ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ – ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ – ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    chabad

    Την ώρα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει κάνοντας λόγο για «χτύπημα» κατά της τρομοκρατίας –με τη σύλληψη δύο εποχικά εργαζόμενων Πακιστανών που φέρεται να σχεδίαζαν επίθεση σε εστιατόριο στου Ψυρρή, με τη συνδρομή «εγκεφάλου» από το Ιράν–, η πρεσβεία του Ιράν διαψεύδει κάθε σενάριο εμπλοκής της, με μια οργισμένη ανακοίνωση.

    Συγκεκριμένα, η πρεσβεία κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες και κατασκευασμένα σενάρια, υπογραμμίζοντας με νόημα πως σκοπός είναι να εκτρέψουν την προσοχή των πολιτών από «την εσωτερική τους κρίση».

    «Η Πρεσβεία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, διαψεύδει έντονα τις φήμες που διαδίδονται από σιωνιστικές πηγές και τις αβάσιμες κατηγορίες τους εναντίον του Ιράν. Είναι προφανές ότι τα κατασκευασμένα σενάρια τους σκοπεύουν την εκτροπή της προσοχής του κοινού από την εσωτερική τους κρίση».

    https://twitter.com/IRANinGREECE/status/1641046802102190080?s=20

    Υπενθυμίζεται ότι η παραπομπή των δύο Πακιστανών σε ανακριτή με την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους από την Εισαγγελία για συμμετοχή, διεύθυνση και συγκρότηση τρομοκρατικής οργάνωσης, έδωσε την ευκαιρία στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη -την ημέρα της οριστικοποίησης ημερομηνίας των εκλογών- να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πρόσωπό του, σε μια υπόθεση που δείχνει όμως να ακροβατεί μεταξύ αλήθειας, επικοινωνιακού φιάσκου και αμφίβολων διπλωματικών παιχνιδιών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Που πας να μας μπλέξεις πάλι ρε κ@ρ@μ@λ@κ@ !
      ΜιζοΚουλη Μιζοτακη ? Είσαι βλήμα μπιτ για μπιτ ρε γροθε..? Άντε 2μηνες μείνανε ρε λαχανοκεφαλε.

    2. Μήπως τα παιδιά σκοτώσαν και τον Κέννεντυ;

    3. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΗΚΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ….

    4. εδώ έπεισαν τους ραγιάδες ότι υπάρχει πορδοϊός και πήγαν και εμβολιάστηκαν μάλιστα….

    5. πω μλκες… πραγματικά τραγέλαφος. στημένο τελείως. για γέλια η φασούλα

    6. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΙΣΕΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΝΟ! ΝΟΝΟΣ : ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ

    7. Μας έκανε εχθρούς με τη Ρωσία θέλει να μας βάλει σε περιπέτειες και με το Ιράν ο βλαμμένος.

    8. Περιγελος της Οικουμενης ο ζαβοματουλης και νομιζει οτι με τις παπατζες που κατασκευαζει οτι θα σωσει την παρτίδα…..

    9. κομμουνιστής κόκκινος, πράσινος, ροζ γαλάζιος, ριγέ, με φωτιές, καραφλός, με μαλλιά καλος μόνον νεκρός. ΠΟΛΛΆ ΟΥΣΤ Κ. ΣΙΧΤΙΡΙΑ στους ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

    10. Απόρθητο φρούριο είχαν κάνει το σπίτι τους οι τρομοκράτες. Είχαν βάλει πόρτα στην είσοδο. Τα ευρήματα, δε, σοκάρουν! Στην κουζίνα βρέθηκε ένα πολύπλοκο μηχάνημα που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ψήνει τοστ, όμως θα χρειαστούν δεκάδες αναλύσεις για να φανερωθούν τα μυστικά του.

    11. Προκειμένου να αλλάξει την επικαλεστούν η μαφία ΝΔ θα πέφτουν βροχή fake news.

    12. δεν καταλάβατε ακόμα τι έγινε ; ο κνίτης θεοδωρικάκος πρώτη φορά ζητάει σταυρό και γιαυτό προσπαθεί να πείσει ότι είναι καλός υπουργός (λολ, αυτός με τις μάσκες των μαθητών που κάλυπταν όλο το πρόσωπο), γιατί αν δεν εκλεγεί, ως ανεπάγγελτος, θα πεινάσει

    13. Εχουμε καταντησει διεθνως Ρομπα! Συνεχα Κουλη! Μαλλον τυπικα πια λεγομαστε χωρα ΕΕ! Δεν μας βγαλανε κοκκινη καρτα επι Τσιπρα αλλα οπως παει σιμα ειναι!

    Comments are closed.