ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΑΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΡΑΜΑΤΟΡΣΚ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    sidirodromos

    Ένα πραγματικό μακελειό έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στην πόλη Κραματόρσκ, στα ανατολικά της Ουκρανίας ανάμεσα στο Χάρκοβο και την πόλη του Ντονέτσκ, καθώς οι Ουκρανοί έριξαν πυραύλους σε σε σιδηροδρομικό, σκοτώνοντας πάνω από 30 άτομα.

    Σύμφωνα με τις αυτονομιστικές δυνάμεις του Ντονέτσκ, την επίθεση στην Κραματόρσκ την πραγματοποίησαν ουκρανικά στρατεύματα με πυραύλους Tocka-U.

    «Στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού του Κραματόρσκ, όπου πραγματοποιείται η εκκένωση του τοπικού πληθυσμού, πραγματοποιήθηκε πυραυλική επίθεση. Κομμάτια από τον πύραυλο Tocka-U έπεσαν κοντά στον σταθμό» αναφέρει η ανακοίνωση χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν.

    Σύμφωνα με τους αυτονομιστές πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο πυραυλικό σύστημα, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από τη Ρωσία και τις φιλορωσικές δυνάμεις, αλλά υπάρχει στον εξοπλισμό των ουκρανικών δυνάμεων.

    Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ο ουκρανικός στρατός έχει ήδη χρησιμοποιήσει 24 πυραύλους Tochka-U στην συγκεκριμένη περιοχή.

    Από την επίθεση σκοτώθηκαν πάνω από 30 άνθρωποι και πάνω από 100 τραυματίστηκαν, όπως ανακοίνωσε η κρατική σιδηροδρομική εταιρία της χώρας.

    Τρία τρένα που μετέφεραν αμάχους ακινητοποιήθηκαν στην ίδια περιοχή της Ουκρανίας χθες ύστερα από αεροπορική επίθεση εναντίον της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με τον επικεφαλής των σιδηροδρόμων.

    Να σημειώσουμε ότι το Κίεβο από την πλευρά του κατηγόρησε τους Ρώσους, όμως όλα δείχνουν ότι πρόκειται για επίθεση που έγινε από Ουκρανούς, καθώς εκτός των άλλων στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετοί ρωσόφωνοι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τό τουρκοκάναλο σκαι εργολαβικά έχει αναλάβει την εκπροσώπηση τού τάγματος Αζόφ με καθημερινή προπαγάνδα, ειδικά τώρα πού ετοιμάζεται η νέα λίστα πέτσα για να μπουκώσουν με φρέσκο χρήμα τά υποταγμένα ανθελληνικά ΜΜΕ θά δούμε την αγιοποίηση τού ζελενσκι καί τών ναζί πού βασανίζουν καί εκτελούν τούς Έλληνες στην Ουκρανία.

    2. Οι Βαλίτσες πάντως είναι άθικτες … πολλή εξέλιξη στους πυραύλους

    3. Τους πυραύλους τους έριξαν οι Ρωσομογγόλοι,,,,ψόφο σε αυτούς και σε ολους τους ρωσόδουλους ελληνόφωνους νενέκους.

    4. Σε άλλο βίντεο που δείχνει τον σιδηροδρομικό σταθμό, οι τζαμαρίες του είναι άθικτες, παρότι έπεσαν 2 πύραυλοι Και υπήρξαν θύματα!!

    5. …..ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.!!!…ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ…..ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!…..

    6. ο ΣΚΑΙ το καναλι του Αζοφ θα πει τιποτα για αυτο?

    7. ναι, οι ουκρανοι χτυπησαν ουκρανους… γελανε και τα τσιμεντα

      1. διότι τους θέλουν εντός των πόλεων για να μην μπορούν να βομβαρδίσουν οι Ρώσσοι, αν φύγουν τους σκοτώνουν και λένε ότι το έκαναν οι Ρώσσοι, εν τω μεταξύ οι “Ουκρανοί” που σκοτώνουν είπανε ξένοι μισθοφόροι ενώ οι “Ουκρανοί” που σκοτώνονται είναι πιθανόν να είναι Ρώσσοι που απλά ζουν στην Ουκρανία και τους ξεφορτώνονται σκοτώνοντάς τους….τόσο απλό, κατά τον ίδιο τρόπο που οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες ακόμα και όταν οι ίδιοι ήταν Έλληνες και έλεγαν μετά ότι τους σκότωσαν οι ναζί και κάτι τέτοια, οι κομμουνιστές στην ΕΣΣΔ φορούσαν γερμανικές και έκαιγαν χωριά και τα έριχναν στους ναζί, γνωστό ιουδαϊκό μαρξιστικό κόλπο….

