Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40.000 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ! ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΩΝ – ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    lathro4

    Κρίσιμες ώρες στον Εβρο καθώς έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ Frontex, Αμερικανών και Ευρωπαίων για την επικείμενη εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα!

    Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

    Σύμφωνα με το Evros-news.gr στην σύσκεψη – που κρατήθηκε μυστική μέχρι πριν λίγες ώρες -μετείχαν πάνω από 50 στελέχη από ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, την FRONTEX που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου, φυσικά της Ελληνικής Αστυνομίας, της Συνοριοφυλακής, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και της γνωστής εταιρείας Intracom, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των συνόρων με διάφορα συστήματα.

    Στην σύσκεψη επρόκειτο να παραστεί και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω στενού του συνεργάτη.

    Σύμφωνα με το Evros-news.gr, οι μετέχοντες στην σύσκεψη επισκέφθηκαν τον γνωστό φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία.

    Στον Εβρο, έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών στην περιοχή της Αδριανούπολης, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστό ότι υπάρχουν αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

    Ο αριθμός που αναφέρεται είναι τεράστιος καθώς προσεγγίζει τους 40.000 αλλοδαπούς. Ολοι αυτοί έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω φυσικά της Ελλάδας, της μόνης χώρας στα Βαλκάνια με ανοικτά σύνορα.

    Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος της “εισβολής” (ουσιαστικά ανεμπόδιστης εισόδου) έχει αναλάβει ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν πρόσφυγες και μετανάστες κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

    Κάτι αντίστοιχο, µε ένα πλήθος µεταναστών και προσφύγων, που άγγιζε τα 15.000 άτοµα, επιχειρήθηκε το 2017, µε σηµείο εκκίνησης και πάλι την Κωνσταντινούπολη και προορισµό τα σύνορα στην περιοχή της Αδριανούπολης.

    Κάποιος έχει ξεσηκώσεις χιλιάδες αλλοδαπούς στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα σκηνικά που βλέπουμε σε Διαβατά και Σταθμό Λαρίσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Οι αριστερές κωλοτρυπιδες να ετοιμάζονται για εισαγωγές εξαγωγες

    2. ενεργα ναρκοπεδια παντου και οποιος θελει ας περασει οσο για αυτους που ειναι εδω ολους στην γερμανια γαλλια ολανδια που τους λατρευουν αλλα και μερικοι να μοιραστουν στους συριζοαπλυτους και στους δημοσιογραφους που τους παρουσιαζουν καθε βραδυ κακομοιρους. αφου τους λατρευουν τοσο να τους μοιραστουν μεταξυ τους αυτοι οσο για τους θαλασιους αστους στην τυχη τους μακρυα απο τα νησια μας

    3. Οι ενστολοι ειναι ανθελληνες,αν τους παρουν παραμαζωμα τα πηθικια θα κατεβασεις στρατο Αλ6ακο.

    4. Το face ειναι σιωνιστικο λογισμικο…αυτοι που το ελεγχουν ειναι Εβραιοι σιωνιστες δηλ Εβραιοι Ναζιστες…μετα σου λεει φταιει ο Φονιας…

    5. Μακαρι να πεσει ο φρακτης και να τους παρουν παραμαζωμα οι πιθηκοι ως την Γερμανια ολους τους ενστολους ΜΑΚΑΡΙ!!!!!
      Μακαρι να βλεπαμε να φευγουν κατα χιλιαδες ολοι αυτοι οι αχρηστοι απολιτιστοι γυφτοι της ανατολης απο την χωρα μας… ολα τα σκουπιδια του τριτου κοσμου στην Γερμανια!!!!
      Στην Μερκελ! Εξω απο την χωρα μας!

    6. Οι σκεπτομενοι να οργανωθουν και να ειναι ετοιμοι για αυτο που ερχεται και δεν θα ειναι καθολου καλο.

    7. Στέφανε δώσε βάση σε αυτό που λέω. Το Facebook στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις χώρες του κόσμου παίζει βρωμερό και δυσώδη ρόλο και είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για να διαπιστώσεις πόσο στημένα και συντονισμένα είναι όλα, τι συνέβη; Το Facebook έχει κατεβάσει δεκάδες λογαριασμούς Ελλήνων Εθνικιστών αυτή την εβδομάδα και καλά για να τα μηνύματα μισαλλοδοξίας και λοιπές παπαριές, όπως είχαν προαναγγείλει. Μέσω ποιού Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης ξεσηκώθηκαν οι λάθρο; Μέσω του Facebook και μηνυμάτων. Αν υπάρχει ελληνόψυχος Εισαγγελέας πρέπει να το κλείσουν χθες. Οι άνθρωποι κάνουν συντονισμένο πόλεμο και τα χάπατα εδώ, δεν παίρνουν χαμπάρι.

    8. να καταλύσουν το κομμουνιστικό καθεστώς, γιατί να μην το κάνουν ;;;;;;; εγώ απλά θα παρακολουθώ το θέαμα, να φεύγουν ανώμαλοι από τις ταράτσες και τέτοια.

    9. Όσο βλέπουν πως τους καλοδεχόμαστε και τους τα παρέχουμε όλα τσάμπα στερώντας τα από τους ημεδαπούς Έλληνες μάλιστα, θα συνεχίζουν να έρχονται και είναι λογικό. Εάν δουν τις πρώτες σφαίρες να πέφτουν μόνο τότε θα σταματήσουν. Όταν θα ξέρουν πως θα πέσει νεκρός όποιος περάσει τα σύνορα εκεί θα τελειώσει το θέμα, Κανείς δεν πηδάει από την ταράτσα της πολυκατοικίας, γιατί; Γιατί ξέρει πως θα σκοτωθεί. Έτσι ακριβώς και με τα σύνορα. Εκτός εάν κάποιοι ελάχιστοι έχουν αυτοκτονικές τάσεις και πηδάνε από τις ταράτσες… Και αυτό με τις σφαίρες δεν λέγεται ρατσισμός ή μισανθρωπισμός, αλλά ρεαλισμός.

    Comments are closed.