«ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ»: ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΒΙΑΣΜΟ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΑΠΟ 16ΧΡΟΝΟ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή2

    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την άρρωστη δράση 16χρονου στη Θεσσαλονίκη ο οποίος φέρεται να βίασε δύο συμμαθήτριές του.

    Σοκάρει ο τρόπος που έδρασε ο 16χρονος μαθητής στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να βίασε τουλάχιστον δύο συμμαθήτριες, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί.

    «Ο 16χρονος υπερηφανευόταν για την πράξη του» αποκάλυψε μιλώντας στο Sputnik ο νομικός σύμβουλος Φώτης Γροντάς.

    Πώς έστησε το σχέδιό του ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη
    Ήταν 18 Οκτωβρίου, μετά το κουδούνι για διάλειμμα της πρώτη ώρας. Ο 16χρονος προσέγγισε το θύμα του. «Δεν είμαι καλά, δεν αισθάνομαι καλά, θέλω να μιλήσουμε» της είπε. Η 15χρονη τον πίστεψε και θέλησε να τον βοηθήσει, τότε εκείνος της είπε πως θα ήταν καλύτερα να συζητούσαν στο σπίτι του όπως και έγινε. Ο ανήλικος παρέσυρε το κορίτσι στο σπίτι του. Μόλις έκλεισε η πόρτα, της όρμηξε και ασέλγησε πάνω της, σύμφωνα με την καταγγελία.

    Όπως δήλωσε σε πόρταλ ο νομικός σύμβουλος Φώτης Γροντάς, η 15χρονη φώναζε: «Δεν θέλω, δεν θέλω». Εκείνος όμως ξέσπασε πάνω της όλες του τις αρρωστημένες ορέξεις, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν.

    «Σιγά τι έγινε, πώς κάνεις έτσι;»
    Η ανήλικη σε άθλια ψυχολογική κατάσταση ύστερα από την πράξη έφυγε τρέχοντας από το σπίτι του δράστη.

    Ο 16χρονος μάλιστα φέρεται να της είπε: «Σιγά τι έγινε, πώς κάνεις έτσι;»

    Ενώ υπερηφανευόταν για την αρρωστημένη του πράξη στους συμμαθητές του και υποστήριζε πως «όποια αρνείται, την κανονίζω στις τουαλέτες».

    Η ανήλικη για 10 μέρες φοβόταν να μιλήσει. Η μητέρα της όμως βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά, τη ρώτησε τι έχει κι εκείνη της αποκάλυψε τα πάντα το βράδυ της Πέμπτης. Φυσικά η μητέρα της 15χρονης προχώρησε σε καταγγελία. Το κορίτσι εξετάστηκε 2,5 ώρες από παιδοψυχολόγο, ενώ σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

    Σύμφωνα με την καταγγελία υπάρχει και πάρα φύση βιασμός.

    «Υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 15χρονης»
    Ο Φώτης Γροντάς, ο άνθρωπος που αποκάλυψε την υπόθεση και θέλει να τη φτάσει μέχρι τέλους, δήλωσε σε πόρταλ:
    «Το παιδί είναι σε άθλια κατάσταση όπως και η μητέρα του. Κάλεσα τον διευθυντή του σχολείου και του ανέφερα το συμβάν. Φώναξε τον ανήλικο στο γραφείο του, ήμουν εγώ παρών. Ο ίδιος δεν “έσπασε” στιγμή. Αντιθέτως αρνήθηκε τα πάντα και υποστήριξε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της 15χρονης».

    Ωστόσο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, πήρε θάρρος και μίλησε μια ακόμη μαθήτρια η οποία βίωσε κι εκείνη τον εφιάλτη στα χέρια του 16χρονου, όπως υποστηρίζει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο περιστατικό έγινε πριν από 9 μήνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Τον βλέπω να καπνίζει πολλές πίπες
      Μάλλον από δω και πέρα θα γίνει φωτομοντέλο.

