χρημα και μοιρασεις πενηνταρια

      φτανουν ομως ?

    11. Είναι ντροπή μεγάλη για τούς παριστάμενους.κανονικά όπου υπάρχει δυσοσμία,οι έχοντες καλή μύτη πρέπει να απομακρύνονται.

    Comments are closed.