Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕ. Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ “ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΚΟΡΜΙ” ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

    Κοινοποίηση:
    thalasies-xantres

     …Ποιο ρόλο του να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις 70 συνολικά ταινίες στις οποίες έπαιξε ; Τον μικροαστό στο «Ανθρωπάκι» που προσπαθούσε να ισορροπήσει μεταξύ γυναίκας και μάνας, τον νιόπαντρο μαμάκια στη «Νύχτα Γάμου», τον ποδοσφαιριστή Μασούρο στο «Μια κυρία στα μπουζούκια», τον ψεύτικο κύριο Ράμογλου στο «Κορίτσια για φίλημα», τον τεμπέλη γιο στη «Χαρτοπαίχτρα», τον Άραβα – γιαλαντζί στον «Ξυπόλητο Πρίγκηπα» ή τον μπουζουκσή Κώστα Πίττουρα στις «Θαλασσιές τις Χάντρες»…; Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα..

    Δεν ήταν μόνο οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε με μεγάλη επιτυχία αλλά και οι συνεργασίες με τα μεγαλύτερα αστέρια της μεγάλης οθόνης. Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη, Νίκος Κούρκουλος, Ρένα Βλαχοπούλου και πολλοί άλλοι.

     Στο μυαλό και στις καρδιές του περισσότερου κόσμου, ωστόσο, καταγράφηκε ως ιδανικό ζευγάρι με την Μάρθα Καραγιάννη με την οποία συμπρωταγωνίστησε σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών.

    Για την Μάρθα Καραγιάννη, ο μεγάλος ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος- και έχει την αξία του- είχε πει ότι ήταν πιθανόν η γυναίκα με το καλύτερο σώμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

    Περισσότερα στο patkiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Διαβάζω τα σχόλια για έναν πολύ μεγάλο Έλληνα ηθοποιό και θλίβομαι. Πόσο χαμηλού επιπέδου μπορεί να είναι κάποιοι, που απαξιώνουν έναν σπουδαίο άνθρωπο που μόλις έφυγε από τη ζωή. Λίγη ντροπή ρε παιδιά!!

    2. νταξει ρε μαγκες. ποσο πια θα ζουσε? εδω φευγουν παιδια κ τον γερο θα λυπιθουμε?

    3. Ένας αμετανόητος κουκουές. Θα καίγεται στη κόλαση

      1. Κανένας ηλίθιος δεν γνωρίζει ότι είναι ηλίθιος! Οι γύρω του μόνο υποφέρουν….
        Για σένα το λέω ηλίθιε

    Comments are closed.