Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ- ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ – “ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ” ΕΙΠΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 16.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ

    Κοινοποίηση:
    ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Ο άνθρωπος έχει τεράστιο θέμα! Σίγουρα χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη. Αν ο Κούλης δεν μπορεί να διαθέσει κάποιον για τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ας μάς πάρει τηλέφωνο να βοηθήσουμε. Ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του.

    «Καλύτερα που πέθαναν σε απλό θάλαμο ή σπίτι τους» είπε ο Θ.Βασιλακόπουλος που εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει πολλές επιθέσεις στους ανεμβολίαστους πολίτες. «Είναι ταλαιπωρία, είναι ανήθικο να διασωληνώνεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε τελικό στάδιο» πρόσθεσε.

    «Θέλω να πω κάτι στην ελληνική κοινωνία. Δεν πρέπει κάθε άνθρωπος να πεθαίνει με έναν σωλήνα. Για να μπει κάποιος στην ΜΕΘ πρέπει να έχουν αντιστρεπτή νόσο και προσδόκιμο. Για το πω απλά και να το καταλάβουμε αν έχω τον συγγενή μου με καρκίνο τελικού σταδίου είναι προτιμότερο να πεθάνει αγκαλιά με εμένα κρατώντας μου το χέρι, παρά διασωληνωμένος στην εντατική θεραπεία», είπε ο καθηγητής.

    Προφανώς οι δηλώσεις του «πάγωσαν» τους δημοσιογράφους οι οποίοι του είπαν ότι «δεν μιλάμε για κάποιους, αλλά για χιλιάδες που πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Είναι θέμα να δηλώνουμε πως τόσες χιλιάδες πέθαναν εκτός ΜΕΘ. Το καταλαβαίνετε».

    Ο Θ.Βασιλακόπουλος στη συνέχεια δήλωσε «άγνοια» για τον αριθμό των νεκρών εκτός ΜΕΘ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Πολύ ευχαρίστως θα τους επερνα το καφαλι πας καί γλιτώσουμε από τον μ@λακά

    2. το 90% ήταν ανεμβολίαστοι οπότε ήταν επιλογή τους καλό παράδεισο

      1. Τραβά κάνε την 4η δόση ρε πειραματόζωο φορά και την μασκουλα σου και μην λες πολλα

    3. Θα πληρώσετε ακαταδίωκτοι για όσα κάνατε σε βάρος αυτού του βλάκα λαού που πίστεψε στον κοροιδοιό και τον φτωχοποιήσατε όταν για τον κόσμο που πέθαινε στα ράντζα δεν νοιάστηκε κανένας! Ούτε λέγατε κουβέντα! Και τώρα οι ακαταδίωκτοι δικαιολογούν και τους θανάτους εκτός μεθ! Ενώ μέσα στις μεθ πεθαίνανε από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και λέγανε για κοροιδοιό. Ο καιρός γαρ εγγύς ακαταδίωκτοι.

    4. Που τους επιτρέπουμε! Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του…

    5. Βάζω στοίχημα πως όλα αυτά τα ψευδεπίγραφα που λέει είναι εργαστηριακά προϊόντα της Στοάς.

    6. Λέγεται ότι έχει νοσηλευτεί κιόλας.
      Αλήθεια άραγε;

    7. Ανισόρροπος..ε ρε κατακαημενη Ελλάδα σε τί χέρια έχουμε αφήσει τα κρίσιμα θέματα

    8. Άντε ρε τρισαθλιο μαλακόμπούκωμα !!! Ένας αποτυχημενος τριμ@λ@κ@ς ρουφιάνος με πτυχίο στη γλυπτική που την έχει δει γιατρός της μ@λ@κι@ς…πονηρέ τραγουδιστή στο τρέξιμο… να δούμε το πτυχίο σου κοπρα…!!!

    9. όσο οι εισαγγελείς είναι απασχολημένοι – μπουκωμένοι με άλλα πράγματα, αυτά τα καθάρματα κάνουν πανηγύρι.

    10. Αυτόν τον ανισόρροπο δεν τον ακούει κανένας πλέον …..μην ασχολείστε

    11. Έχετε να φάτε ενεσα πυρηνική….θα μπει όλη σαν το μπολι!