    2. Τον τσακωνει ενα βραδακι ο μπαμπας του κοριτσιου…και τον κανει “γκαϊντα”!
      Απλα πραγματα.

    3. Σε μερικά χρόνια θα κάνεις καμάκι και μετά θα μαθαίνεις ότι η μαντάμ είχε ξεκωλωθεί στα νιάτα της άντε μετά να φτιάξεις Πατρίδα κι Οικογενειακά…………………

    4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Για να καταλάβω ο 16ος της είπε δεν ειναι καλά αλλά για να μιλήσουμε έλα σπίτι μου και αυτή πήγε δεν θέλω να δικαιολογήσω αυτό που έκανε ο βιαστής αλλά ρε κοπέλα μου είσαι 15 χρονον τώρα με τα ίντερνετ έχεις τρομαχτική πληροφόρηση μαθαίνεις διαβάζεις πάρα πολλα γιατί εκανες αυτό το λάθος; γιατί πηγές στο σπίτι του μόνη; παλιά οι μανάδες και οι μπαμπαδςς συμβουλευαν τα παιδιά τους τώρα τα έχουμε βιδωσει μπροστα από μια οθόνη βιαστές υπηρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν εμείς τι κάνουμε για να προστατευσουμε τα παιδιά μας

    5. Δεν ήταν αλλοδαποί αλλά τους καθοδηγούσαν Ρουμάνες/οι Βουλγάρες/οι και πάει λέγοντας.

    6. Η περίπτωση είναι παρόμοια με την περίπτωση της Αμαρύνθου το 2006 όπου κάτι τσογλάνια της τοπικής κοινωνίας βίασαν μια συμμαθήτριά τους στις τουαλέτες του σχολείου.

    7. Υπάρχει κάποιος λόγος γιά τόν οποίο σήμερα ακούμε “ό 16χρονος , ό 20χρονος , ό 44άχρονος” κλπ. κλπ. Άν δέν είχαν φτιάξει τόν συγκεκριμένο νόμο , ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ (γιατί αυτοί ήξεραν τί λαίλαπα μάς έρχονταν) , θά είχαμε απηυδήσει σήμερα όλοι μας , ακόμη καί οί “καναπεδάκηδες”¨ από τίς εθνικότητες πού θ’ ακούγαμε . Σύμφωνοι , έχουμε κι εμείς τά… καλόπαιδά μας , αλλά αυτοί συγκριτικά είναι απειροελάχιστοι . Καί δέν θά έβγαιναν σήμερα τά άχρηστα “τίποτα” νά διεκδικούν τήν ψήφο μας καί νά μάς κυβερνάνε…

    8. Αν το πρώτο βλαμμένο μίλαγε, το δεύτερο κορίτσι θα γλυτώνε. Βγείτε και μιλάτε βρεεε!!!!!!!!

      1. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΕ;

    9. οτι να’ΝΑΙ…. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΜΙΣΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΠΑΙΔΩΝ… ΕΛΕΟΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
      ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΕΘΝΙΔΙΟ

      1. Για σένα προφανώς είναι ένα ασήμαντο γεγονός, για άλλους όμως δεν είναι!

    10. Οποία αρνείται την κανονίζω στις τουαλέτες. Να δεις εσένα πόσοι θα σε κανονίσουν στα ντουζ όταν πας στη φυλακή τσογλάνι!

    11. Κανένα αδελφό δεν έχουν τα κορίτσια να τον πάρουν νουμεράδα μέσα στις τουαλέτες μέχρι να του μείνει κουσούρι; Μην ανακατεύεται τώρα εθνικότητες γιατί ενοχλείται το μαξίμου και η αριστερίλα. Πάρτε και κανένα σπρεϊ πιπεριού στα κορίτσια σας μην περιμένετε από τον ανώμαλο μπολιαστή βοήθεια.

