ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ! ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΒΛΟΣ; ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΜΟΥΡΓΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΠ

    Η μαρτυρία προέρχεται από, απόστρατο σήμερα, ανώτατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην εκτέλεση των αποφάσεων για την προμήθεια των μαχητικών Rafale F.3R, των όπλων τους, καθώς και την σύνταξη της μελέτης για την αναγκαιότητας αναβάθμισης/εκσυγχρονισμού των F-16 Block 50.

    Αφορά τον παραιτηθέντα, λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, γ.γ. του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

    Την παραθέτουμε απλά και μόνο «για την ιστορία και το αντικειμενικό του πράγματος».

    Κι επειδή ο εν λόγω αποστρατεύθηκε από τη νυν κυβέρνηση (απόλυτα άδικα) και φυσικά ουδόλως διαθέτει φιλικά αισθήματα για τις μεθοδεύσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας της εκεί πολιτικής ηγεσίας, έχουν μια ιδιαίτερη αξία αυτά που λέει.

    Και παραθέτουμε τα λόγια του όπως ακριβώς τα είπε σε συντάκτη ιστοσελίδας:

    «Δεν ξέρω τι έγινε στις υποκλοπές. Μπορεί ο Δημητριάδης να έχει ευθύνη, μπορεί και όχι.

    Εσείς σίγουρα ξέρετε περισσότερα από μένα για να του ασκείται τόσο σφοδρή κριτική.

    Αλλά νομίζω ότι για την ΕΥΠ υπεύθυνος ήταν άλλος στο Μαξίμου, όχι ο Δημητριάδης.

    Αυτό που ξέρω σίγουρα και μπορώ να σου πω για τα θέματα που συνεργάστηκα κάποτε μαζί του, είναι ότι αν δεν ήταν ο Δημητριάδης, δεν θα είχαμε πάρει ούτε τα Rafale, ούτε τις φρεγάτες, ούτε τίποτα.

    Ήταν ο μοναδικός στο Μαξίμου που έδειχνε να έχει κουλτούρα ασφάλειας. Και στο λέω εγώ που στο τέλος με αποστράτευσαν».

    Για γέλια και για κλάματα. Δεν ξεπλένονται έτσι οι ένοχοι κύριε… ανώνυμε!
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτήν την φρασεολογία περί των στρατιωτικών από αλήτες δημοσιοκαφρους που βγάζουν την χολή τους επειδή ακριβώς υπηρέτησαν στα υπουργεία και στα ΚΨΜ και μαζί το κάθε τσώλι υβριστής αναγνώστης επίσης λαμόγιο που δεν έχει υπηρετήσει ούτε 1χλμ μακριά από την μαμάκα του που το έκανε με όλους στην γειτονιά, ενώ ο μπαμπάς του δεν ξέρει ποια είναι τα παιδιά του.
      ΔΕΝ είναι οι στρατιωτικοί στην πλειοψηφία τους ούτε “καραβανάδες”, ούτε “στρατόκαυλοι”, ούτε λαμόγια. ΝΑΙ υπάρχουν όλοι αυτοί όπως σε κάθε τάξη εργαζομένων.
      Στις ΕΔ τους δημιούργησε το σάπιο σύστημα, οι συγκεκριμένοι είναι αυτοί που με άθλιους τρόπους αναρριχώνται στην επετηρίδα όπως ο παρασιτικός δηλητηριώδης κισσός, είναι αυτοί που ρουφιανευουν συναδέλφους και δουλεύουν αγαστα με κάθε κόμμα, γι’αυτό και είναι οι ίδιοι στα επιτελεία και στα υπουργεία και απλώς αλλάζουν θέσεις δίκην “αλλαξοκωλιές”.
      Ο μεγάλος όγκος κάνει απλά το καθήκον του χωρίς να πληρώνεται ούτε βασικά, όπως τα φάρμακα και την περίθαλψη, μια και τα ΣΝ έχουν γίνει η χαβούζα του κάθε “κατατρεγμένου” και λαθρομετανάστη ή (β)ρ(ω) μα. Άντε γιατί δεν είναι πρώτη φορά και κρίμα γιατί θα σταματήσουμε να διαβάζουμε και ήδη όλοι οι συνάδελφοι δεν πρόκειται ποτέ πλέον να σας εμπιστεύονται και σε όλα τα σοσιαλ θα σας “φτύνουμε”.
      …..Για την υπογραφή “ένας στρατόκαυλος μουργος καραβανας”…..

