Ο ΒΡ@ΜΙΑΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ – ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ “ΞΕΡΝΟΥΣΕ” ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    FB_IMG_1607977519668

    Κατασκοπεία εις βάρος της Ελλάδας!!!


    Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει μια νέα έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος και ο 35χρονος, κατέγραφαν τις δραστηριότητες αλλά και τις εγκαταστάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω και στην Νίσυρο.

    Εκτός από το εύρος των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι άνδρες των ελληνικών υπηρεσιών και τα οποία καταδεικνύουν την πολύμηνη δράση των δύο κατηγορουμένων ως κατασκόπων, το γεγονός ότι το πλοίο, στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος, πραγματοποιούσε δρομολόγια στα προαναφερθέντα νησιά, έχει οδηγήσει τις έρευνες και προς αυτή την κατεύθυνση.

    Πέρα από την ΕΥΠ, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικουρικές έρευνες ως προς την δράση των δύο κατασκόπων διεξάγουν και στρατιωτικοί κύκλοι, με στόχο να εντοπιστεί όχι μόνο το μέγεθος των πληροφοριών που έχουν μεταφερθεί στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ), αλλά και το εύρος των περιοχών και τοποθεσιών στις οποίες επικέντρωσαν την δράση τους οι δύο κατάσκοποι των Τούρκων.

    Στην κατοχή των δύο φέρεται μάλιστα να βρέθηκαν περισσότερες από 2.500 φωτογραφίες ελληνικών στόχων, ονόματα και αριθμοί πλοίων αλλά και στιγμιότυπα υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού κατά τον ελλιμενισμό τους στο λιμάνι της Ρόδου.

    Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια και των δυο κατηγορούμενων, έχουν βρεθεί υπολογιστές, κινητά και τέσσερα κλειδωμένα usb που έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Στο σπίτι του 35χρονου εκτός από τέσσερις υπολογιστές βρέθηκαν και οκτώ τηλέφωνα, κάποια από τα οποία δεν είναι λειτουργικά.

    Ο κατηγορούμενος όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτό συμμετείχε και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο νησί.Ο πρώτος από αριστερά σε μια εκδήλωση ( βιτρίνα).

    FB_IMG_1607977519668

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Όλοι πέσατε στη λούμπα ηθελημένα για να βρείτε θέματα είτε αθέλητα για το καταπιατε το σανό που τάισε ο Κούλης για να στρέψει αλλού τη προσοχή. Ο πρώτοε κατάσκοπος που έπρεπε να συλληφθεί είναι ο ίδιος και είναι ελεύθερος.

    2. Μη γράφετε μαλακίες και σενάρια ανοησιών… Σταθείτε στο γεγονός. Ξαφνικά, όλοι ξυπνάτε και θυμάστε τη Θράκη. Όπως και μετά δύο μέρες θα κοιμάστε πάλι μέχρι να ξαναγίνει κάτι … Κι όσοι είστε τόσο πατριώτες, μαζέψτε τα προικιά σας κι ελάτε να ζήσετε στην Θράκη. Υ.Γ. Για όσους δε ξέρουν που είν’ η Θράκη, μόλις περάσετε το Νέστο ποταμό και μόλις φτάσετε στον Έβρο ποταμό…

    3. Βρε λες να εχουν τακιμιασει σε καθε γειτονια με τα περιθωριακα στοιχεια και καθε λογης μπαχαλο λουμπεν και να στοχοποιουν με σικοφαντιες Ελληνες απλα και μονο για να σπειρουν τη διχονοια αναμεσα στις ταξεις της κοινωνιας με απωτερο σκοπο τη διασπαση και ποτέ τη συσπειρωση της?

    4. Να ελεγχθούν οι πηγές των χρηματοδοτησεων του φιλανθρωπικού συλλόγου που συμμετείχε ο Έλληνας μουσουλμάνος.
      Οι δικοί μας παιζεται να έχουν βρει κάνα μεγαλο κατάλογο με ονόματα ΕΛΛΗΝΩΝ συνεργατων και τον δείχνουν στον Ερντυ για να βγάζει από το στόμα του αφρούς.

    Comments are closed.