Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΕ ΜΕ ΤΙΣ Π@Τ@ΝΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΙΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ Η ΦΩΤΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ- ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    IMG_20210520_145547

    Από χθες το βράδυ που ξεκίνησε η φωτιά στο Σχίνο οι πυροσβέστες “παλεύουν” με τη φωτιά! Σπίτια κάηκαν και η πυροσβεστική πιάστηκε ανέτοιμη για μια ακόμα φορά. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής που χόρευε με τις π@τάνες όπως είχε δημοσιεύσει το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” Στέφανος Κολοκούρης για μια ακόμα φορά εμφανίζεται αδύναμος και άσχετος! Δεν μπορεί να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να γλιτώσει τα σπίτια των πολιτών από την πύρινη λαίπαπα.

    Ο δε Νίκος Χαρδαλιάς, που έχει βαλθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο, κάνει ταξίδια στην Κάλυμνο για να αποφασίσει αν θα την βγάλει από το lockdown, αντί να είναι από την πρώτη στιγμή στο Σχίνο και να επιβλέπει την επιχείρηση.

    Τα σπίτια των κατοίκων καίγονται σε Σχίνο. Η κυρία που θα δείτε στο βίντεο έλεγε “πάει κάηκε το σπίτι μου” και εκείνη το έβλεπε από την παραλία στο Αλεποχώρι. Έχουν βάλει τον κόσμο να απομακρύνεται από τα σπίτια του και να πάει προς τα Μέγαρα, γιατί για μια ακόμα φορά η πυροσβεστική και η πολιτική προστασία πιάστηκε στον “ύπνο”.

    Το 112 χθες το βράδυ δεν λειτούργησε, αλλά σήμερα έστειλε τα σήματά του. Τελευταίο μήνυμα για να αποχωρήσουν οι κάτοικοι από Χάνι, Δερβένι έως Άνω και Κάτω Πευκενέα, ενώ λίγη ώρα αργότερα εστάλη νέο μήνυμα με το οποίο η Πολιτική Προστασία καλεί τους “πολίτες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αιγειρούσες – Ντουράκος, να απομακρυνθούν άμεσα μέσω του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση Αλεποχώρι – Μέγαρα για προληπτικούς λόγους”.

     112 μηνυμα

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με τον άνεμο να κάνει τα… δικά του, η φωτιά φαίνεται πως γυρίζει προς το Πόρτο Γερμενό.

    Οι φωτογραφίες είναι από την παραλία του Αλεποχωρίου, ενώ όπως θα δείτε ο ήλιος “κρύφτηκε” από τους καπνούς.

    IMG_20210520_144241_1 IMG_20210520_145244 IMG_20210520_152404 IMG_20210520_145550 IMG_20210520_145547 IMG_20210520_145530 IMG_20210520_145252_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ .ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!

    2. Μόνοι μας τα λέμε μονοι μας τ’ ακούμε!!
      Η υγειονομική χούντα ειν’ εδώ και περιμενει να μας αφανίσει.

    3. Πουστηδες καραβαναδες λαμογια γαμω τη νδ ,ξυλο που θελετε ,
      ρε μη πατε να σβησετε τις φωτιες,απεργια τωρα

    4. Το 2018 κάηκε η μία πλευρά. Το 2021 θα καεί ολοσχερώς κ η άλλη.
      Το 2024 θα ξεφυτρώσουν καμιά 200αριά ανεμογεννήτριες κ ένα εργοστάσιο βωξίτη. Γνωστό πλέον το έργο! Δεν απελπίζομαι, η Αθήνα κ η Μύκονος να είναι καλά κ όλη η υπόλοιπη Ελλάδα ας καταστραφεί (όπως λένε κ κάποια δίποδα που ψηφίζουν!)
      Βήμα βήμα η καταστροφή της ελληνικής χλωρίδας για να έρθει η πράσινη(;;;;;;;;) ανάπτυξη.
      υ.γ: αγαπητό makeleio κάτι ψιθυρίζεται ότι θα βάλουν ανεμογεννήτριες σ’ ολόκληρη την οροσειρά της Πίνδου!!!! Παρακαλώ πολύ κάντε ένα ρεπορτάζ.

    5. Μόνον τυφλοί πλέον δεν βλέπουν
      ότι οι τσιπροκούληδες κ ο νεοταξικός συρφετός
      καταστρέφουν ότι απέμεινε στην ρημαδιασμένη χώρα.
      Ολική αποπαρασίτωση η ΛΥΣΙΣ,
      στην υψικάμινο πολιτικοί κ ραγιάδες κομματόσκυλα.

