ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 38ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ – “ΜΕ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ”, ΛΕΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕ ΠΑΙΔΙΑ… – ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    stayrakaki (3)

    «Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν», δηλώνει η 38χρονη, η οποία έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στην Κρήτη.

    «Με κακοποίησε και με βίασε, θόλωσα και του πέταξα το οξύ που είχα στην τσάντα μου», δηλώνει η γυναίκα, σε δηλώσεις της από άγνωστη τοποθεσία.

    Όπως λέει, μάλιστα, η 38χρονη Μαρία Σταυρακάκη, θα παραδοθεί στην αστυνομία για την επίθεση κατά του συζύγου της τη Δευτέρα, καθώς, όπως λέει, δεν έχει κάτι να φοβάται.

    Πώς περιέγραψε την επίθεση με το οξύ

    Η ίδια, περιγράφοντας την επίθεση με το καυστικό υγρό, είπε πως η συνάντησή τους στο ξενοδοχείο δεν ήταν η μοναδική.

    «Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη.

    «Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν και θα κάθεται κάτω από κάμερες για να βλέπει», καταγγέλλει η 38χρονη ημίτρελη.

    76576575

    Όσον αφορά το μοιραίο βράδυ της επίθεσης, είπε: «Εκείνο το βράδυ συναντηθήκαμε. Είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές τις τελευταίες 40 μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο και άλλη μια φορά στο απέναντι ξενοδοχείο».

    Το δωμάτιο του ξενοδοχείου, σύμφωνα με την ίδια, πάντα κλεινόταν στο όνομά της, όπως έγινε και τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου. Έτσι, οι δυο τους συναντήθηκαν με τη Μαρία να αναφέρει ότι δεν ήθελε να κάνουν έρωτα εκείνο το βράδυ.

    stayrakaki (4)

    «Στην τελευταία συνάντησή μας, ενώ είχαμε σεξουαλικές επαφές τις προηγούμενες φορές, δεν ήθελα. Ακόμη και αν είναι σύντροφός σου κάποιος, ως γυναίκα έχεις το δικαίωμα να πεις “δεν θέλω”. Κάθε γυναίκα το έχει», λέει η 38χρονη.

    Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, τόνισε: «Με βίασε και ήμουν επιφορτισμένη ψυχολογικά. Τη στιγμή της επίθεσης είχε τελειώσει την πράξη του. Την τελευταία φορά με ανάγκασε σε σεξ, παρά τη θέλησή μου, επιφορτίστηκα ψυχολογικά και του πέταξα το οξύ».

    Να υπενθυμίσουμε ότι η 38χρονη έχει παιδιά από δύο γάμους, ενώ παντρεύτηκε το θύμα ενώ ο δεύτερος ήταν έγκλειστος στις φυλακές Αγυάς για ληστείες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Άλλη μια βίζιτα που παντρευόταν μόνο ληστές και ναρκέμπορους.Έτσι την έβρισκε.Όλα για τα λεφτά.Ένα κατατσόλι ακόμα με σιλικόνη

    2. Ήθελε bukkake αλλά δεν ήρθαν οι άλλοι 17 γι αυτό τα έκανε όλα..διψαγε για σπ@ρμα!!

    3. τετοιο μουνι που μπορει να εχει οποιον θελει κατεστρεψε την ζωη του ανθρωπου…τι δουλεια εχεις στο ξενοδοχειο μωρη αφου δεν θες να γαμηθεις ? ας πηγαινες σε ταβερνα η καφετερια

    4. ωρε εμφυτευματα η δραστιδα… θα καλοπερασει στη φυλακη

    5. Συγγνώμη, αλλά μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού κουβαλούσε στην τσάντα της;;; αν φοβόταν γιατί δεν είχε μαζί της σπρέι πιπεριού (το έχουν πολλές γυναίκες για άμυνα) που είναι μόνο για προστασία;;; άρα του την είχε φυλαγμένη! Σίγουρα το θύμα δεν ήταν άγιος, αλλά και επίθεση με καυστικό υγρό;;;

    6. Που βρήκε το καυστικό υγρό λένε ενώ καυστικό οξύ πουλάνε όλα τα καταστήματα με μπογιές και οι μισοί έχουν στις τουαλέτες τους για να τις ξεβουλώνουν.Μας δουλεύουν κανονικά τα ΜΜΕ.