    12. Που να μάθει τρόπους το σκατόπαιδο; Στο μπουρδέλο που δούλευε η μάνα του και χασικλής ο πατέρας του έκοβε τα εισητήρια;

    13. Για ρίχτε τον σε φυλακές ανηλίκων να δούμε ποιός θα τον κανονίσει στις τουαλέτες

    14. αν ήταν παρθένες, δεν θα τις έπαιρνε παρά φύση

    15. Μπορούμε όλοι να καταλάβουμε από ποσό φυσιολογική οικογένεια προέρχεται το συγκεκριμένο ον!

    16. στις ανδρικές φυλακές με βαρυποινιτες για να χορτασει

    17. Πρόσεχε τώρα τη Κόκκινης είναι καθαρός ηλληρος λέει ρίζα από Μεσσήνη το επώνυμο είναι καθαρό από εδώ από μάγουλα και από μάννα πατέρα η Μάγουλα ήταν πρώτη που είχε αρχεία υπήρχε σαν χωριό η μαννδρα φτιάχνετε μετά το 1821 κατεβενουν από οινοη βιλια Ερυθραία μεγάλο δερβενι μετά το 1900 το δημαρχία μάγουλα συνεργάζεστε με Μάνδρα για να μην χαθούν αρχεία φυλή οπότε εάν ψάξει είναι γραμμένος η οινοη η μάγουλα Μάνδρα και από πατέρα καθαρός ντόπιος

        1. Ούτε εγώ κατάλαβα……Ο Ογκουνσότο μιλάει καλύτερα Ελληνικά! Τελικά ήταν πέναλντυ;

        2. Είπε ότι εκαψε το Μουσακά γιατί τον έψησε στον Ηλιο.

      1. Απο το σπιτι σου περνω και τηγανιζεις ψαρια, και μου πετας εναν κεφτε……….Ελλια…..

    18. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΓΚΑΣ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΚΟΥΛΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.

      1. Θά σέ βόλευε νά είναι αλλοδαπός, γιά νά δικαιολογήσης τίς ρατσιστικές σου τάσεις!! Μερικές φορές όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τά όνειρα. Ούτε ο Πάσσαρης, ούτε ο Πολυχρόνης, ούτε ο Κατσούλας κι ο Δημητροκάλης ήταν αλλοδαποί.

        1. Οι χιλιάδες άλλοι όμως που έχουν γεμίσει τις ελληνικές φυλακές, ΕΙΝΑΙ και τους ταιζεις εσύ κάψτε. Άιντε πια…

    19. Το βλαμμένο σίγουρα θα είναι παιδι διαλυμένης οικογενειας χωρίς καμία ηθική αξία! Μήπως είναι και β(Ρομά);

    20. Δεν έχει σημασία η εθνικότητα, αλλά η πράξη. Τώρα εφόσον η πράξη έγινε εκτός σχολικής μονάδας, δεν είναι αρμόδιος ούτε ο διευθυντής, ούτε οι καθηγητές. Τον λόγο έχουν οι εισαγγελικές αρχές και αρμόδια είναι η αστυνομία

      1. Κάνεις, λάθος. Έχει σημασία και η εθνικότητα γιατί παιδιά από συγκεκριμένες χώρες μεγαλώνουν χωρίς ηθικές αξίες.

    21. Εθνικότητα ξέρουμε; Θα ήταν άδικη η φυσική εξόντωση του δράστη ή θα ήταν ότι καλύτερο για την κοινωνία μας αφού στην “καλύτερη” περίπτωση θα γίνει και κατά συρροή δολοφόνος καθότι είναι ήδη βιαστής;;;

    22. Γεμισε ο τοπος γαμικουλες δεν το πιστευω! Υπαρχει libido ακομα?
      Αντε μπας κι αυξηθει ο ελληνικος πληθυσμος!

    23. Πάει κατάστρεψαν και τα παιδιά! Ας δούνε και το ιστορικό τών γονιών του και τίς σχέσεις μεταξύ τους ως οικογένεια…

    Comments are closed.