ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ! ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    EXO

    Μόλις έφτασε στο makeleio.gr η πληροφορία ότι δύο Αρματαγωγά θα μεταφέρουν λαθρομετανάστες από Λέσβο -Πειραιά.

    Εκτός του ότι δεν είναι αποστολή του ΠΝ η μεταφορά των λαθρομεταναστών, οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουμε εάν και τι ασθένειες πιθανώς να μεταφέρουν από τις πατρίδες τους, η από την παραμονή τους στο HOTSPOT.
    Και μετά από λίγες ημέρες στα αρματαγωγά θα επιβιβαστεί ο ανθός του Ελληνικού στρατεύματος η Ταξιαρχία Πεζοναυτών για εκτέλεση αποβατικών ασκήσεων.

    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

    Ο Α/ΓΕΝ και ο ΑΣ δεν μιλάνε;

    Η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από το ρεπορταζ του lesvosnews.

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το απόγευμα επιχείρηση μετακίνησης 815 μεταναστών από το ΚΥΤ Μόριας προς την Ελευσίνα και από εκεί σε διάφορες δομές της ενδοχώρας.

    Οι μετανάστες επιβιβάζονται σε δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ενώ την Κυριακή θα φύγουν με το πλοίο της γραμμής προς Πειραιά και 58 ακόμα μετανάστες από τη Μόρια.

    Στον αντίποδα της επιχειρούμενης αποσυμφόρησης από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου σήμερα έφτασαν μόνο στη Λέσβο 8 βάρκες οι οποίες μετέφεραν 323 μετανάστες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Όταν δείτε από που κρατά ο Υπουργός. Τώρα θα δείτε την προπαγάνδα. Και διθεν λένε πως πονάει όταν το μωρό το αλλοδαπό του πονά. Αλλά για πεστους για του Έλληνα το μωρό. Να δεις τη πόνο έχουν. Κλαίνε….

    2. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΙΣΤΟΡΙΑ Κ.Λ.Π.
      Η αποχρηστιανοποίηση της κοινωνίας επιβάλεται απο την Ευρώπη. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΑΒΏΝΑς ΥΠΈΓΡΑΨΕ ΤΟ 2007 Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ο Κωστάκης…) ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΠΕΡΑΣΕ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Ειναι το λεγόμενο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στο οποιον άλλαξαν την ονομασία λόγω την αντίδραση της Γαλλίας και της Ολανδίας αλλά και αρκετών λαών της Ευρώπης. Στην συνθήκη αυτη ξεκάθαρα εγραφε η daily telegraph, oti θα καταργηθεί η Χριστιανική σχέση με τα κράτη της Ευρωπαικής Ενωσης. Δηλαδη τα κράτη της Ε.Ε. θα γίνουν ΑΘΡΗΣΚΑ .., ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΆ . Φαίνεται οτι οι κυβερνήσεις εφόσον δεχτηκαν αυτο το ευρωπαικό σύνταγμα η όπως το ονόμασαν συνθήκη της Λισαβώνας ειναι υποχρεωμένες να τηρήσουν αυτα που υπέγραψαν, και οχι οι κυβερνήσεις, για λογαριασμό των κυβερνήσεων η Βουλή δεν ενημερώθηκε ποτέ για το ευρωπαικό σύνταγμα, και σε άλλες χώρες επίσης τα υπέγραφαν οι πρόεδροι, η οι πρωθυπουργοι.
      Η προηγούμενη κυβέρνηση προωθησε κατά πολύ με σειρά νόμων που ψήφισε , καθώς και η σημερινή κυβέρνηση με σειρά νόμων και αποφάσεων που προωθει ήδη.

    3. Ηθικό ατσαλι σου λέει μετά να μεταφέρουν με αρματαγωγά μουσουλμάνους για να πάρουν τα κεφάλια μας καλά δεν ντρέπεστε καθόλου γιατί δεν κλείνετε τα σύνορα ρε ξεφτιλες…Έχει τόση ανεργία ρε ζώα η χώρα και ο μισθός θα γίνει πιο χαμηλός ποιος θα πρωτοπληρωθει ρε γαμημενοι θέλετε αίμα ρε πουστηδες…πάρτε τα όπλα Έλληνες θα σκάσει μια μέρα η βόμβα και θα είστε ασφαιροι.Γαμημενε Μητσοτάκη που είναι ασφάλεια του Έλληνα πολίτη ρε παλιοπιονι ξεφτιλισμενε…παλιομαριονετα

