ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ No 2; “BOYΪΖΟΥΝ” ΤΑ ΞΕΝΑ ΜEΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    koroellada7

    Μια ολόκληρη επαρχία εκατομμυρίων κατοίκων είναι σε κόκκινο συναγερμό για να μην γίνει Γουχάν!

    Την ώρα που η Δύση πολεμά την πανδημία και σε πολλές χώρες φαίνεται να νικάει τον κορονοϊό στην Κίνα ξαναζούν τον εφιάλτη!

    Οι φόβοι για νέα πανδημία σε περιοχή με 100 εκατομμύρια κατοίκους έχουν αναζωπυρωθεί καθώς δυο πόλεις της περιοχής αυτής ήδη έχουν μπει σε καραντίνα.

    Αξιωματούχοι από την επαρχία Τζιλίν, στην βορειοανατολική Κίνα όρισαν δυο νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.

    Οι δυο πόλεις της επαρχίας Τζιλίν έχουν ήδη εφαρμόσει πολύ αυστηρά μέτρα καραντίνας καθώς ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς και απειλεί και άλλες γειτονικές πόλεις.

    Το βίντεο που δημοσίευσε η Beijing News δείχνει υγειονομικούς με ειδικές στολές να κάνουν τεστ κορονοϊού σε κατοίκους της επαρχίας Τζιλιν.

    Οι αρχές της Σουλάν, μιας πόλης 700.000 κατοίκων στην ίδια επαρχία απειλούν με πολύ αυστηρές ποινές όσους σπάσουν τους κανόνες της απαγόρευσης που έχει επιβληθεί.

    Η πόλη της Τζιλίν, της ομώνυμης επαρχίας με 4,5 εκατομμύρια κατοίκους απέκλεισε μια ολόκληρη περιφέρεια αυτή την εβδομάδα και άλλαξε το καθεστώς συναγερμού σε πολύ υψηλό.

    Πάνω από 40.000 κάτοικοι των Τζιλίν και Σουλάν έχουν υποβληθεί σε τεστ καθώς οι αρχές προσπαθούν να περιορίσουν ένα δεύτερο κύμα πανδημίας.

    Άμεσα θεωρείται ότι απειλείται μια άλλη πόλη αυτή της Ντονγκμπέι με 108 εκατομμύρια κατοίκους.

    Τα περισσότερα κρούσματα είναι από την ίδια πηγή αλλά ακόμα οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν πως ο ασθενής μηδέν μιας 45χρονη εργαζόμενη σε καθαριστήριο βρέθηκε θετική στον ιό.

    Η πόλη της Σουλάν, είναι σε καραντίνα από τις 9 Μαΐου όταν βρέθηκαν 12 κρούσματα κορονοϊού μέσα σε 2 ημέρες.

    Τέσσερις ημέρες αργότερα, στην πόλη της Τζιλίν έκλεισαν τα σύνορα και σταμάτησαν οι δημόσιες συγκοινωνίες.

    Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην Σουλάν και πλέον και οι δυο πόλεις ζούν μέρες Γουχάν με τους κατοίκους κλεισμένους μέσα στα σπίτια τους.

    Και οι δυο αυτές πόλεις συνορεύουν με την Ρωσία και την Βόρεια Κορέα.

    Και μπορεί τα κρούσματα στο σύνολό τους να ακούγονται λίγα – είναι 39 – και όλα να συνδέονται με την 45χρονη αλλά ακόμα παραμένει μυστήριο πως η γυναίκα αυτή αυτό κόλλησε τον ιό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Η καραντίνα είναι προγραμματισμένη στν Ελλάδα απο 1 Νοεμβρίου και για τρείς μήνες. Νοέμβριο-Δεκέμβριο-Ιανουάριο.

    2. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΕΜΕΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!?!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ 200 ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΕ “ΜΥΣΤΙΚΗ” ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
      ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ? Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ?!!
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ?
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ-ΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ?
      ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΟΛΟΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ IQ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ Μ@Λ@ΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΤΟ YOUTUBE, ΕΙΝΑΙ “ΥΓΕΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ”!!!

    3. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ
      ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΑΛΙ
      ΠΡΟΒΑΤΑ Ε ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ

    4. ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΔΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡ.ΜΑΪΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Ο ΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΗΤΣ,
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΛΕΓΑΝ “ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ”, “ΕΥΓΕ”, “ΆΞΙΑ” ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΕΛΟΧΑΠΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ!
      ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ!!

    5. Ρε μαγκες εκει στην εφημεριδα, εσεις δεν ειστε που γραφετε καθε μερα οτι ο ιος ειναι μουφα; Τι ειναι αυτα τα “οχι παλι Θεε μου”;

      1. ειναι μπερδεμενοι φιλε το χω δει και εγω πολλες φορες χιλια δικια εχεις
        Μια ετσι μια γιουβετσι αρκει να χουμε κλικ και απο τοις δυο μεριες και απο τους υγιως σκεπτομενους και απο τους ψεκασμενους ψευτοπαλικαραδες στην χωρα με τους 165 νεκρους. Ας ηταν σε χωρα με 5000 νεκρους και θα γελουσαμε με παρτη τους

    6. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ???? ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!! ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ 40 ΚΑΙ 20% ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ????ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΙΚΑ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΑ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ !!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ !!!!