    12. Ο ταβερνιάρης φταίει γιατι αν τούχε ριξει ενα βρωμόξυλο τοτε δεν θα ξανακακαριζε

    13. Άκου. Είμαι γιος μιας από τους 16.000 νεκρούς εκτός ΜΕΘ. Πριν 4 μήνες μετά από έκτακτη εισαγωγή στον Ευαγγελισμό , [όχι για covid- για θρόμβωση (??????) ] και καθυστερημένο χειρουγειο. η μητέρα μου , ένας υγιέστατος άνθρωπος 68 ετών , χωρίς κανένα νοσήμα ή πρόβλημα υγείας δυστυχώς μας άφησε.Δεν μπήκε ποτέ στη ΜΕΘ μετά από κρίσιμο χειρουργείο γιατί λέει δεν είχαν !!!!! Δεν ξέρω αν θα ζούσε (δύσκολο-ηταν σοβαρή η κατάσταση της) αλλά δεν της έδωσαν την ελπίδα.

    14. Μοιάζει με τον Ομηρικό ήρωα Θερσίτη. το όνομα του συνώνυμο της απρέπειας σε όλον τον αρχαίο κόσμο και παρέμεινε έτσι για πάνω από χίλια χρόνια. Ποιος ήταν: Ο Θερσίτης είναι κυρίως γνωστός ως ο μόνος ίσως καθαρά «αρνητικός» χαρακτήρας στον Τρωικό Πόλεμο (ραψωδία Β): Μέσα στο στρατόπεδο των Ελλήνων ήταν παρασιτικό στοιχείο, ένας δειλός που μόνο έβριζε, φιλονικούσε και προκαλούσε συνεχώς με την αυθάδη συμπεριφορά του. Η κακή ψυχή του ίσως οφειλόταν και στην άσχημη εμφάνισή του: ήταν αλλοίθωρος, κουτσός και στραβοπόδαρος, με ελάχιστα μαλλιά στο κεφάλι του. Σε ένα περιστατικό, ο Οδυσσέας αγανακτεί ακούγοντας τον Θερσίτη να βρίζει τον Αγαμέμνονα και να παρακινεί τον στρατό σε ανταρσία, γι’ αυτό και τον χτυπά δυνατά με το σκήπτρο του, τον βρίζει, όχι για την ασχήμια του, αλλά για την κακιά ψυχή του.

    15. Ποιος τους εκανε να μιλαν ετσι θρασυδειλα για τον λαο? Εμεις με την σιωπη μας και την απαθεια που δειχνουμαι στον συνανθρωπο μας. Δεν ειμαστε καλυτεροι, Εσυ κρινεις αλλα και εσυ κανεις τα ιδια γιατι τους ψηφιζεις.

    16. Ελπιζω η δικαιοσυνη να αναλαβει το εργο της και να τιμωρηθουν οι καθυβριζοντες τον Ελληνικο Λαο. Δεν επιτρεπεται να ειμαστε ραγιαδες μπροστα σε αυτα τα πιονια του συστηματος τυπου Βασιλακοπουλου, Πορτοσαλτε, Παυλακη και το καθε μαλακιον που υποδυετε τον σωτηρα η τον Μωυση.

    17. αυτα κανει η αγαμια ο ανθρωπος εχει να παει με γυναικα απο τοτε που βγηκε στην ζωη ενα σουργελο ειναι αφου ουτε στην πανια δεν βρηκε γυναικα αστα να πανε εχει προβλημα ο τσικιρικιτζης

    18. Δεν τα λέει τυχαία, πριν μερικές ημέρες μας έγινε υπενθύμιση της 4ης δόσης από τον κ. Μπουρλά, καθώς και γνωστοποίηση νέου εμβολίου που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις μεταλλάξεις. Άρα το όνειδος αυτών των δηλώσεων, έχει συγκεκριμένη στόχευση.

    19. Συμφωνώ πως θέλει ψυχίατρο. Το ότι είναι γιατρός, δεν σημαίνει πως είναι καλά στο μυαλό η στην ψυχή του. Άνθρωπος είναι και αυτός, όπως ολοι μας. Κάλλιστα μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα, όπως κάθε άλλος άνθρωπος.

