ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    σχολειο λουκετο

    Το άνοιγμα των δημοτικών-νηπιαγωγείων και στις αποκαλούμενες «κόκκινες» περιοχές που θεωρούνται βεβαρημένες, εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι.

    Οι λοιμωξιολόγοι στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα τάχθηκαν υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων την προσεχή Δευτέρα και σε περιοχές όπου τα κρούσματα έχουν οδηγήσει στη λήψη αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. προβατακια υπακουα καντε οτι σας λενε παλι τα αφεντικα σας ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΑς

    2. ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΕΣ Π.Χ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΒΡΟΧΕΣ ΑΕΡΙΔΕΣ ΠΛΗΜΗΡΕΣ ΧΩΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΟΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ [ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΚΛΕΥΤΕΣ ] ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΟΛΟΙΜΟΞΙΟΛΟΓΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ???? Ε???? ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ??? ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ!!!!!

    4. ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ , ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ , ΝΑ ΚΟΛΙΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , Η ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΣΗΜΕΡΑ !!

    5. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΗΣΟΥΝΕ , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΑ , ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ & ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΡΑ , ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ !!!

    6. Κάπου διάβασα ότι ο λόγος που ανοίγουν πρώτα τις μικρές ηλικίες είναι για ν’ ασκήσουν πίεση στους δασκάλους να εμβολιαστούν .

    7. ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ Η ΟΧΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ…ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

    8. Η χειρότερη υπουργός παιδείας όλων των εποχών. Ξεπέρασε και την άλλη μασωνοπατσαβούρα τη Διαμαντοπούλου, την οποία όλως τυχαίως ξέθαψε και αποκατέστηκε με χρυσό μισθό στον ΟΑΣΑ ο γελοίος βρυκόλακας Κυριάκος “Κούλα” Μητσοτάκης.

      1. ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗς Η ΧΩΛΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗς …………………..

    9. Άκουσα ότι η ZARA κλείνει εδώ Θεσσαλονίκη και θα δουλεύει μόνο με ίντερνετ.
      Οι επιχειρήσεις οι άλλες φανταστείτε.
      Δε ξέρω αν ευσταθεί.

    10. Κύριε Στέφανε Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.Θα ήθελα να σας μεταβιβάσω τα κάτωθι.
      Κάποιος Έλληνας κάτοικος Γερμανίας με προφίλ και ιστολόγιο Έλλην και Χάος γράφει συνεχώς σε άρθρα ότι πρέπει να σας εξοντώσουν βιολογικά.
      Η αστυνομία το ξέρει αυτό και δεν κάνει τίποτα.Ταυτοχρονα ζητάνε από τον κόσμο χρήματα και τον εκβιάζουν με το ότι αν δεν δώσουν θα τους κάνουν περίγελο τα ονόματα τους στην Google και σε Porno Site.
      Τηλεφώνησα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μου είπανε για αυτεπάγγελτη απάτη και εκβιασμό πολιτών ” άσε μας ρε να κάνετε μήνυση ” και μου το κλείσανε στην μούρη.
      Μηδέν σεβασμός κύριε Στέφανε.Το όνομα του άθλιου αυτού είναι Απόστολος Παπανακος και είναι οπαδός πρώην υπουργού Άμυνας που σε κυνηγούσε συνεχώς δικαστικά και τώρα είναι εκτός βουλής.Να έχεις τον νου σου σε αυτή την αιρετική Ιεχωβαδικη κακουργηματική ΟΕΑ γιατί λόγο αποστάσεως εκ του ασφαλούς οι δειλες κότες κάνουν ότι θέλουν με την ευλογία των Ελλήνων Εισαγγελέων.

    11. Το εργο θα το πανε μεχρι εκει που παει ωστε να επιβαλλουν τον εμβολιασμο με το δηλητηριο

    12. Ρότσιλντ, Ρόκφελερ, Ο βρομερός Σόρος, Bill Gates και σία είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά η ανθρωπότητας. Ξύλο μέχρι να σαπίσουν τα βρομόσκυλα. Κύριοι μόνο που προφέρω αυτά το ονόματα νου έρχεται να κάνω εμετό.

    13. Το πολύ σε δύο εβδομάδες και κάτι θα τα ξανακλεισουν.θυμηθειτε το..

    14. Μετά από λίγο τους βλέπω να λένε «Υπερμετάδοση,κλείστε τα όλα,δεν αντέχει το σύστημα». Χιλιοπαιγμένο έργο.

    15. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ. ΕΛΑ, ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ “ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ”……
      ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ……….. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ………. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ……….

      1. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΟΜΕς ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΨΑΞΕ ΒΡΕς ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΟΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕς

    16. Εγώ πάντως δεν θα την στείλω, έτσι κι αλλιώς σε 2 εβδομάδες πάλι θα τα κλείσουν

    17. Πόσο “ειδικοί” είναι ήθελα να ήξερα.. το πρωί έλεγαν όχι το βράδυ λένε ναι. Πόσο άχρηστοι είναι; πόσο παίζουν με τα νεύρα παιδιών, γονέων, εκπαιδευτικών.

    18. Νομίζω μας κοροΐδεύουν οι ηλίθιοι όλοι τους. Ότι θέλουν κάνουν. Μπέστε σκύλοι αλέστε !

    19. Ο/Η Οι ολιγάρχες να είναι καλά και οι υπόλοιποι να πάνε να γ... λέει:

      Η Κεραμέως είναι ένα πρόθυμο ανδρείκελο που ακολουθεί πιστά τις εντολές της Παγκόσμιας Τράπεζας που λένε “ανοιχτά σχολεία με κάθε κόστος” για να μην μειώνεται η παραγωγικότητα των τηλε-δούλων γονέων. Τι την νοιάζει άλλωστε αυτή και το συνάφι της αφού έχουν καβάτζα τα μονοκλωνικά αντισώματα που πήρε το άλλο τσιράκι της εξουσίας ο Νουδουλόνυμος-Ιερώνυμος και οι υπόλοιποι ξεφτίλες της εγχώριας ελίτ, που γίνονται καλά σε λίγες ώρες ακόμα και χούφταλα 90 χρονών να είναι.

      1. AΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ……
        ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ………
        ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΔΩ…..

        https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/blog-post_234.html
        .
        1. Επίσημη ιστοσελίδα BILDERBERG, συμμετέχοντες στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2019
        .
        https://www.bilderbergmeetings.org/press/press-release/participants?fbclid=IwAR3CAMyCZFnCJbADJvjXrSsfBmpmJQDJRmqVvL-ekFW_GrsFTzs3VM7Di18

        ——————
        2. Επίσημη ιστοσελίδα Τριμερούς Επιτροπής -Λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller (σελίδα 8 στο pdf).
        .
        https://trilateral.org/page/7/membership&fbclid=IwAR0FSy0H1EtOmgBoXV8GiV3I9Ri8Ziby
        YTo2MZDK3xEVb3x2TP8m-e6JBoQ
        .
        https://trilateral.org/download/files/TC%20MEMBERSHIP%20LIST%20(MASTER%2016%20JULY%202020).pdf

        ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ……………

    20. μαλάκες…και τα παιδιά δημοτικού καταλαβαίνουν την ανικανότητά σας…

    21. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

    Comments are closed.