    7. γι αυτο εχουμε παει κατα διαολου αμα αυτη την πλαστικουρα τη λετε και ομορφη

    8. Μα τι πιο συνηθισμένο να κυκλοφορεί έχοντας στην τσάντα της μια γυναίκα εκτός από κραγιόν και τα κλειδιά της και ένα φιαλίδιο με βιτριόλι? Μια ανάλογημε τη γνωστή περίπτωση με βιτριόλι, αλλά από την ανάποδη. Υποθέτω πως και εδώ για κάνα 6μηνο θα απασχολήσει ανάλογα τα τηλεοπτικά παράθυρα?

    9. Πάντως πρέπει να μας αφανίσει ο θεός και να ξαναβγάλει από την αρχή άλλου είδους ον γιατί το ανθρώπινο είναι το χειρότερο.

    10. ΜΑΓΑΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ. ΒΥΖ@ΡΕΣ ΦΑΤΣΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ….ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΓΑ 2 ΧΕΡΙΑ
      ΥΓ ΜΕ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΛΟ ΛΕΛΟΥΔΙ ΤΟ ΘΥΜΑ
      ΥΓ2 ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ Η ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΗΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

    11. Δεν μας λεει ομως που βρηκε το βιτριολι;;;;;;;;αραγε το ειχε σχεδιασει.και αφου την κακοποιουσε γιατι ΞΑΝΑΠΗΓΕ ΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;οποτε πηγε με προμελετημενο σχεδιο και σκοπο να του ριξει βιτριολι.απλα μπορουσε ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.και τωρα λοιπον που του εριξε βιτριολι δεν κινδυνευει η ζωη της απο αυτον;;;;;;;τωρα μαλλον πιο πολυ.τα εκανε χειροτερα.τον εξοργισε πιο πολυ η παστρικια.θα περασει καλα…..!!!!!!

    12. παμε κατα διαολου
      χωρησ παιδεια χωρησ οικογενεια ,μια κοινωνια χωρισ αρχεσ ,που σαπιζει μερα με τη μερα.

    13. Δεν ήθελε Ν κάνει έρωτα λέει αλλά. Πήγε στο ξενοδοχείο 🤣🤣🤣 μάλλον δεν τις έδωσε όσα συμφώνησαν…..

    14. Άλλο ένα ομοίωμα γυναίκας με πλαστικά τσιμπουκόχειλα, βυζιά, φρύδια κλπ Εμετός και αηδία!

    15. Τα γραψαμε βυζακια,χειλακια και η μυτουλα δωρο απο τον πλαστικο της μοιαζει λιγο με τον m.jackson.
      Λοιπον η σιλικονη πειραζει στο μυαλο τελικα ειναι εντελως ανθυγιεινο…πρεπει το κρατος να το απαγορεψει γιατι στο τελος ολες η γυναικες θα καταντησουνε σαν της κουκλες της πλαστικες που κυκλοφορουνε στα sex shop.

    16. Θά παραδοθή τήν Δευτέρα;;; Καλά, ψάξτε στά Σκόπια…

    17. Μ@ΥΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΚΟΠΕΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ.

    18. Ναι και πίστης οι οίκοι ανοχής από 1950 μέχρι 1970 γεμάτο κρητικές ήταν εντάξει καταλάβαμε

      1. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΒΑΖΕΛΙΝΗ Ή ΧΩΡΙΣ; ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

    19. Συριζαια μαιμου πλαστική απο το κωλονησι

      1. Φυσικά. Όχι σαν τις ΑΠΛΥΤΕΣ ΝΔΟΥΛΕΣ του κερατά.

    20. γίνονται λοάτκι τα περισσότερα παιδιά σήμερα, μεγαλώνουν με μονογονεϊκά χειραφετημένα πορνίδια

    21. Μηπως έχει κι αυτη οχτω παιδιά ? Μηπως ειναι και πραζονι και βίζιτα? ( η ολη της εμφανιση σρε βιζιτού παραπεμπει,με τα φουσκωμενα χειλια απο εγχειρηση). Παντρευτηκε τον αλβανο εγκληματια ενω αυτος ηταν στη φυλακη … και τωρα θα μας ζητησει να της στησουμε και άγαλμα… . Bεβαια,αν της κοψει να κατεβει στις εκλογες ,θα βγει με τα τσαρουχια,αυτο ειναι σιγουρο, αυτό το πρότυπο ανθρωπου πλέον εχουν περάσει με τα πουστο-βιζιτο-πρωιναδικα τα βοθροκαναλα

      1. ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΚΑΤΙ ΝΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ;

    Comments are closed.