    7. Στη Γιουχαν, χρηματοδοτηθηκε το εργαστηριο, απο τους Αμερικανους, για την παραγωγη του κορωνοιου..

      Οποτε….. να πανε να γ*μηθουνε….και να ψοφησουνε….
      Μας εχουν πρηξει τα παπ*ρια….

    8. ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΟΒΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΣΟΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝ

      1. δεν ειναι υποχρεωτικο αν δεν θες δεν το κανεις
        Και αν το κανεις θα χει εμβολιο για ολα τα γουστα ηρεμησε

    9. Αφού δεν υπάρχει COVID-19 ρε παιδιά. Το λένε οι φωστήρες αντινεοταξίτες εμβολιοτσιποφοβικοί αντιμπιλγκειτσικοί επαναστάτες. Δεν υπάρχει Κίνα, δεν υπάρχει Ιταλία, δεν υπάρχει Ισπανία, δεν υπάρχει Αμερική, δεν υπάρχει μυαλό στις αμοιβάδες.

      1. Ενω εσεις πανεξυπνος οτι λεει η τβ κορονιος κ ξερο ψωμι🤣 τ γιατι δν κρατανε τ μετρα οι πολιτικοι τενεκεδες που ψηφιζεται δεν σας αφορα; Μετρα μονο στο λαο γιδι. Κλεισου για παντα μεσα εμβολιασου βαλε τσιπ αν κ δν σ χρειαζεται ειναι ηδη ελεγχομενος ο εγκεφαλος σου

        1. Εσύ που είσαι πανέξυπνος ότι λέει ο Μιχαλολιάκος και ο κάθε ραντισμένος -πουλος και ξερό μυαλό. Δε μου λες, εσένα εμβόλια δε σου έκανε ποτέ η μαμά σου; Άρα αφού πιστεύεις στον κίνδυνο των εμβολίων και τα τσιπάκια που θα μας χώσει με εμβόλιο (χαχαχαχαχα) ο Γκέιτς ο αντίχριστος για να τα κονομίσει αν και είναι ο πιο πλούσιος στον πλανήτη, για να μη ψηφίζουμε ΧΑ αλλά Κούλη και Τσίπρα, από αυτό το έπαθες. Δηλαδή τόσες δεκαετίες από τη μεταπολίτευση χωρίς εμβόλια Γκέιτς και τσιπάκια, ψηφίζαμε πατριωτικά και όχι προδότες ε; χαχαχαχα Τα εμβόλια φταίνε ρε βλήμα ή η μαλακία που δέρνει τον ανύπαρκτο εγκέφαλό σας;

    10. Στην Κίνα της απολυταρχίας αυτά είναι τα αποτελέσματα.Ακόμα και να αντιδράσεις στο θέατρο θα δεχτείς τις βαρύτατες συνέπειες.Το παραμύθι του κοροϊδοϊού συνεχίζεται.Στο χέρι μας είναι(η μάλλον στα όπλα μας) να τους σταματήσουμε πριν καθιερωθεί κι εδώ η δικτατορία.

      1. πες μας τι να ψηφισουμε να χουμε τι λευτερια μας
        Στο διαταυτα
        Η σκεφτεσαι καμμια οκτωβριανη επανασταση με δρεπανια
        Καλη η θεωρια αλλα μιλα σταρατα
        Σωρρα η τι αλλον εχεις στο θολο μυαλο σου

        1. ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ

        2. Ρε ψεκασμένε Νεοισλαμοκράτη της Λέσχης Μασόνεμπεργκ σε εμένα θα μιλήσεις για Σώρρα;Έναν Παπαδόπουλο θέλετε σκουλήκια αλλά αυτή τη φορά δε θα έχει εξορία,θα πάτε να βρείτε το Μέγα Αρχιτέκτονα του σύμπαντος που πιστεύετε.

          1. μιλας για παπαδοπουλο
            Ρε νουμερο ο παπαδοπουλςο ουτε να του πλυνβεις τα ποδια δεν θα σε ειχε τετοιο νουμερο
            Τι σχεση εχει ο παπαδοπουλος με τους ψεκασμενους
            Τον πιανεις και στο στομα σου

            1. Αν είσαι εσύ παπαδοπουλικός έχω χάσει την ελπίδα για το ελληνικό έθνος.Το να πιστεύεις ότι υπάρχει πανδημία με τον κοροϊδοϊό είναι σαν να πιστεύεις ότι υπάρχει δημοκρατία.Μάλλον εσύ είσαι ο σωρρικός και ντρέπεσαι να το παραδεχτείς.

    11. Λετε μα@@@@@@@@@@ λαμογια ξεφτίλα ιστοσελίδα ακόμα και η εφημερίδα σας λεει μ@@@@…..η καραντίνα τελειώσε μ@@@@@ και ο ιος θέλει προσοχή….