    4. Τα γραφουμε τα ξαναγραφουμε, οσον αφορα το λαθρομεταναστευτικο, φωνη βοοντος εν τη ερημω!!!!!!!! Οι Κοι της ΝΔ παραμυθιασαν τον κοσμο για το θεμα αυτο, κατηγοροντας και τους Συριζαιους και δυστυχως κανουν τα ιδια, ακολουθοντας μια αδιεξοδη πολιτικη και καθηστοντας ταξιτζηδες το Λιμενικο και το Π. Ν., να μεταφερει λαθρο απο τα νησια στην ενδοχωρα, ενω τα νησια ξαναγεμιζουν, διοτι οι βαρκες ερχονται συνεχως και ουτω καθ’ εξης!!!!!!!!! Η φαμπρικα αυτη δεν τελειωνει, αν δεν γυριζετε τις βαρκες πισω, πριν μπουν στα χωρικα μας υδατα!!!!!!!! Φτανει πια υπακουα ανδρεικελα των Γερμανων και του Σορος, θα σας παρει ο κοσμος, οταν ξυπνισει, με τις πετρες!!!!!!!! Και οσοι Ανθελληνες υποστηριζουν την ισλαμοποιηση της χωρας, να ξεκουμπιστουν μαζι με τους λαθρο στο Πακισταν και στην Καμπουλ!!!!!!!!!

    5. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΝΑΥΤΙΚΩΝ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ

    6. Πρωτα ηρθαν οι Αλβανοι. Ο “φιλανθρωπος Ελληνας” δεν εκανε τιποτα, παρα να τους βοηθα, να τους ταιζει και να τους παιρνει στη δουλεια. Τοτε οι Αλβανοι μολις νυχτωνε τρεχανε να κρυφτουνε, ακομα και την ημερα φοβοντουσαν να εμφανιστουν μεσα στον κοσμο. Τί εχει γινει τωρα; Οι Αλβανοι (και οι υπολοιποι ανατολικοι) φτιαχτηκαν και δε σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους, ξεζουμισαν τη χωρα στα επιδοματα και στην υγειονομικη καλυψη, οργανωθηκαν και εκαναν μαφιοζικες ομαδες, απεκτησαν περιουσιες με τα χασισια που κουβαλανε και πωλουν, και στην τελικη, τωρα ο Ελληνας βλεπει Αλβανο και τρεχει να κρυφτει. Μετα ηρθαν οι πακιστανομπαγκλαντεσιανοι και οι μαυροι. Κι αυτοι στην αρχη χεσμενοι ητανε. Κι αυτους τους βοηθουσατε σα μαλακες. Κρυβοντουσαν κι αυτοι. Τωρα οργανωθηκαν κι εκεινοι, και μαγαζια ανοιξανε, και σωματεια εχουνε, και τζαμι θα τους φτιαξουνε, και συνεχιζουν κι εκεινοι να ξεζουμιζουν την Ελλαδα οικονομικα. Σε λιγα χρονια, θα τα δειτε τα κατορθωματα τους, ηλιθιοι Ελληνες. Το ποταμι δε γυριζει πισω πλεον. ΥΓ: Δεν εχει αλλους να ερθουνε, οι επομενοι θα ειναι οι εσκιμωοι και οι ινδιανοι…

    7. οσο και να χτυπιεστε δεν αλλαζει τιποτα πια εσεις ψηφισατε τα χαμινια που ειναι στο μπουρδελο. αλλα σας ενοχλουσε η χα φατε τωρα μουσουλμανομανια οι γυναικες να μην ξυριζουν τιποτα γιατι αυτοι τις θελουν μαλιαρες και ετοιμαστειτε για οθωμανικο δικαιο περαστικα σε ολους αλλα εμεις τι φταιμε που δεν ψηφισαμε αυτα τα παρασιτα που ειναι εκει μεσα

      1. Μια χαρά ήταν η ΧΑ πριν μπει στην Βουλή…Όταν μπήκα μεταλλάχθηκαν και μούγκα στην στρούγκα… πες μου τι έκαναν όταν ήταν στην Βουλή.. χεστηκαν μήπως πάνε στην φυλακή.. τι περίμεναν ότι θα τους ερεναν με άνθη οι άλλοι… έπρεπε να είναι έτοιμοι για όλα.. Τώρα είναι αργά. Βεβαιώθηκαν γρήγορα..

