ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΤΙ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ; ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    αδωνις

    Μπορεί να πάει Υπουργός στη Βουλή και να πει την αλήθεια; Όχι βέβαια, κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μέσω του Blue Sky προχώρησε σε μία απίστευτη ομολογία ενοχής της Κυβέρνησης για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών!

    Σχολιάζοντας την παραίτηση του Κώστα Αχ.Καραμανλή, ο οποίος στη Βουλή έλεγε πως «μια υπεύθυνη Πολιτεία δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών», ο προκλητικός Υπουργός Ανάπτυξης είπε κατά λέξη:

    «Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ‘ναι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα;’ Μα αν το πεις αυτό δεν θα μπει αύριο άνθρωπος … Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι αν εγώ ως Υπουργός Μεταφορών βγω να πω ότι έχουμε πρόβλημα ασφάλειας στα τρένα αύριο δεν θα λειτουργούσε η Ελλάδα»!

    Αν συγκεκριμένη δήλωση δεν συνιστά απίστευτη ομολογία ενοχής, τότε τι άλλο να πούμε. Θα πρέπει τουλάχιστον να παρέμβει Εισαγγελέας, αν όχι να ανοίξει ο δρόμος για το ειδικό δικαστήριο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    68 Σχόλια

    1. Είδες η παρέα με το Καρανικα μπουμπούκα πως σε κατάντησε? Αφού δεν το αντέχεις ρε κομοδίνο.. γιατί το πίνεις? Σε χαλάει λαχανοκεφαλε..κοφτο !
      Λες μ@λ@κιες όπου βρεθείς κι όπου σταθείς…!Τράβα κοπάνα το πουλάκι σου και τη γυναίκα σου και μη μας ζαλίζεις άλλο τ” @@δια..σε βαρέθηκα !
      Ένας κοπριτης ήσουν.. είσαι και θα παραμείνεις..!

    2. Η πούτσα που θα φάτε θα είναι σε μέγεθος τρένου κουφάλες ……

    3. ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΒΟΥΤΗΞΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ NIENTE!!!

    4. Ο άνθρωπος είναι του γιατρού! Τι συζητάμε τωρα;!

    5. To κακο ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) ειναι… οτι δεν ειναι μονο ο Μπουμπουκος και οι προδοτες αυτοι που λενε παραμυθια στη μπανανια που ζουμε , ειναι και οι δημοσιογραφοι της παραπληροφορισης ( εδω ) που υμνουν τη χουντα και τους ναζι… και ελεγαν ηγετη της Ορθοδοξιας τον Πουτιν ( που κανει πολεμο σε ορθοδοξη χωρα ) … αλλα και οι παπαγαλοι της Νεας Ταξης Πραγματων που λενε παραμυθια στον κοσμο για οσα γινονται στη χωρα . Αν μαζι με αυτους βαλεις τα πιονια τους δικαστες που δικαζουν με ψευτικους νομους εχεις ενα μεγαλο κομματι της εικονας του γιατι ειναι μπανανια η Ελλαδα το 2023… . Το καλο ειναι οτι αυτοι σε λιγο θα ειναι παρελθον ( οι πιο πολλοι αν οχι ολοι ) . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση .

    6. Τα έχουν χάσει τελείως οι μαλάκες. Δεν υπολογίζουν καθόλου τα παιδιά του κόσμου.

    7. σβινννν με τα γαιδουρινα αυτια ερχεται η ωρα που οσονουπω θα γ@μηθηs Π@@@ΥΣΤΗ!

    8. Τι λες ρε βλ@κα.Που κυκλοφορειτε με λιμουζινες οδηγους κ ασφαλεια κ στ @αρχιδια σας για τον κοσμακι.Και οι 300 ειστε για τον Καιαδα χαβουζες

      1. Έχουμε ότι μας αξίζει. Το ξέρουν γι αυτό και μας συμπεριφέρονται σαν Αφρικανούς!

