ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ! ΣΤΑ 2.018 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 99 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 99306, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

    4851 (4.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 25924 (26.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    608 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 166 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 80.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 524 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 99 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2001 θανάτους συνολικά στη χώρα. 806 (40.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.1% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Δεν μας λενε ποσα τεστ κανουν και βγαζουν τα νουμερα αυτα!! Δεν μιλαω καν για την αξιοπιστια των τεστ!!! Εγω ξερω οτι καποιοι φοβουνται να πανε σε γιατρο ή στο νοσοκομειο μην τους βγαλουν το χτικιο απο μονοι τους!!!

    2. Η επανεκκίνηση περιέχει και εγκατάσταση ενημερώσεων ??
      Μήπως πρέπει να την κάνουμε σε safe mode για να ανακαλύψουμε τη ρίζα του ιού??

    3. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΙΑ ΓΡΙΠΗ Η ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΕΤΩΝ 64..
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΑΠ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΞΥΓΟΝΟ 72 ΕΤΩΝ.
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ 62 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.
      ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ 59 ΕΤΩΝ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.
      ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ 64-65 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΡΙΠΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ.
      Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟS 80+ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΥΓΕΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.
      ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.

    4. Από τους 80χρονους με υποκείμενα νοσήματα δεν θα πέθαινε κανένας, ο κορωνοιός φταίει.
      Okay το εμπεδώσαμε, είμαστε έτοιμοι να εμβολιαστούμε μπεεεεεεεεεεεεεεεέ

    5. Πάλι μαγείρεμα; Δηλαδή αν αύριο πουν έχουμε 5 κρούσματα και τέλος οι καραντίνες και οι μάσκες τι θα γράψετε; Πως τέλειωσε το μαγείρεμα και το φαί είναι έτοιμο;

    6. Δεν μας ειπατε ομως ποσοι απο αυτους που μολυνθηκαν ειναι λαθροεισβολεις , α σορι ξεχασα οτι αυτοι ειναι προστατευομενο ειδος οποτε δεν υπαρχει προβλημα απο δαυτους

    Comments are closed.