    6. Γαμ& την ανικανοτητα σας ΓΙΟΤΑΔΕΣ νεοδημοκρατες

    7. Σημασία έχει η Πυροσβέστες να εμβολιαστούν….!!!!

    8. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

    9. Παιδιά, τα πράγματα είναι πλέον πολύ σοβαρά, πάρα πολύ σοβαρά. Οι πολιτικοί έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και τον λαό, έχουν λεηλατησει τα δημόσια ταμεία, εποικίσουν την χώρα, έχουν εξαΰλωσει τους μισθούς κυριολεκτικά, δεν μπορεί άνθρωπος να ζήσει ελεύθερος ούτε μέσα στο σπίτι του, κάθε εννοια δημοκρατία ελευθερία δικαιώματα φαντάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Δεν πάει άλλο, κάτι πρέπει να γίνει. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, μας καταστρέφουν. Οι πολιτικοί σκοτώνουν την Ελλάδα και τον λαό της.

    10. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ SCORPIONS? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ?

      ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΕΤΖΕΤΕΛ (50+ ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΤΕΡ 214 (40+ ΕΤΩΝ)….

      ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ?

    11. Γκαντεμη παλι μας εκανες ανω κατω με τον Μπουρδοελια και τα ειδικα συντροφακια σου. Θα ελθει η ωρα και ο Ελληνικος Λαος θα ξυπνησει και θα σας καταδιωκει οπως κανουν στους Ναζι οι Εβραιοι

    12. Μία κάτοικος είπε ότι τη φωτιά την προκάλεσε ένας γέρος πού έκαιγε ξερόχορτα,νόμιζε ότι την έσβησε με το λάστιχο αλλά προφανώς μόλις έφυγε αναζοπυρώθηκε από τούς ισχυρούς ανέμους.
      Εάν είναι έτσι τα πράγματα είναι εγκληματίας που έκαιγε χόρτα Μάιο μήνα που απαγορεύται

    13. πυροσβεστικό σώμα το μπόλι πάνε κάντε! !.. και αφήστε τη πυρόσβεση και τις μαλακιες

    14. Ευχέλαιο πρέπει να κάνει ο παπάς εκεί που εμφανίστηκε. Οι επόμενοι θάνατοι από ASTRA ZENECA στη Καλαμαριά θα είναι . Θα μου το θυμηθείτε !!

    15. Ευτυχώς που αύριο χαλάει και ο καιρός και θα είναι ασορτι με τη ψυχική μας διάθεση.
      Από τότε που καταργήθηκαν τα SMS ούτε μια φορά δε βγηκα. Είδατε το τέρας τι στόμφο είχε στο ύφος του στη Καλαμαριά και τι δουλικότητα αυτός ο νεαρός δίπλα του.
      Η γριά ήταν κορυφή.

    16. βλέπω να πηγαίνει πίσω το πρόγραμμα εμβολιασμών στην Κορινθία…..μεγάλο πλήγμα για το κύρος της Ελλάδος…..

    17. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΜΑΚ Ο ΧΟΡΕΥΤΑΡΑΣ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ !

    18. Στα καμμένα θα δούμε νέες ανεμογεννήτριες στα επόμενα χρόνια.. άραγε;

    19. Καψτε ζωντανά όλα τα λαμογια που παίζουν με τις ζωές μας.Ουστ ρε κοπροσκυλα

    20. Μην περιμένετε να φύγουν αυτοί, είναι εντεταλμένοι, προδότες δοσίλογοι.Οι λεγόμενοι ‘πολιτικοί’ εννοώ που μόνο αυτό δεν είναι.

      Εγκληματικά συνδικάτα είναι!
      Όλοι τους! Όλα τα χρώματα & όλες οι κατευθύνσεις!!

