ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΑΖΙ ΘΕΡΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΕΦΙΣΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    A service member of the Ukrainian Naval Infantry Corps (Marine Corps) rides a tank during drills at a training ground in an unknown location in Ukraine, in this handout picture released February 18, 2022. Press Service of the Ukrainian Naval Forces/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.

    Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο -σύμφωνα με το ΥΠΕΞ- Έλληνες ομογενείς στο χωριό Σαρτανά στη Μαριούπολη, στο οποίο ζουν συνολικά 8.000 Έλληνες, σύμφωνα με όσα είπε ο περιφερειάρχης της Μαριούπολης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν και έξι τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

    Στην ίδια περιοχή ήταν και η δολοφονία του Έλληνα καθώς και τραυματισμός τριών Ελλήνων, από τον Ουκρανό στρατιώτη, πριν από λίγες ημέρες.

    Το συγκεκριμένο μέρος είχε επισκεφθεί και ο Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψή του στην Μαριούπολη, ενώ πριν από λίγο υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την είδηση, όμως κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Προς το παρόν όμως δεν έχει εκδώσει επίσημη ανακοίνωση, καθώς προσπαθεί να συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Υπήρξαν τεράστια έκτροπα όταν μπήκαν οι Γερμανοί το 1941 και μαζικές αντεκδικήσεις για προηγούμενα εγκλήματα ενώ όταν ξαναμπήκαν οι κόκκινοι (Ρώσοι και Εβραίοι) το 1944 έκαναν τα ίδια. Αυτό εννοούν οι Ρώσοι όταν τους αποκαλούν ‘ναζί’. Η περιοχή μεταξύ κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης που ζουν Πολωνοί, Ουνίτες Ουκρανοί, Ρουμάνοι, κτλ ήταν πάντα πολύπαθη και αυτό που χρειάζεται είναι ένα σταθερό νέο σύνορο πλέον και όχι να γενικευτεί ο πόλεμος. Μόνο στο ΒΠΠ σκοτώθηκαν εκεί πάνω από 30 εκατομμύρια. Ας μην ξεχνάμε πως και οι ‘δυτικοί’ με τη σειρά τους διέπραξαν εγκλήματα στη Ρωσία όταν η Ρωσία ήταν διαιρεμένη και ανίσχυρη πριν 5-6 αιώνες και οι Πολωνοί, Λιθουανοί και Ούγγροι ήταν οι πανίσχυροι μπούληδες ή τις σταυροφορίες των Τευτόνων στη βόρεια Ρωσία. Ας μην ξεχνάμε πως το ‘μίσος’ πολλών Εβραίων οφείλεται στο γεγονός πως βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα εκεί για αιώνες.

    2. Ο κομπλεξικος Ο Πούτιν να πάει να δει σε περιοχές στη Ρωσία που δεν ξέρουν τη είναι το ρεύμα ,δύο τρεις πόλεις έχουν το χρήμα οι άλλες είναι Ουγκάντα …

    3. Κάθαρμα Δένδια άφησες τους Έλληνες μόνους… καθάρματα πουλημένοι έρχεται η ώρα σας!
      Αληταριο θα έρθει η ώρα σας παλιό μαφιόζοι πολιτικοί της Ελλάδας.Θα αποκαλυφθείτε στα μάτια του Ελληνικού λαού τι απατεώνες και κλέφτες είστε και θα πληρώσετε με τις ζωές σας Ζελενσκιδες της Ελλάδος

    4. και η Ζελένσκα πρέπει να δωθούν στον λαό…..

