ΟΥΤΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΤΡΕΛ@ΡΑΣ – ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ

    Κοινοποίηση:
    kiriakos-3

    Ούτε έστω ένα… δίωρο δεν άφησε ο Ερντογάν πριν απαντήσει στον Κούλη και στις δακρύβρεχτες, ψευτοαποφασιστικές δηλώσεις του εναντίον της τουρκικής προκλητικότητας ενώπιον του Πομπέο. Ο Σουλτάνος δήλωσε νωρίτερα γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι η Τουρκία διαπραγματεύεται και τρίτο γεωτρύπανο ενώ ανέφερε ότι το Φατίχ συνεχίζει τη γεώτρησή του στην ανατολική Μεσόγειο και το Γιαβούζ στάλθηκε για γεώτρηση στο Μόρφου 1.

    Σε ομιλία του στην 29η Σύνοδο Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του κόμματος του στο Κιζίλτσαχαμάμ, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε «συνεχίζουμε αδιάκοπα τις εργασίες γεώτρησής μας στην ανατολική Μεσόγειο. Το γεωτρύπανο Φατίχ κατέβηκε κάτω από τα 4 χιλιάδες μέτρα. Πρέπει να κατέβει κι άλλο. Πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει και αυτό». Ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι το «το Γιαβούζ το οποίο προσθέσαμε φέτος στον στόλο μας μετά που ολοκλήρωσε την αποστολή του στην Καρπασία, το στείλαμε στη γεώτρηση Μόρφου-1. Το ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις ολοκλήρωσε το 30% των ερευνών του ανοιχτά της Αττάλειας».

    Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι συνεχίζουν εντατικά τις εργασίες γεώτρησης και έρευνας τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα, προσθέτοντας ότι έχουν πλέον δύο ερευνητικά πλοία και δύο γεωτρύπανα. «Στο μεταξύ γίνονται διαπραγματεύσεις για ένα ακόμη γεωτρύπανο, θα προστεθεί και αυτό, και με τρία γεωτρύπανα που θα είναι εξολοκλήρου δικά μας και επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα αναζητώντας γεωτρύπανα από τη διεθνή αγορά να νοικιάσουμε», δήλωσε.

    Όχι μόνο δεν έχουμε Κυβέρνηση, όχι μόνο έγιναν σουρωτήρι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, έχουμε και κάτι Πομπέο που έρχονται στο έδαφος μας δουλεύοντας μας στη μούρη. Ο τούρκος ξέρει με τι έχει να κάνει και θα συνεχίσει ακάθεκτος αφού δεν βρίσκει εμπόδια. Να σε χαιρόμαστε Κούλη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΕΙΕ ΜΑΣΣΟΝΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝ ΚΡΥΠΤΟ ΤΗ ΕΧΕΤΑΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ……….

    2. Η χωρα σαν χωρα/τοπος/γωνιακο οικοπεδο/φιλετο, εν ετη 2019 επρεπε να εχει ΠΟΛΙΤΕΣ, επρεπε να εχει κρατος, επρεπε να εχει κυβερνηση……. κατα τα αλλα η Θρακη χαθικε, το μισο Αιγαιο εκανε φτερα με τα ψαρια του και η Κυπρος μας κουναει το μαντηλι. Με τις υγειες σας ελλαδικοι ελλην@@@@ες.

    3. Το πραγμα ειναι πολυ-πολυ απλο βλακα Κουλη.
      Στελνεις ενα υποβρυχιο βατραχοπαιδι να ανοιξει μια τρυπα με μαγνητικη ρωσικη(!) ναρκη στο πλευρο του γιαβουζ και σε 20 λεπτουλια πηγαινει πατο χωρις να κλαψει Τουρκαλα μανουλα.
      Εσυ ηλιθιε Κουλη σφυριζεις αδιαφορα σε φιλους και εχθρους.

    4. Αντε ρε αφηστε μας ησυχους με τις ρωσιες και τις βλακειες . την ειδαμε την ρωσια . ή μαλλον δεν τα ειδαμε ολα ακομη .εδωσε τα s 400 στον εχθρο σου φιλαρακι , εκανε χοντρη ενεργεια διχοτομησης του αιγιαου και εσυ ακομη σκεφτεσαι τη ρωσια ? Τα ξεπουλησε ολα και θρησκειες κτλ για τα συμφεροντα της και μονο για να τρυπησει το Νατο . ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ παρτο χαμπαρι φιλε μου . Ειναι πολυ αργα για κατι αλλο .Και φυσικα σε αυτην την συγκυρια ( δεν ξερω τι θα γινει στο απωτερο μελλον ) ειμαστε κατω απο την αμερικανικη ομπρελα .

    5. ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΧΕΡΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
      Π.Χ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΙΤ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΜΚΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
      ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ.
      ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΩΤΗΚΗ (ΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΟΤΡΗΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΗΣ (τΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ) ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΤΑΓΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΕΞΟΠΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΑΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.
      ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΩΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ.
      ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ.

    6. ΑΠΟ ΤΟ 1973 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    7. Kυριακο κοψε τον τσαμπουκα με τον μεμετη γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν σε παιρνει .,..,

      και οταν γινει το μπαμ ,εσυ και το σοι σου θα τρεψτε εκτος χωρας (ΟΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ) και θα μεινουμε εμεις να υπερασπιστουμε την χωρα .,..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑς

      Αμερικη και Αιγυπτος την κρισιμη ωρα απλα θα σε γραψουν στα αρχ@#@α τους

    8. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
      ΕΛΆΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ

    9. Τι να σου κανει ο κουλης,αφου ζουμε σε μια χωρα που ειναι για τον π@@σο.

    10. Απορώ, για το τι περίμεναν οι Έλληνες απο τον Κούλη? να τους λύση τα προβλήματα? ναι θα τα λύση όπως ο Τσίπρας, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΕΔΆΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    11. Αφήστε τον υιόν μου ήσυχο να ολοκληρώσει το κυβερνητικό του έργο και θα τον κρίνετε στο τέλος της τετραετίας που θα κάνει εκλογές η Οθωμανική Αυτοκρατορία της οποίας θα είμαστε μία υπερήφανη επαρχία.

      1. Για ποιο λόγο με ξεφτιλιζετε έτσι ρε παιδιά;Αν είναι δυνατόν να κάνω παιδί,με τη κόρη του Δράκουλα..

    Comments are closed.