    20. Το 35 τοις εκατό στις μεθ είναι τριπλοεμβολιασμενοι….οι τελείως ανεμβολιαστοι στις μεθ είναι μόνο το 8-9 τοις εκατό …

    21. Το κριμα των κεκοιμημενων στα μουτρα του, της επιτροπης των θεατρινων επιστημονων, στους κκ Κικιλια, Μπουλοπλευρη και στο κεφαλι αρχηγο Μητσοτακη!
      Καντηλαναφτη καθηγηταρα συγνωμη σας ξεχασα κ.Τσιοδρα!
      Χαρδαλια αντε για κανα γιδι στο Βαλτο ξερεις εσυ!

    22. …έρχονται οι κατασχέσεις των περιουσιών, δημοσιοζώων πολιτικών τραπεζικών αστυνομικλών εισαγγελέων δημοσιογράφων…..μέχρι 2ου βαυθμού συγγένεια. Καταλαβαίνουμε ρε Νούμερα!!! – είναι εξαιρετικά δύκολη η θέση σας ….ψυχάκες.
      Θα μείνετε όλοι με ανοιχτο το στόμα…εκτός…..ΜΕΘ και χωρίς ….πουλί……

    23. αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που η Δικαιοσύνη είναι θεατής, απλά θεατής. Δικαστές που τρέμουν τις δυσμενείς μεταθέσεις, την στέρηση βαθμού, το υπηρεσιακό κυνήγι, με αποτέλεσμα να έχουν λουφάξει και να μη βγάζουν κιχ. Με υπουργό δικαιοσύνης ένα γυναικολόγο εξωσωματικών … Και η κατρακύλα θεσμών και αξιών στην Ελλάδα έχει αρχή, δυστυχώς, δεν έχει τέλος …

    24. Και όμως με αυτό που λες Στέφανε άθελά σου προσβάλλεις τα ψυχιατρεία διότι όταν ήμουν 19 χρονών χωρίς να ξέρω τι ήταν αυτό είχα πάθει κρίση πανικού πήγα στα έκτακτα από εκεί με στείλανε στο ψυχιατρείο για να μου δώσουν ηρεμιστικό γιατί είχα φοβηθεί και τρομάξει πάρα πολύ διότι δεν είχα εις γνώση τι είναι αυτό που βίωνα και είχα το αίσθημα του θανάτου και θυμάμαι ότι υπήρχαν κοπέλες οι οποίες είχαν κατάθλιψη δεν θυμάμαι πώς λένε τη συγκεκριμένη ασθένεια συγκεκριμένα όταν είναι έγκυες ή όταν κάνουν παιδιά θυμάμαι ανθρώπους που είχαν κατάθλιψη γιατί χάσανε δικούς τους κοντινά άτομα θυμάμαι γιαγιούλες με άνοια που έπρεπε να είναι εκεί για να τους προσέχει κάποιος θυμάμαι το ένα θυμάμαι το άλλο ενώ αυτό το βλήμα δεν είναι για ψυχιατρείο είναι να τον ρίξεις πετρέλαιο από πάνω μέχρι κάτω με την έννοια της λέξεως να τον λούσεις να πάρεις τον αναπτήρα να τον βάλεις φωτιά και να γίνει στάχτη να τελειώνει η ιστορία….

      1. τώρα προσβάλλεις τα ζώα 🙂 Ούτε καν κτήνος δεν είναι. Μια χοντρή βρωμερή κουράδα είναι.

    25. Αγκαλιά με σένα βαστόντας σου το χέρι δεν θα πεθάνει γιατί απλούστατα δεν θα βγαίνει η ψυχή του.

    26. «Το εμβόλιο βγήκε για άλλο ιό και τώρα έχουμε άλλο ιό». Αυτός το είπε.

    27. ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΠΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΩΡΕ ΜΑΥΡΕ, ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ

      1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΔΕΙΡΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΡΕ ΞΥΠΝΑ ΜΟΥΛΕ.

    28. Καλά δεν έβαλε αυτός μυαλό από τις φάπες που άρπαξε στο ταβερνάκι?

    29. Αυτός έχει δηλώσει “απόφοιτος ψυχιατρείου”.Οπότε με απλά λόγια τρελός είμαι ότι θέλω λεώ.Οι άλλοι που του δίνουν βήμα φταίνε.

    Comments are closed.