    9. QUIZ Ποιοs Θα πει την αληθεια???Ο ΚΕΡΑΤΑΣ???,Η ΓΡΙΑ ΞΕΚ@Λ@Γ@ΜΙΟΛ@???Η ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΠΑΛΙ@Μ@ΥΝ@???…
      1)ο βαψωμαλλιαs-βαψωφρυδηs κοντοτσουτσουνοs κοντοστουπηs κεραταs ελεεινοs Π@@@ΥΣΤΗΣ βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ κοντοΓ@ΜΗΜΕΝ@Σ???…
      2)η ξαναμενη κ@υλωμενη γεροντομ@υνα που ο γκομενοs τηs τηs τΟν εκανε τΟν Κ@Λ@ τηs-την κ@λ@τρυπιδ@ τηs ΜΠΟΥΡΙ???…
      3)η 20χρονη ψ@λ@ρπαχτρ@ που εκανε σεξ με τον 55χρονο γκομενο τηs μαμαs τηs,και ο 55χρονοs γερομπαμπαληs που ηταν λατρηs του ρωζου τηs εκανε την κ@λ@τρυπιδ@ τηs μαεστραs σαν μπρικι του καφε???…

    10. ΕΜΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,,,,,, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?? ΑΚΟΥΝΕ ??

    11. Κλωτσάει η γριά μια γάτα και πάει φυλακή και πρόστιμο. Ομολογεί υπουργός ότι υπάρχει απόκρυψη σε μείζον θέμα ασφάλειας μετακινήσεων και μεταφορών και παραμένει έξω. Πότε θα σάς γ@μήσουμε ότι έχετε και δεν έχετε….

    12. Άρα εγώ κάνω το συνειρμό ότι και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας που κάθε φορά, ειδικά μετά το πέρας των παρελάσεων, διαβεβαιώνει όλον τον ελληνικό λαό ότι είμαστε θωρακισμένοι, με υψηλό φρόνημα και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, αν ξαφνικά μας επιτεθούν οι Τούρκοι βλέπω να φτάνουν μέχρι την Κεφαλονιά. Σωστή διαπίστωση; Εγώ αυτό κατάλαβα. Ας με διορθώσει κάποιος. Σκέφτομαι λάθος;

    13. ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΔΩΝΗΣ…ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ…ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ;;; ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

    14. Γεωργιάδη, επειδή κάποτε σε πίστευα και σε υποστήριζα, μην μιλάς άλλο για τη δολοφονία των ανθρώπων στο τρένο γιατί αηδιάζεις ακόμα περισσότερο και αυτούς που σε σιχάθηκα. Σου προτείνω να πας στο τζαμί που άνοιξε με εσένα υπουργό και όπως εμάς μας πούλαγες βιβλία για την Αρχαία Ελλάδα , να πουλήσεις το κοράνι έξω από το τζαμί!

    15. Αν δεν καταλάβατε έχουμε ομολογία από πρόθεση μπροστά την τηλεόραση και οι δημόσιο κάφροι γαργάρα, όπως και οι εισαγγελείς.

    16. όσο μιλάνε μαρτυράνε από μόνοι τους, έτσι απλά, χωρίς ξύλο.

    17. Είναι η πρώτη φορά που θα πω κάτι τέτοιο, αλλά εύχομαι στο επόμενο δυστύχημα να είναι συγγενικά του πρόσωπα.

    18. Διευθαρμενοι εισαγγελείς σας χορεύει ο Άδωνις. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΌΤΙ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

    19. Νεοελληνας,ο πιο ηλιθιος λαος στον κοσμο,το νο1.
      Δεν γινεται βρε ζωντοβολα να ψηφιζετε τη Μαφια και να εχετε μετα την απαιτηση να νοιαστει η Μαφια για σας.
      Η Μαφια για ενα μονο πραγμα νοιαζεται: το πως να κλεψει οσο πιο πολυ χρημα μπορει.
      Εχουνε δικιο να σας θεωρουνε ζωα,γιατι σας γαμ… καθε μερα απο παντου και δεν παιρνετε χαμπαρι τιποτα.
      Αν θελετε να μην εχετε τετοια,παψτε να ψηφιζετε κλεφτες,μαφιοζους και απατεωνες,αλλιως καλα σας κανουν και σας γαμ…

    20. Ο ΨΗΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ???? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΕΕ??????????????????????

    21. Αν μας έλεγαν την αλήθεια τότε θα έχαναν οι Ιταλοί τα έσοδα και θα έχαναν και οι υπουργοί τη μίζα τους. Είναι απλό! Και αύριο το ίδιο θα μας κάνουν! Η μόνη λύση είναι να εξαφανιστούν (πολιτικά) τέτοιοι γελοίοι παλιάτσοι! Μην τους ξαναψηφίσει κανείς! Και όλοι οι συγγενείς νεκρών και τραυματιών ταράξτε στις μηνύσεις και αγωγές όλους: Κούλη, υπουργούς, διοικήσεις, Διευθυντές, Προϊσταμένους, σταθμάρχες, Ιταλούς κλπ!