    2. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ DRONE ΚΑΙ HIMARS ,ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ RAFALE,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ MIRAGE 2000…..ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ …..ΟΥΤΕ Ο ΣΜΠΩΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΟ……ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ….ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΟΙΡΑ RAFALE ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ;;;ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ;;;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ BAYRAKTAR…..ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ …….ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΝΔ….

    3. για τον υποκλοπεα χαρδαλια δεν εχει εστω και μια φρασουλα μηπως ο φοροδιαφυγεας κυριος ρουσοπουλος -κικιλιας-χρυσοχοιδης-κλπλεω μηπως ολα αυτα τα λαμογια χατζηδακης κεραμεως κλπ μηταοτακης τσιοδρας παγωνη βασιλακοπουλος και ολα τα αποβρασματα κλπ στο κολπο εξαρχης ηταν μεχρι κι ενα πενταχρονο καταλαβαινει….ισως αυτο να δωσει τιτλο στο λαό να μην την ξαναπαθει ….αν και ο λαος κατα το καθε κομμα ειναι ο δικος του λαος και αντιστροφος….

    4. Ρε φτιαχτεί την ΕΑΒ ρεμαλια ….όλα τα αγοράζουμε ακόμα και σφαίρες …..προδότες μιζαδοροι

    5. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ Η ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΚΑΨΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

    6. Αν εχεται τα κότσια δημοσιευεσεται το όνομα του ….
      Α.Για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται……εμείς ξέρουμε την πορεία του καθενός
      Β. Να σταματήσουν οι επαναστάτες του καναπέ να τραγουδάνε….διότι πρέπει να μάθουν ότι οι άνθρωποι που δούλεψαν για την Πατρίδα στις ΕΔ δεν είχαν ωράριο μονιμότητα, άδειες, αργίες,και αξιολογουνταν κάθε χρόνο τουλάχιστον, γιαυτό πρέπει να δείχνουν όλοι το δέοντα σεβασμό σάντουιτς τους ανθρώπους …..
      Το όνομα του Κυρίου αυτού????????

    7. Κυρ Μητσοτακη παραιτησου …χτες τοσο απλα! Στη στησανε δεν μ ενδιαφερει ! Παραδινεις καμμενη γης πισω σου! Αντε στην ευχη της Παναγιας!
      Τωρα για τα εχοντα πολιτικον λογο γιδια που σε στηριζουνε καν τους το τραπεζι με σανο! Αποτελουν υψιστη ντροπη για το Εθνος και τη δημοκρατια!

    8. ΜΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ;;;; ΜΑ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    9. Έχουν να βγουν πολλά ακόμα. Ακολουθείστε τα χρήματα που λένε και οι αμερικάνοι.

    10. Σώπα ρε ηλίθιε, δηλαδή τού χρωστάμε και χάρη. Με τα δικά του λεφτά τα αγόρασε; Αυτοί τρέφονται από τον ελληνικό λαό, όχι ο λαός από αυτούς.

    11. Μαναααα μην ξεχάσεις να πάρεις από το σούπερ μάρκετ απορρυπαντικό για το πλυντήριο και λευκαντικό….τα ρούχα είναι μέσα στην βρώμα και την λάσπη.Τοση λάσπη μάνα ούτε τα γουρούνια δεν έχουν !

    12. Ξυλομα τα γαλονια και σπασιμο το σπαθι μπροστα σε ολο το στρατευμα μονο ντροπη στουσ καραβαναδες που γλυφουν τουσ πολιτικαντιδες γινονται ορνινατσες αρβυλοφηλακες σφουκγοκολαριοι των πισινων τους

    13. Κόψτε την σύνταξη στο γίδι… Μπας και βάλει μυαλό.

    Comments are closed.