ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ! ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΠΗΓΑΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ…ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΟΓΚΑ – ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι – Έκτακτη πτήση επαναπατρισμού για 100 Έλληνες τουρίστες από το Μαρόκο λόγω κορωνοϊού


    Ανησυχία και θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η είδηση ότι γκρουπ ταξιδιωτών από την Ελλάδα ταξίδεψε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει σε σεμινάριο διαλογισμού την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πανδημία του κορωνοϊού.

    Κατά την επιστροφή τους με πούλμαν, το γκρουπ εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό.

    Είχε ειδοποιηθεί ο ΕΟΔΥ και η ΕΛΑΣ και λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για τη μη διασπορά του ιού.

    Εμφανώς ενοχλημένη, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

    Κάνοντας λόγο για υγειονομική βόμβα σε μια περιοχή όπως η Μαγνησία που έχει χαμηλό ποσοστό κρουσμάτων, δήλωσε ότι «χρειάζεται ατομική συνείδηση, γι’ αυτό ζήτησα την παρέμβαση εισαγγελέα».

    Όπως είπε η κ. Κολυνδρίνη, κάποιοι αποφάσισαν να διασκεδάσουν εν μέσω όλων αυτών ενώ ο κόσμος καταρρέει.

    Έκτακτη πτήση επαναπατρισμού για 100 Έλληνες τουρίστες στο Μαρόκο

    Στο μεταξύ, έπειτα από συνεννόηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Μαροκινό ομόλογό του Nάσερ Μπουρίτα, θα πραγματοποιηθεί ο επαναπατρισμός περίπου 100 Ελλήνων από το Μαρακές, με έκτακτη πτήση της Aegean Airlines.

    Η πτήση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το απόγευμα της Τετάρτης 18/03/2020 (ακριβής ώρα θα γνωστοποιηθεί προσεχώς).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Εδω ρε παιδια πηγαινουν απο τα νησια μας απεναντι – χρονια τωρα – για να αγορασουν τουρκικα μακαρονια, ρυζι, οσπρια, τυρι και τουρκικα λουκουμια……Τουρκικα λουκουμια!!!!!!! Λες και η Ελλαδα δεν εχει σουπερμαρκετ και Ελληνικα λουκουμια….Και μετα, οι ιδιοι που το κανουν αυτο, βριζουν οποιο παει για ψωνια στα λιντλ!!!!! Στους πυροβολυμενους της γιογκα κολλαμε τωρα????? Δεν υπαρχει σωτηρια……..

    2. Μάλλον Κάποιοι , οι οποίοι έχουν ελεγχθεί ότι δεν είναι στις ευπαθείς ομάδες, και σίγουρα είναι ανθέλληνες, τα παίρνουν χοντρά για να μολυνθούν, και να φέρουν από την Τουρκία τον ιό ώστε να μολυνθεί γρήγορα η χώρα.Προτείνω την
      καραντίνα τους στο ΚΥΤ της Μόριας.

    3. Οσοι εχουμε γνωρισει ατομα που κανουν γιογκα ξερουμε πολυ καλα οτι προκειται για κατι πυροβολημενα απλυτα ψεκασμενα με αριστερη ιδεολογια διεθνισμου δηθεν αθεοι ….Που μονιμα ειναι στη κοσμαρα τους..Και εχουν ψυχωση με αυτη την δηθεν “ασκηση” …Δεν υπαρχει για αυτα τα αποβλακωμενα τιποτα πλεον , παρα μονο τα τσακρα τους το ηλιακο τους πλεγμα και η μ@λ@κια που τους δερνει…Και να σταματησουν να κρυβονται τα απλυτα και να παραμυθιαζουν το κοσμακι οτι μιλαμε δηθεν για σκησεις …Μιλαμε για θρησκεια , για θρησκεια που προερχεται απο τα ρυπαρα ασιατικα ανθρωποειδη της ινδιας ….που αν τους ξεβρακωσεις οι μισοι και βαλε εχουν ουρες….Μια χωρα ντιγκα στις τερατογενεσεις και στην ανωμαλια Που αν γεννηθεις με σωματικη ανωμαλια σε εχουν αρχοντα γιατι σε θεωρουν θεοτητα…Υσ :Οποτε τι μυαλο και τι λογικη περιμενετε να εχουν να εχουν αυτα τα μαστουρωμενα ?