    22. Ένας δικηγόρος να του κάνει μήνυση για παραπλάνηση επιβατών διασπειροντας ψευδείς ειδήσεις…..

    23. Μόνο Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Καποδίστριας, Κολοκοτρώνης, Μέγας Αλέξανδρος….δημιουργησαν για την Ελλάδα.
      Οι πολιτικοί ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ.

    24. Μπροστά του ο Ρούντολφ, αρνί… Συγχαρητήρια στους ψηφοφόρους του.

    25. Ειναι και ξεδιαντροποι,οπως και οι ψηφοφοροι τους…..

    26. Άρα ας αφήσουν το θέατρο στην κυβέρνηση όλα τα ήξεραν και έλεγαν ψέματα.
      Η κατηγορία είναι δολοφονίες με δόλο.
      Σε μια σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα που η δικαιοσύνη δεν είναι διεφθαρμένη τώρα ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα θα είχε βουτήξει τον Άδωνι και μέλη της κυβέρνησης.
      Όταν ο Άδωνις λέει γνωρίζαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τραίνα αλλά δεν λέγαμε τίποτα και δεν τον βουτάνε εισαγγελείς και οι δημοσιογράφοι σφυρίζουν κλέφτικα τότε η σαπίλα στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη είναι πολύ μεγάλη.
      Είναι τόσο κυνικός ο Άδωνις και δεν κουνιέται φύλλο στο ελλαδιστάν.
      Γνώριζαν αλλά δεν έλεγαν τίποτα και ούτε και έκαναν τίποτα για να το διορθώσουν.
      Άρα οι δολοφονίες είχαν δόλο σύμφωνα με ταν Άδωνι.
      Τόσο αδίστακτοι.
      Και οι εισαγγελείς σφυρίζουν κλέφτικα.
      Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα και παλιάνθρωποι.

    27. Σύλληψη και ειδικό δικαστήριο άμεσα!!!
      Χάθηκαν τόσα παιδιά και αυτά τα παχύδερμα κάνουν δηλώσεις απάνθρωπες και χαβαλεδιαζουν!!!
      Ούτε να σιωπήσουν δεν μπορούν σκέφτονται μόνο την εξουσία και τις αποθήκες χρημάτων ΦΥΛΑΚΉ ΚΛΈΦΤΕΣ!!!

    28. Όντος τώρα;είπε έτσι και κυκλοφορεί ελεύθερος;;;;;ΑΚΟΜΑ ΡΕ;;;;;

    29. Μεθαύριο που δεν θα είναι υπουργός και δεν θα έχει φρουρά στις μετακινήσεις του, ξυλοφορτώστε τον οποίος τον δεί να κυκλοφορεί

    30. Νέα Δημοκρατία (φασίστες)δεν θέλατε ρε πρόβατα βγάλανε ενα σκασμο λεφτά κοντέινερ με χρήματα εχουν αποθηκεύσει οι λήσταρχοι για πια ασφάλεια περιμένατε που αγοράσανε τα πανάκριβα ραφαλ και άδειασαν τα πυρομαχικά απ τα νησιά και τα έστειλαν στους Ουκρανούς ναζί εχθρούς μας που κάψανε ολη την Ελλάδα κάψανε όλη την Εύβοια για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες και να πάρουν μίζες τόσο πρόβατο ο Έλληνας πήγε και έκανε λοκνταουν και τρυπιοταν με πειραματοφαρμακα θα πεινάσουμε και θα πονέσουμε!!!

      1. Φίλε μου αυτοί δεν είναι φασίστες έχουν αναβαθμιστεί σε μαφιόζους. Λειτουργούν θρασύδειλα μιας και δεν λογοδοτούν πουθενά, καλύπτονται από τα διαπλεκόμενα κανάλια, μοιράζονται το χρήμα της ΕΕ και των Ελλήνων, μόλις δώσουν μια δουλειά, ένα έργο παίρνουν τη μίζα και δεν ασχολείται κανείς με αυτό, ψεύδονται και καταπατούν το σύνταγμα, σκοτεινοί άνθρωποι με μοναδικό σκοπό την διατήρηση της καρέκλας που με τις μεθόδους τους αποφέρει εύκολο και γρήγορο πλουτισμό.

    31. Εαν τη μπουπουκα σου την πηδουσε αλλος, θα ηθελες να το μαθεις για να λαβεις τα μετρα σου? Προφανως και θα το ηθελες γιατι ηταν η μπουμπουκα σου.Τι σε νεδιαφερει ομως εσενα εαν κινδυνευουν αλλοι? Ου να μου χαθεις γλοιωδες διποδο, βρωμικη σαυρα!