      2. Οι ουκρανοι ναζι, ταγματα αζοφ, σκοτωνουν 8 χρονια τωρα ελληνες και ρωσους, κατοικους ουκρανιας, τι δεν καταλαβαινεις;εχει βιντεακια που αζοφ κρεμανε σε σταυρο σαν το Χριστο χωρικους και παιδια στο ντονεσκ και λουγκανσκ.το τανκς το ουκρανικο πριν 1 μηνα πατησε 1 αυτοκινητο στη μαριουπολη, εν ψυχρω δολοφονια, και μας λεγανε τα καναλια οτι ειναι ρωσικο(τα ρωσικα εχουν 2 τεραστια Ζ, δεξια και αριστερα). Και 10 ελληνες στο χωριο σαρτανα τους κατεσφαξαν αζοφ, και παλι τα μπουρδελοκαναλα λεγανε οτι το κανανε ρωσοι. Οι ρωσοι μπηκαν για να σωσουν τους ρωσοφωνους απο τη σφαγη των ουκρανων ναζι, που γινετε τοσα χρονια με τις ευλογιες ποροσενκο, και τωρα ζελενσκι

      3. Eκτος του οτι εισαι ανιστοριτος ,δεν καταλαβαινεις και τι διαβαζεις , τους ουκρανους στον σταθμο που τους ειδες ? Ρωσσοφωνοι ηταν οι ανθρωποι . Σε λιγο θα μας πεις και το Αζοφ δεν ειναι νεοναζι , αλλα αγγελοι που προστατευουν τους καημενους τους συνανθρωπους τους. Ελλην γνησιος δεν εισαι …μ@ λ@ κ2ς γνησιος παντος εισαι.

    8. To ναζιστικό τάγμα Μητσοτακόφ δολοφονεί άμαχο πληθυσμό.

    9. Ότι μ@λ@κια θες θα κάνουν οι ναζιστες Ουκρανοί και Ευρωπαίοι. Χάνουν όλο το Ντονμπας, υπάρχει κατάρρευση των ουκρανών ναζι και βάλανε τώρα σε εφαρμογή το σχέδιο προπαγάνδα. Ο Ζελεζνι και το νάτο δολοφονούν αμάχους για λόγους προπαγάνδας. Τόσο αλήτες και ναζιστες είναι. Τους έχουν γ@@@@ την μανούλα οι Ρώσοι το τελευταίο 48ωρο σε ολόκληρη την ανατολική Ουκρανία. Εε νάτο Ουκρανοί, ναζι δολοφόνοι.

    10. ότι πρέπει να βγάλουμε τον Αίλοιννα από την Μαριούπολη με την πρωτόγονη φάτσα να μας εξηγήσει τι έγινε….

    11. Πόση Ρώσικη προπαγάνδα; Τι ψυχή θα παραδώσετε; Σας ξέρουν και εσάς και την προπαγάνδα σας όλοι. Και γελάνε όλοι ειρωνικά μαζί σας, γιατί η προπαγάνδα σας είναι αντιληπτή και από παιδιά νηπιαγωγείου.Εσείς χάνετε όμως.

    12. Καθόλου τυχαίο…Απλά ο Ζελενσκι τους ξευτελισε κ τους είπε απλά αυτό που πραγματικά είναι και όλοι το ξέρουν κατά βάθος και στην Αμερική κ στην Ευρώπη και οι Σιωνιστές κ οι Βασιλιαδες ότι οι Έλληνες πολιτικοι πίσω από τις μάσκες ( του προσώπου τους ) κ τις κουκούλες ( που φοράνε ξέρουν αυτοί )όπως κ το Ελληνικά βαθύ κράτος είναι χειρότεροι ακροδεξιοί που υπάρχουν .Άτομα όπως οι Πλευριδες Μητσοτακιδες Γεωργιαδιδες Σαμαραδες Κικιλιες Χαρδαλιαδες Βενιζέλοι Δενδιες Τζιτζικωστες Γκιουλεκιδες Καρατζεφεριδες Τσίπρες Μπογδάνοι (διπρόσωποι).
      Ότι κλέψατε από εμένα Που….ας Γιοι θα το πληρώσετε ακροδεξιά καθάρματα με αίμα όπως τα προβατακια το Πάσχα και μαζί με εσάς ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και πολύ άλλοι.Αυτο όπως το έγραψα να το θυμάστε!Τιποτα τυχαίο λοιπόν δεν έγινε στην Βουλή απλά με άλλο τρόπο τους είπε αυτό που ακριβώς όλοι στο εξωτερικό και οι πρεσβείες ξέρουν ότι στην Ελλάδα το χειρότερο ακροδεξιό παρακράτος κ καθεστώς το οποίο σύντομα θα καταστραφεί.

    13. εριξαν πυραυλους και οι βαλιτσες αθικτες ….. επιλεκτικοι οι πυραυλοι ….

    14. Μπραβο Κουλα ματαβαλε ρε το Ναζινσκυ και τον homo sapiens των Αζοφ μια επαναληψη στο λικνο της δημοκρατιας που λεγεται βουλη των Ελληνων! Απο το 14 αφανιζουνε ρωσοφωνους κι Ελληνες ομογενεις τα κτηνη! Ποσες φορες πιονι της ΝΤΠ δεν προειδοποιησε ο Πουτιν προτου εισβαλει? Ου να χαθεις για τις μιζες σου μισελληνα μα εισαι οτι χειροτερο εχει περασει στην ιστορια της Πατριδας!
      Ενας νεοδημοκρατης.

    Comments are closed.