    5. Ασχημα μαντάτα γιά τούς συμπατριώτες μας στή Μαριούπολη.Εκεί εδρεύει τό ναζιστικό παραστρατιωτικό τάγμα ASOW.Εχουν μεγάλη στρατώνα καί είναι οί υπερασπιστές τής Μαριούπολης.Εκπαιδεύονται καί παρελαύνουν μέ στολές τών Ες Ες καί χαιρετούν μέ τό δεξί χέρι ψηλά κραυγάζοντας Χάιλ Χίτλερ.
      Κάνουν παρελάσεις στήν πρωτεύουσα τής Ουκρανίας στό Κίεβο μέ στολές καί μέ συνθήματα τού 3ου Ράιχ.
      Η εφημερίδα τής Ζυρίχης Neue Züricher Zeitung.
      Οί ακροδεξιοί φρουροί τού τάγματος ASOW υπερασπίζονται τήν Μαριούπολη κατά τών Ρώσων.
      Ποιοί είναι αυτοί οί τύποι πού θέλουν νά κάνουν τήν Ουκρανία δικτατορία;
      Γιάννης Λάκων

    6. δλδ είναι ο ζελές Ναζί ;;

      Αυτό με το Ναζί το χρησιμοποιούν ως πρόφαση για να κάνουν εισβολή οι ρώσοι .
      Εν γνώση όλων , των Δυτικών , των Κλάνων , του ΟΗΕ ….
      Χθές οι Μογγόλοι βάφτισαν τους Κούρδους τρομοκράτες για να μπουν με κλάδο ελαίας
      Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Παγκόσμιου ερπ

    7. Σε αυτή την περίπτωση οι ναζί της ιστορίας είναι οι Ρώσοι, ρε

    8. O Θάνατος των Ελλήνων της Ουκρανίας βαραίνει αποκλειστικά τους καραγκιοζιδες της κυβέρνησης. Οι κυβερνήσεις της Ελλάδας πλην ελαχίστων είναι ξένα σώματα στην Ελληνική κοινωνία. Μην περιμένετε τίποτα απο τους Έλληνες ζελεφσκι!! Πάντα μα πάντα θα τρέχουν στο εξωτερικό την κρίσιμη στιγμή, πάντα μα πάντα θα εξασφαλίζουν τα παιδιά τους στα καλύτερα σχολεία, ένω θα στέλνουμε τα δικά μας στα σάπια σχολεία που ειναι υπό την εποπτεία τους ως υπουργοί, βουλευτές και γενικότερα εξουσιαστές του κώλου.

    9. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ καλο θα ηταν περαν απο το να εφιστα την προσοχη των “προπαγανδιστικων” ειδησεων οπως επισης και καλα κανει,να διασταυρωνει και να τεκμηριωνει και το ιδιο το site τις ειδησεις που ανεβαζει… πιο συγκεκριμενα αναφερομαι για το Συνταγμα AZOV, αυτους που αποκαλειτε ΝΑΖΙ και καθαρματα.. τοσα χρονια θελω να πω,και κυριως απο το ’14 και μετα ουδεποτε ειχαν αναφερθει εχθροπραξιες και οποιαδηποτε μορφης βιας εναντι Ελληνων ομογενων,ισα ισα που μερικοι εχουν ενταχθει και στις ταξεις αυτων… Για ερευνηστε το καλυτερα.. Λεω εγω τωρα..!!

    10. Κόφτε το αυτό με το Ναζί
      Καμία σχέση με Ναζί

    11. Μην τους αφηνετε αοπλους …μη. Τους ριχνετε σαν προβατα στα χερια των κλοουν του Ζελενσκι ….δωστε τους εστω απο ενα πιστολι …σε λιγη ωρα θα εχουν ξεπαστρεψει αυτους τους νενεκους …

    12. Ζελε πως σε λενε δυτικοδουλο τομαρι, σε παραμυθιασανε οι Αμερικλανοι και τα κορακια καλυψανε τον ουρανο της Ουκρανιας! Κατσε σολο τωρα αλλα θα πληρωσεις ακριβα για τις αθωες ψυχες που χανονται! Το ιδιο και τα προβοκατορικα αφεντικα σου τα ανιστορητα! Περασανε απ το πλανητη πολλες αυτοκρατοριες στυλ USA αλλα εξαφανιστηκανε η να το πω καλυτερα αφανιστηκανε απ τη μισαλοδοξια τους@ Τ ακους σαψαλο εκει στην Αμερικη?

    13. οι δικες μας πολιτικες μαριονετες ειναι με ζελενσκι βεβαιως, βεβαιως.

    14. Βλαδίμηρε δώσε όπλα στους ομογενείς και όλους τους ρωσοφονους, τώρα!!

    Comments are closed.