    8. Ακόμα δεν καταλάβετε ότι και οι αμερικανοί το θέλουν αυτό θέλουν να τους έχουν σε μια ελεγχόμενη χώρα φιλική απέναντι του για να μπαίνουν και να βγαίνουν οπότε θέλουν και αν ξεσπάσει (Πόλεμος)θα δώσουν τις μάχες σε ένα ουδέτερο έδαφος, διλαδη στον ελλαδικό χώρο θα σου πουν αυριο έχεις τρομοκράτες στην πατριδα σου αρα θα επέμβουμε οπότε εμείς θέλουμε και κατά βάθος ξέρουν ότι σε σχέση με αλλά ευρωπαϊκά κράτη Ο ίδιος ο Έλληνας όταν έχει πράσινο φως θα τους λιανισει και θα αντισταθεί καλύτερα από κάθε άλλο ευρωπαίο για την πατρίδα του έστω και χωρίς βοήθεια…Όπως πάντα Δηλαδή τα υπόλοιπα γνωστά διώξεις στους γριές που αντιστάθηκαν και πολέμησαν το χαλιφατο..αυτά είναι καθαρά άποψη μου κύριε συντονίστα μεταξύ μάς ευχαριστώ

      1. Αφού πρώτα ξεβγάλουμε τα ανθελληνικά σκουπίδια που τους βοηθούν. Και ειναι τρία είδη….

        1. Τα τσιπρόσκυλα και άλλα κουμούνια που το κάνουν γιατί είναι ανθέλληνες διεθνιστές του σώρος.
          Τα μασονοπασοκονεοδημοκράτια που θέλουν φτηνούς σκλάβους στις δουλειές τους.
          Τα κουμάσια των μκο που τα αρπάνε χοντρά (και απ’ όλες τις τρύπες, τσέπη και μη)
          Ίσως να ‘χει κι άλλους που δεν τους ξέρω.(προτάσεις δεκτές).

    9. Τι λε ρε; Συγκλονιστήκαμε. Θα κολλήσουν τα Κατσιφοειδή; Δακρύζει ο κώλος του Μακεδονοκώλη, ρε, ειλικρινά.

    10. Α Ι Σ Χ Ο Σ

      ΞΕΥΤΙΛΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

      ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΑΡΧΙΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ……….

    11. Ο Κούλης καί ή συμμορία του ισοπεδώνουν τήν Πατρίδα.Είναι χειρότεροι εγκληματίες από τόν
      Τσίπρα.Μία χειροβομβίδα μίλς στό κεφάλι τού προδότη.Σκατοφάρα Μητσοτέϊκη.
      Γιάννης Λάκων

    12. Ποιά γαλόνια και ποιά παράσημα? Γέμισαν τις στολές τους με παράσημα φούλ,άδειασε το μοναστηράκι για την παρέλαση . Εχουμε πόλεμο και δεν πείραμε είδηση? Πολέμησαν η έκαναν ανδραγαθίες στο πεδίο της μάχης και τους παρασημοφορήσαν? Τους έχουν κάνει πιόνια,δουλικά των λαθρομεταναστών και κάθε εγκληματία που έρχεται στην Ελλάδα.Τους επιδοτούμε κιόλας ,τους εξασφαλίζουμε και σπίτια και μια χαρά για αυτούς.Αλλοίμονο από τους Ελληνες που ακόμα έχουν μεσάνυχτα το τι μας περιμένει,και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και κάνουν μαγκές. Οι μαγκές κύριοι είναι εξω οχι μέσα στο σπίτι και στις καφετέριες….Εκεί να σας δω,όταν θα μας βιάζουν.κλέβουν,σκοτώνουν με ο,τι αυτό συνεπάγεται την αντιδρασή σας. Αλλά καλά κατάλαβα,στα 4 όλοι και προσκύνημα στους λαθρό και στον Αλλάχ…. Θέλετε να λέγεστε και Ελληνες ουστ από δω Ελληνόφωνοι ραγιάδες.

      1. … ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΟΡΙΛΕΣ… ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΡΙΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑς ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ….

