ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ – ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ VIMEO ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ “ΦΙΜΩΣΑΝ” -170.000 ΘΕΑΤΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟ “ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Ekriktiko-Deltio

    Μπορεί το Facebook να μην μας επιτρέπει να ανεβάσουμε τις απόψεις μας, μπορεί τα κανάλια μας σε youtube και vimeo να “ενοχλούσαν” πολλούς και να κατέβηκαν, αλλά εμείς θα βρίσκουμε λύσεις για να λέμε στον κόσμο την αλήθεια χωρίς φόβο.

    Το νέο κανάλι μας, όπου φιλοξενούνται οι εκπομπές του Στέφανου Χίου και το “Εκρηκτικό Δελτίο” έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 170.000  views μέσα σε δύο ημέρες.

    Patriotiko-deltio

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΝΑ ΨΥΛΛΙΑΖΕΤΑΙ???? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΥΛΛΙΑΖΕΤΑΙ !!!!170ΟΟΟ ΛΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ 8000000 ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΝΟΣ ΠΕΡΔΕΤΑΙ !!!!

    2. τον Σπαρτιάτη τον ακολουθούμε 20 χρόνια τώρα

    3. Χαίρομαι που ανήκω στα παιδιά, που έχουν ξεφύγει απ’τη μάζα! Όπου και να πας, θα σε ακολουθούμε Στέφανε! Είσαι ο μόνος που δε φοβάται να πει τις αλήθειες, παρά τα όσα πέρασες στις 27 του Ιούλη! Να είσαι καλά, ο Θεός είναι μαζί σου! Και η Ελλάδα σε χρειάζεται!

    4. Από τους ελάχιστους που αντιμάχεται τη γελοία-αισχρή μονοφωνία στα ΜΜΕ που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση όπου όλοι πρέπει να προσκυνούν τους «ειδικούς» (ασχέτως αν οι «ειδικοί» αλλάζουν απόψεις σαν τα πουκάμισα).

    5. Η παραδειση έχει αντικατασταθεί από τον σταθσκη;

    6. Στέφανε ξέρεις τι παρατηρώ? Χρόνια πόλεμος εναντίον σου για να σε υποβαθμισουν να σε βγάλουν γραφικό κτλ, κολπάκια της πολιτικής μαφίας ενάντια σε όποιον είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος, πάνε χαμένα. Ο κόσμος έχει αρχίσει να ψιλιαζεται πλέον. 170.000 κόσμος είδε την εκπομπή ενός μικρού καναλιού.. Απίστευτο νούμερο.

    Comments are closed.