    4. Εμείς οι υπόλοιποι με τον αυτοπεριορσμό κάνουμε μια σοβαρή προσπάθεια να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους και όσους πάσχουν από ασθένειες και ακυρώνουν αυτήν την προσπάθεια “ανέμελοι” άνθρωποι που κοιτάνε την καλοπέρασή τους και δε σκέφτονται τις συνέπειες για τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Μόνο ντροπή μπορώ να πω.

    5. ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ…

    6. Ρε ποια γιόγκα και μαλακίες για να φασωθουν πάνε εκεί να τους γυρίσετε όλους πίσω και να τους πάρετε διαβατήρια και ιθαγένεια !!

    7. Η Γιογκα ειναι θρησκεια.
      Ενα ακομα κρυφο καταφυγιο του Διεθνους Σι…..ου για αντιχριστους.

    8. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΤΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ………………..

    9. Φαίνεται ότι ο Έλληνας πλέον έχει απομακρυνθεί πολύ από τις αξίες του Ελληνισμού και ψάχνεται με διαλογισμούς .Για τις αναζητήσεις του αυτές δεν διστάζει να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συμπολιτών του και να απαξιώσει τον αγώνα που κάνουν οι φρουροί των συνόρων μας στον Έβρο.Η έλλειψη Ελληνικής παιδείας και το χτίσιμο εθνικής συνείδησης είναι πλέον προφανή.

    10. Κάποιοι είναι εντελώς βλαμένοι, βρίσκονται σε νιρβάνα, ακούς εκεί σεμινάριο γιόγκα !

    11. AΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕ!!ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΘΑ ΣΥΛΑΒΑΝΕΤΕ!!ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!ΜΗΠΟΣ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΠΑΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΩΝΙΜΟΥΣ!!ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ!!

    12. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους ανθρώπους σε αυτή τη χώρα μαλον μας έχουν ψεκάσει

    13. Να βγάλετε τις φάτσες τους στη φορα να ρεζιλευτούνε παντού τα παρτάλια…!!

    14. Απέλαση κατευθείαν
      Αρκετά με τους φιλότουρκους η σκέτο τούρκους!

    15. Γιατι απορειται δεν καταλαβαινω.
      ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ?

    16. Αλλη μια αποδειξη οτι ο Τουρκοσπορος υπαρχει και ζει αναμεσα μας σαν Ελληνας

    17. ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ.
      ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ ΣΤΗΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!

      1. Ποιες Τουρκικές επιθέσεις ρε τούβλο. Επειδή είσαι εσύ βλάκας και σου είπε η πολεμική αντταποκρίτρια Τατιάνα Στεφανίδου ότι γίνεται πόλεμος στον Έβρο το πίστεψες; Ντουζίνες πηγαινοέρχονταν τα λεωφορεία με τους τουρίστες όλο αυτό τον καιρό. Γεμάτες ήταν οι εκδρομές από τα ταξιδιωτικά. Για να μη μιλήσουμε για την Χίο και τα άλλα νησιά που ξεφορτώνουν καραβιές Τούρκους τουρίστες. Το θέμα είναι γιατί δεν έκλειναν τα σύνορα όλο αυτό τον καιρό με Τουρκία που και κυρίως με Ιταλία και Αγγλία;

        1. Ναι, αλλά τώρα η τουρκιά έκλεισε τα σύνορα, λέει…

    18. δεν μπαίνουν λαθρομετανάστες από τα νησιά και δεν τους φέρνει η κυβέρνηση στην ενδοχώρα, θα ήταν εγκληματικό να συνέβαινε κάτι τέτοιο τώρα με τον κοροϊδοϊό.

    19. Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτή την γιόγκα τους

    Comments are closed.