    32. Γεωργιάδη θα μπορούσε να πει την αλήθεια αλλά σιγά μην την έλεγε ο Καραμανλής. Προτιμούσε να μιλάει για ντροπή αυτών που έθεσαν θέμα ασφαλείας των τρένων! Αλλά άσε τον Καραμανλή και πες μας εσύ για το τζαμί που είχες βγάλει και αφίσα ότι ήσουν ο μόνος που δεν το ήθελε! Τώρα τι να πεις, θα το επισκεφτείς, να το δεις; Θυμάσαι τότε στον Καρατζαφέρη που έλεγες στον μητσοτάκη για siemens και μετά τον έγλυφες πιο πολύ και απότι έγλειψες νωρίτερα τον σαμαρά που ξέχασες ότι κυβέρναγε παρέα με Βενιζέλο και ψηφίζατε μνημόνια και αντιρατσιστικό! Τώρα σας περιφρονούν όλοι, μόνο οι σκοπιανοί σας θέλουν, κάτι είναι και αυτό.

    33. Οι κυβερνητικοί έχουν καταληφθεί από δαιμόνια… Δεν εξηγείται αλλιώς… Εξορκισμος πρώτα, μετά εξομολόγηση και τέλος θεία κοινωνία.

      1. Δίωξη σε ψηφοφόρους ΝΔ για εγκλήματα κατά ης ανθρωπότητας, γενοκτονία και Εθνική Προδοσία.

    34. Και καλά… Αυτός απαλλάσσεται λόγω απύθμενης μλκιας… Οι ψηφοφόροι του από τι σκ…..💩💩💩💩💩💩απαλλάσσονται;υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που ψηφίζουν και ανεβάζουν τέτοια σκουπίδια;!!!! Δηλαδή ήμαρτον!!!!

    35. Κάτω η άχρηστη κυβέρνηση των παιδεραστών και ηλιθίων.Η αφορισμένη κούλα πρέπει να πέσει

    36. Έχει πάρει τόσο ψηλά τον αμανέ και τα μυαλά του πήραν αέρα, που λεει ότι του καπνίσει. Η αλαζονεία του τον κάνει να μην προσέχει και να μην καταλαβαίνει τι λεει. Όπως και στους περισσότερους από αυτούς. Σε αλλη σοβαρή χώρα, η κυβέρνηση θα έπεφτε. Μόνο εδώ ειναι γαντζωμένοι στην καρέκλα ότι και να γίνει, όση καταστροφή κι αν επιφέρουν. Δεν τους νοιάζει.

    37. Τον έδωσε τον Καραμανλή ο γκεμπελισκος. Μόνο που φτάνει η ώρα του

    38. Μητσοτακισταν :

      Βασταζος των 500€ μια ζωη και με ρουσφετι εγινα στα 60 μου σταθμαρχης των 3.500 € !
      Να σαι καλα μητσοτακι με εκανες πλουσιο στα γεραματα…!

    39. Τα κέρδη σας δηλαδή είναι πιό πάνω από τις ανθρώπινες ζωές. Και η δουλειά σας είναι να στήνετε θανατηφόρες παγίδες στον ελληνικό λαό.

    40. Αυτος ειναι το αρχετυπο του “““επιτυχημενου“““ νεοελληνα κολακα ο οποιος ανεβηκε ερπωντας και γλυφωντας κι αυτο νομιζει ειναι εξυπναδα. Ο τυπος ειναι εντελως χαζος, το απολυτο ουφο. Και διεφθαρμενος μεχρι μυελου των οστων.

    41. Ξέρει πολύ καλά τι λέει το μογγολο .
      Σας έχουν γραμμένους όλου σας τους ψηφοφόρους τους .
      Αλήτης είναι , διεφθαρμένος είναι , κλεφτρόνι είναι , ξεφτιλισμένος είναι , αλλά χαζός γραικυλοι μου δεν είναι .
      Εσείς είστε οι χαζοί που τους πληρώνετε και συμμετέχετε στο στημένο παιγνίδι τους την κάλπη .
      Κάθεστε ρε κακομοίρηδες και γράφετε…γράφετε ….γράφετε και το παλούκι που σας έχωσαν εχει βγει από τα αυτιά σας .
      Ουστ ραγιαδες αλήθεια σας αξίζουν χειρότεροι από δαύτους .

