Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ» ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ TV! ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ, ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    teaser27-9

    Διαβάστε σήμερα στο πατριωτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    «ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ ΔΡΑΚΟ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ενός μεγάλου ηθοποιού και οι ανείπωτες αλήθειες. Η ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΩΝ ΤΑΪΣΜΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ. ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΗΣ TV: ΤΕΚΝΑΤΖΟΥΔΕΣ, ΒΙΖΙΤΕΣ, ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΖΙΓΚΟΛΟ, ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. «ΑΦΗΣΑΝ ΑΜΟΛΥΤΟ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ».

    exofyllo27-9

     

    Διαβάστε επίσης: ΜΕΛΟΝΙ κατά μαφίας Βρυξελλών

    Αθώοι όλοι για τι SIEMENS! Το μεγαλύτερο μεταπολεμικό σκάνδαλο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Σε αυτή την μπουρδελοχώρα άμα παίζεις καλό “κλαρίνο” γίνεσαι ότι θέλεις τραγουδιστής,ηθοποιός,στρατάρχης,υπουργός παρουσιάστρια, του κώλου βέβαια αλλά γίνεσε ….

    2. Φυσικά και το θέαμα με τα κορίτσια να ξαπλώνουν στο πάτωμα φορώντας ανύπαρκτα μαγιό Και να παίρνουν τάχα μου καλλιτεχνικές ποζες θαρρείς και ένα μοντέλο συνιθιζετσι αντί να κσνει πασαρέλα να κυλιέται στα πατωματα ,έχει κάτι το πρόστυχο Και το χυδαίο ,

    3. Το πορνό έφυγε από το μπορντέλο και βγήκε στην τηλεόραση. Κανένα ταλέντο δεν χρειάζεται μόνο σεξ.

    4. Στό χωριό μου λέμε κόρακας κοράκου μάτι δέν βγάζει.Εδώ λέμε Λούγκρα μάτι Λούγκρας δέν βγάζει. Έστι δίκης οφθαλμός ώς τά παν’θορά.

    5. ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΟΣΕΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ GNTM ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΒΙΖΗΤΟΥΔΩΝ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΣΡ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ
      ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ!!!!!!!!!

    6. Νέα μορφή πορνείας οι παρουσιάστριες και οι εκφωνητριες ειδήσεων μαζί με κιναιδους.

    7. …….πολλοι οι γυφτοι τελικα λιγοι οι ελληνες.

    Comments are closed.