    13. Οτι εκανε ο Τσουπρας κανει τωρα και ακομα χειροτερα ο Κουλιςςςςςς,Υπηρετριες των λαθρο με την συμπαρασταση του Σορρος για επιδοματα,μια απτα ιδια για τα Νεοδημοκρατικα Μουσχαρια πλεον,να δω ρε μαγκες οταν ο Γιωργακης ο Σορος κοψει τα επιδοματα των Λαθροεποικων σε λιγο καιρο που θα γεμισει η περιφερεια και τα κεντρα απο δαυτους γιατι το κονδυλι πουχει βγαλει για αυτους φτανει για καποιους μηνες??,χρονο-ια?? και σε ποσες 10-100 χιλιαδες θα τελειωσει να δουμε τοτε ρε λακαμαδες τι θα κανετε που θα κανουν ντου απο παντου και δεν θα φτανει οχι στρατος ουτε Νατο να τους μαζεψει.

    14. Αδειάζουν τη Μόρια και τα νησιά για να μας έρθουν περισσότεροι και να γεμίσουν πάλι…. Μαλάκες θα εκλιπαρείτε σε λίγο να σας σώσει η Χρυσή Αυγή… αλλά είναι αργά…

    15. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ — ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ — Κρατείστε αμυντική στάση. Έχουμε δεχτεί επίθεση. Ο εχθρός είναι εντός. Αι ημέτεραι δυνάμεις διευκολύνουν την μετακίνηση λαθρομεταναστών ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ με στόχο την αλλοίωση του εθνικού και θρησκευτικού κορμού της χώρας. Η “δημοκρατία” δρώντας εθνοδιαλυτικά δημιουργεί πρόβλημα επιβίωσης στον γηγενή πληθυσμό. Αναμένονται προτάσεις-πρωτοβουλίαι δια την διάσωση της χώρας.

    16. Μια χαρα συνεχιζει ο ελληνισκος κατσικοκτονος και γενοκτονει τον ΕΛΛΗΝΑ γι αυτο με αυτους θα ζησεται και καλλο γιαταγανι στο κεφαλι σας. Πατριωτης απο δω και περα θα ειναι αυτος που θα λεει αστους να την φανε καλλο γιαταγανι στο κεφαλι τεμπελομαλακες .Οταν επιτρεπεις την κουκουλα θα ερθει και η μπουργκα μαθαν που γαμιωμαστε πλακωσανε και οι γυφτοι ηλιθιοι

      1. Εξαπλώνονται τα αλλοδαπα σαν τη σήψη παντού σιγά σιγά δυιθιτικα

    17. Απεβιωσε ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ιωαννης Λαζακης…ο Θεος να αναπαυσει την ΑΓΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ!!! ΟΛΟΙ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 16.00 ΠΑΝΔΗΜΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!! ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

    18. Σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια γίνονται πράγματα και θάματα και ‘μείς καθόμαστε και απαθείς πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γράφουμε τη μ@λ@κία μας. Σοβαρά ρωτάω ,τι μας συμβαίνει τελικά?

      1. Σας απαντάω σοβαρά. Λαός που ξεχνάει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό

      2. είσαστε δημοκράτες, προοδευτικοί, αριστεροί, κομμουνιστέ, μπολσεβίκοι, αντιχουντικοί, αντιρατσιστές, κοινοβουλευτικοί, αντιναζί, αντιφασίστες, λεσβίες, γκέυ, τρανς, απαθείς, περαστικοί, αδιάφοροι, χάχαδες

    19. ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΜΕΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΡΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ…………

    20. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΚΑΤΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΚΑΤΙΔΗΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΡΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΧΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΓΡΟΥΠΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ 3 Κ 60

      1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΜΟΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ..ΜΗΘΕΙ Η ΠΑΤΡΗΣ…………………………………ΛΑΘΡΟΞΕΣΚΑΤΩΣΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ………………………

    21. Ανάθεμα στα τανόσκυλα που εκδίδουν και εκτελούν τέτοιες διαταγές………
      καμένε μλκα, ζεις, εσύ τους οδηγείς….. πουλημένοι λαθροδιακινητές.
      Την εσχάτη των ποινών στον ηλίθιο υπουργό…. αλλά κοντοζυγώνει.

    22. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΑΙ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΕΝΩ ΣΕ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ………….ΤΟ Π.Ν ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟ ΔΙΑΘΕΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣΣΟΝΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΤΑΞΙ ΒΟΑΤ……………….ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Γ..ΜΩ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ

    Comments are closed.