      Αυτοί κάνουν εμπορία ναρκωτικών, παιδιών, όλη την εμπορία δηλαδή, κλέβουν, τα υπάρχοντα του Έλληνα, με τα αρχαία, βλέπε Μπακογιάννη, κλπ.
      Δημόσιο χρήμα και ούτω καθεξής.
      Αυτοί καίνε τους Έλληνες, τους πλημμυρίζουν, τους σκοτώνουν στο δρόμο, στα άστα πούμε, νοσοκομεία, καταστρέφουν ότι καλό και σωστό υπάρχει, εξαφανίζουν τον Ελληνισμό, δεν δημιουργούν επίτηδες κράτος & υποσκάπτουν/υποθάλπτουν μαζί με τους κακοπροαίρετους έλληνες, εγκληματίες Έλληνες, κατ’εμέ πάνω από το 85%, άλλοι μεγάλοι εγκληματίες & άλλοι μικρότεροι….
      Τους στηρίζουν, τους υποστηρίζουν πεθαίνουν γι’αυτούς ενώ αυτοί, τους κάνουν τα παραπάνω;;;;!!!!!

      Κόψιμο το κεφάλι θέλουν όλοι τους!! Αυτή είναι η δική μου γνώμη,η με ένα ντρόουν, όταν είναι όλοι μέσα στο, όπως το κατάντησαν πλέον, μπορντέλο, μια βόμβα να μην μείνει ουδείς μαφιόζος του κερατά!!

    21. Βγάλτε τα τανκς στους δρόμους….. ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΧΟΛΈΡΑ ΤΩΝ 45 ΧΡΟΝΩΝ………… ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…..

    22. Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε….

    23. Να έχετε υπομονή και να θυμάστε: Μόλις φτάσει στη θάλασσα η φωτιά και δεν έχει τίποτα άλλο να κάψει, θα βγουν οι ήρωες συνδικαλιστές, γραμματείς, φαρισαίοι κλπ και θα εκθειάζουν πως έσβησαν τη φωτιά. Το έργο αυτό το έχουμε δει άπειρες φορές σε αυτη τη χώρα την ΕλλαδοNeverland, όπου τίποτα ποτέ ( Never) δεν αλλάζει.
      Ίδια νοοτροπία, ίδιοι καλοβολευτάκηδες, συνδικαλιστές και αργόμισθοι.

    24. Ο λειψός είναι λίαν επικίνδυνος διότι καθοδηγείται από τούς Εβραίους τής λέσχης Μπίλτερμπέργκ.
      Γιάννης Λάκων

    25. Στημένα όλα για να μπουν ανεμογεννήτριες σε κάθε βουνό στην Ελλάδα. Όλα για την μίζα φίλοι μου.

    26. Ο τωρινός αρχηγός κολοκουρης ,
      ηταν αρχηγός της ΕΜΑΚ στη φωτιά στο Ματι.

    27. Η φωτιά έστειλε μήνυμα στο 13033 για να βγει έξω και να αρχίσει το καταστροφικό της έργω , αν όχι τρέξε γουρονοκέφαλε και δώσε πρόστιμο 300 ΕΥΡΩ πανίβλακα του γουρλομάτι .

    28. ΠΟΊΟΣ ο λόγος να πληρώνουμε φόρους ;;; Αστυνομία δεν υπάρχει, πυροσβεστική ανύπαρκτη, Νοσοκομεία δολοφονούν, μπαίνεις όρθιος και βγαίνεις τέντα, ΓΙΑΤΊ πληρώνουμε (ακόμα) φόρους ;;; καθάρματα (πράσινοι, μπλε και ροζ) συριζαίοι

    29. Ξένα κέντρα θέλουν τα φιλέτα Μάτι, Κινέττα για ξενοδοχειακές μονάδες. Γνωστά απο χρόνια

    30. ο Πειραιάς ειναι κίτρινος καθώς και η Αθήνα άχρηστοι ,,,,,,απο τη μια ανεξέλεγκτη βια , απο την άλλη το μένος σας για τα εμβόλια του σκουπιδοτενεκέ και τέλος οι ανεξέλεγκτη φωτιά απο τωρα ,,ουτε Ιούνιο δεν εχουμε ακομα ,,,,παραιτηθείτε σιχαμένοι τι περιμένετε ? Δεν σας θέλουμε άθλιοι άχρηστοι πισωγλεντηδες !

    31. κρέμασμα στο Σύνταγμα, για κωλοκούρη και παρδαλιά, μπας και βάλουν μυαλό

    32. Γραικουλιάρηδες τῆς ἀδράνειας,τοῦ ὡχαδερφισμοῦ,τῆς ἀπάτης καί ὁλοκληρικῆς μάσας.Οὑ νά χαθήτε συφιλιακά περιττώματα ἀρουραίων.

    33. Με το Ζαβο που μπλέξαμε ακόμη δεν είδαμε τίποτα, έρχονται τα χειροτέρα η απολυτή καταστροφή.

    Comments are closed.