      1. Άξιος.!!! Να αγιάσει το στόμα σου..!!!! Τους τα λέω χρόνια τώρα και σε υψηλότερους τόνους αλλά, δεν ιδρώνει το αυτάκι του βολεμένου ή του potential βολεμένου… Ιδού τα αποτελέσματα της απάτης που ονομάζεται πλέον Ελλαδιστάν.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπορώ δε, να σε διαβεβαιώσω ότι τους περιμένουν πολύ χειρότερα γεγονότα, χωρίς καν να πιάσουμε την απειλή από τα λαθροόρκ που κουβαλάνε κατά χιλιάδες. Εμετός και μόνο.

      2. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε φίλτατε? Μάθε ότι δεν είναι όλοι κομματόσκυλα. Βολεμένος είσαι και τους τσουβαλιάζεις όλους και αφήνεις απ’έξω τη μούρη σου?

    42. Δεν εχει λαιμο, τα τελευταια χρονια τρωει του σκασμου, συνενοχος στο εγκλημα και αυτος! Δεν θα γλιτωσετε απο τον Θεο, λαμογια!

    43. Και γιατί να μην υπάρχει ασφάλεια στα τρένα εμετική σκουληκαντέρα? Γιατί δεν κάνατε κάτι εσείς για αυτό εδώ και 4 χρόνια που έχετε αναλάβει την εξουσία αφού οι προηγούμενοι όπως λέτε δεν έκαναν? Μήπως το μονό που σας ενδιαφέρει ήταν ο κορόιδο ιός και τα εμβόλια? Η ακρίβεια με πρόφαση τον πόλεμο και η φτωχοποίηση του Έλληνα? Μήπως τελικά σας ενδιέφεραν μόνο οι μπίζνες οι μίζες και το ξεπούλημα της χώρας? Μήπως ρε βρωμιάρη?

    44. Σιχαμερέ που δεν απορω που δεν βγαίνεις έξω μόνος σου μην σε κάνουν ασήκωτο από το ξύλο

    45. Μητσοτακισταν : Βασταζος των 500€ μια ζωη και με ρουσφετι εγινα στα 60 μου σταθμαρχης των 3.500 € !
      Να σαι καλα μητσοτακι εγινα πλουσιος στα γεραματα…

    46. Αυτός και άλλες φορές έχει πει αλήθειες καθώς πάει να πει κάποια πράγματα για να καλύψει και στην ουσία αποκαλύπτει. Είναι περίπτωση.

    47. Απαλλασεται λογω μαλακειας και ευχομαι καλη ψυχοθεραπευτικη αγωγη μαζι με τον προισταμενο του σε καταλληλα κεντρα του εξωτερικου! Φραγκα εχουνε αλλωστε αλλα δυστυχως ειναι ανιατη η περιπτωση τους!

    48. Εδω θα πρέπει με συνοπτικές διαδικασιες να υποβάλει την παραιτηση του τωρα..χθες

    49. Μπάτσοι επιτέθηκαν σε κόσμο στην Πάτρα, λένε για τραυματίες… Όλοι στους δρόμους.

    50. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ’ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!

    51. ότι η ΝΔ έχει στο τσεπάκι την αυτοδυναμία λόγω αποχής και συσπείρωσης όλων των αμετανόητων ΝΔουλιτών, πολλοί ακόμη μπορεί να πάνε να ψηφίσουν τόξο για να μην μπει ο Ηλίας, η Γραικυλία έχει τελειώσει, ποτέ δεν είδα δάκρυα για την αντικατάσταση πληθυσμού και τους δολοφονημένους από λάθρο, τώρα με το κωλοτραίνο τι έγινε;

    52. Θα σας γαμησουν όλους οι δημοκράτες, γίδια.

    53. Βουτυρομπεμπές Γεωργιαδης φασίστας υποκείμενο και σκυλί των εφοπλιστών και επιχειρηματιώνΕιμαι σίγουρα που αν ζούσε ο Καραμανλής θα τον χαστούκιζε και θα του έριχνε Παναγίες Τέτοια σκυλιά ψηφίζει ο λαός γιατί κάνει ρουσφέτια το σκυλί Τσάτσος του Λατση Σακατεφτε τον

    54. Νταβάδες εργολάβοι, αισχροί πολιτικοί,
      το αίμα που ρέει, εκδίκηση απαιτεί.

    55. Υπαρχει προβλημα ασφαλειας στα τρενα και το ξερουμε.
      Απλα δε μπαινουμε εμεις. Θα μπαινετε εσεις.
      Α. Γεωργιαδης
      Υπουργος
      Προαλειφομενος Πρωθυπουργος

    Comments are closed.