ΟΛΗ Η ΕΛ.ΑΣ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – “ΦΩΤΙΕΣ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ – ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΑ HOT SPOTS

    Κοινοποίηση:
    exa_252863_182231_type13262

    Σε επιφυλακή φαίνεται πως έχουν τεθεί οι ελληνικές Αρχές μετά την αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη, η οποία οδήγησε στη δολοφονία του Ιρανού υποστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει δώσει εντολή να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από πιθανούς αμερικανικούς και ισραηλινούς στόχους στη χώρα.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ στην Αθήνα βρίσκονται υπό αυστηρή παρακολούθηση, με ενισχυμένες σκοπιές και περιπολίες στους γύρω δρόμους. Μέτρα ασφαλείας λαμβάνονται επίσης για στόχους αμερικανικού ενδιαφέροντος, είτε πρόκειται για συγκεκριμένα πρόσωπα ή εταιρείες.

    Φυσικά ιδιαίτερη μέριμνα δίνεται στις περιοχές που λειτουργούν δομές φιλοξενίας λαθρομεταναστών αφού υπάρχει ο κίνδυνος να εξελιχθούν σε ορμητήρια φονιάδων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Τώρα τα είπατε όλα επιτέλους “γύρω από αμερικανικούς και Ισραηλινούς στόχους”
      Δεν είναι η πρώτη φορά που πριν ξεκινήσει το χάος οι αμερικανοευραιοι βάζουν το χεράκι τους όπως πάντα έκαναν πούστικα.
      Έτσι και με τον Καντάφι τον μπιν Λάντεν και τον χουσειν όπου αφού πρώτα τους δολοφόνησαν πούστικα όπως αυτοί μόνο ξέρουν, διαμέλισαν τις χώρες όπου εκείνοι διεύθυναν με τον δικό τους σεβαστό από όλες τις φυλές εκεί τρόπο και σπέρνοντας τον πανικό και την αβεβαιότητα για το μέλλον των λαών εκεί μετέτρεψαν τους εκεί ανθρώπους και τις κυβερνήσεις σε συμμορίες με όπου υπέστησαν τεράστιας μορφής προπαγάνδας και μίσος για όλη την Δύση
      Εξαιτίας της εβραιοαμερικής συμβαίνουν ότι συμβαίνουν στον πολιτικό και στρατηγικό παγκόσμιο ιστό.

      Με πιο απλά λόγια οι Αμερικάνοι με μόνο κέρδος τα πετρέλαια θέρισαν τους βοσκούς των κρατών της Β. Αμερικής και Ανατολής και αυτοί χωρίς τους ηγέτες τους “βοσκούς” έμειναν ακέφαλοι πολιτικά και απειλούν ολόκληρη την Δύση!

      1. Σωστοτατος. Φονιάδες των λαών εβραιοαμερικανοι.

    2. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΑΣΟΚΟΝΔΟΥΛΟ ΣΥΡΙΖΟΚΚΕΧΑΦΙΕ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΑ ΓΥΦΤΟ

    3. Γαμήστε τις ΜΚΟ και ρίξτε στο ψαχνό σε όσους φωνάξουν έστω λίγο πιο δυνατά. Μόνο έτσι θα λουφάξουν τα λαθροπιθήκια. Όσο για την κυβέρνηση μας? ΤΟ όργιο των παραγραφών συνεχίζεται. ΝΟΟΡ ΟΝΕ διεγράφη, Δάνεια κομμάτων? διεγράφησαν, ΝΟΒΑΡΤΙΣ? διεγράφη, υπεύθυνος της ΕΛΕΚΤΡΑ? αθωώθηκε (λόγω συγγένειας του Κούλη), τι άλλο υπάρχει? να το ξεχάσουμε. ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. Για αυτό σκιζόταν ο μαρινάκης.

    4. Εχθές το μεσημέρι περνούσα από περιοχή αμερικανικής πρεσβείας και είδα αστυνομικούς να την έχουν πέσει σε έναν μελάψο με μεγαλο αυτοκίνητο γιατί είχε κολλήσει φωτογραφίες του τραμπ στα παράθυρα. Εννοείται ότι είναι προσεκτικοι

    5. Ας τα βλέπουν αυτα τα ανθελληνικά σκουπιδια που μας τους κουβαλάνε ολους αυτους έδω. Οτι προβλήματα εχουν στις πατρίδες τους μας τα φέρνουν στην δικη μας. Λες και τους χρωςταμε εμεις κατι. Εχουμε να δουμε και να τραβήξουμε….ουουου, κουπί μεγαλο. Ακομα στην αρχη ειμαστε. Προχθές οι Πακιστανοί εκαναν πορεία, τωρα οι Ιρανοί, αυριο ποιοι;;;;;;

      1. είναι όπως τα λες συμφωνώ σε όλα πέντε πούστηδες πήραν απόφαση για όλους μας που ζούμε? κανένας τους καλός

    6. Να προσέξει ο Μητσοτάκης πώς θά σχολιάσει τήν τυχόν αναφορά τού Trump στό θέμα τής δολοφονίας τού Sulamani στήν κοινή συνέντευξη Τύπου στις 7 Ιανουαρίου . Τόν ακούνε πολλοί καί κρατούν σημειώσεις !

    Comments are closed.