    12. Και ποιος ειπε, οτι η Κινα, δεν ειναι υπερ, της Παγκοσμιας Διακυβερνησης;

    13. Ο Covid-19 δεν υπήρχε και ήταν ένα πείραμα υποδούλωσης.Το ότι τους πήρε πρέφα ο κόσμος θα φέρει στην επιφάνεια κανονικό ιό ώστε να καλύψουν το σκηνικό.Συο 2ο άκουσμα για επαναφορά ιού να ξέρετε πως θα είναι αληθινός από τα λαμόγια της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

      1. Σταμάτα τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας.Αν εξάπλωναν κάτι όντως φονικό θα τους έπαιρνε η μπάλα όλους,και τους ίδιους και τα τσιράκια τους.Ξυπνήστε και σταματήστε να πιστεύετε σε παραμύθια.

        1. Δεν κατάλαβες… Δεν υπάρχει αλλά στο τέλος για να γίνουν τα εμβόλια που είναι τρις εκ.ευρώ θα βρουν ασθένεια και ιούς.Δεν το χάνουν τα ερπετά τόσο χρήμα με τίποτα.

    14. ….η μόνη περίπτωση για να ησυχάσει η ανθρωπότητα απ’αυτούς τους χοντροηλίθιους(;) ,είναι να γίνουν χορτοφάγοι…..τέρμα…..

    15. Δεν πρόκειται να κάτσει ο κόσμος άλλη φορά μέσα. Θα υπάρξουν αντιδράσεις.

      1. και μετα και να τους τραβουσε ο χαρδιαλιας εξω ουτε με κλωτσιες δεν θα βγαιναν
        Οι τσαμπουκαδες ειναι επειδη την χωρα ουσιαστικα δεν την πηρε η μπαλλα επειδη καποιοι ειχαν μυαλο

    16. Το πιθανότερο είναι να πάμε σε δεύτερη γύρα. Η νέα τάξη δεν σταματάει εδώ. Και αν είναι τόσο επικίνδυνος ο ιός τώρα πολλοί θα κολλήσουν και θα πεθάνουν και θα έχουν να μας λένε για την επόμενη γύρα εγκλεισμού.

    17. Οι Κινέζοι μαζί με τον bill τον ΠΟΎ και όλο το κακό συναπάντημα είδαν ότι τους πήραν χαμπάρι και τώρα προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.ικανοι είναι να αμολυσουν έναν ακόμα ιό να ξεμπερδεψουν μια για πάντα για να γλυτώσουν

    18. Ψεματα κανουν οι κινεζοι αφου ειναι κοροιδιος το λενε ολοι οι ψεκασμενοι

    19. Και το παραμύθι συνεχίζεται ανανεωμένο με νέες περιπέτειες και νέο δράκο. Που είσαι Πορδαλιά και Πόρδα να αρχίσετε τις παπαριές σας!!!! Και εσείς οι υπεύθυνοι πολίτες, μην ξεχάσετε να μείνετε σπίτι και να πληρώνετε πρόστιμα στα λαμόγια που καταπατούν το Σύνταγμα με πρόσχημα θανατηφόρους πορδοιούς και εκατόμβες θανάτων με ομαδικούς τάφους!

      Αχαχαχααααααααααααααα

      1. Ο/Η να πληρώνετε πρόστιμα στα λαμόγια που καταπατούν το Σύνταγμα λέει:

        Λαμογια ρωσσοι λαμογια κινεζοι λαμογια βραζιλιανοι λαμογια περουβιανοι λαμογια ιταλοι λαμογια ισπανοι λαμογια γαλλοι μαλιστα
        Τελικα μονο εσυ δεν εισαι
        Μαλλον το ψεκασμα σε προστατευει απο την λαμογιαση

        1. Καλε! Παλι Παπαδακη, εβλεπες; Κοφτον! Βλαπτει σοβαρα, την υγεια! Και δη, την εγκεφαλικη, λειτουργια! Κατα τα αλλα, πως πας; Τι απαντας, οταν σε ρωτουν, τι επαγγελεσαι; Τρολλι – Καρακολι? Χμ! Περηφανοι, οι οικειοι!

          1. οχι και θα δω τον συριζοπαπαδακη
            Εχω γνωσεις απο μονος μου δεν χρειαζομαι να κοιτω ραντισμενα σαιτ σαν και σενα
            Μολις ακουσεις διαφορετικη αποψη απο την ψεκασμενη αμεσως τρολ

          1. τιποτε αλλο εχεις να πεις; ολο τα δια λες φρυνη
            Ειμαι σιγουρος το βιογραφικο σου θα ναι απο αντζυ σαμιου και πανω ιδια μυαλα εχετε αλλωστε
            Πολυ με προβατα σε βλεπω θα βοσκουσες απο μικρος

            1. Σανό με στάμπα Κούλη για σένα,Νέαιρα μου.Εσένα το βιογραφικό σου εκτός από τη δημιουργία τρολ λογαριασμών στο διαδίκτυο για την υπεράσπιση της Νέας Μασονοκρατίας πρέπει να είναι παρόμοιο με της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

    Comments are closed.