ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ”Ζ” ΩΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΑΣ – Η ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Κρεμασμένος σε πινακίδα οδικής σήμανσης. Νεκρός; Bαριά τραυματίας αφημένος να ξεματώσει σε κεντρική οδική αρτηρία κάποιας πόλης της Ουκρανίας.. Φέρει την πινακίδα ενοχής κατηγορίας Ζ που σημαίνει υποστηρικτής της ρωσικής επιχείρησης.

    Κρεμασμένος.. η Ευρώπη… Οι Ουκρανοναζί σε πλήρη δράση.. Όπως οι τζιχαντιστές ίδιες τακτικές για να καθυποτάξουν το συλλογικό φρόνημα και να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. Το ένα πόδι και το άλλο φαίνονται ακρωτηριασμένα.. Φέρει στρατιωτική φόρμα…

    Αλλού 5 όμηροι δεμένοι σε στύλο βασανίζονται από τους απαγωγείς τους Ουκρανομπαντεριστές..

    εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Όποιος συνεργάζεται με τους Ρωσοφασιστες εισβολείς θέλει τσάκισμα όπως αυτός. Έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς αν μας επιτεθεί ο Σουλτάνος. Εσείς οι Ρωσοδουλοι δήθεν πατριώτες σίγουρα θα στήσετε κωλο στον Σουλτάνο που θαυμάζετε! Εμείς οι πραγματικοί πατριώτες σίγουρα πάντως θα πολεμήσουμε τους Τουρκαλαδες εισβολείς!

    2. …κανε την οικοπεδο και φυτεψε την ολη σιταρι

    3. Σιγά την αντίσταση. Πλάκα τους κάνουν οι Ρώσοι. Τόσα χρόνια τους εξοντωναν μεθοδικά οι Ουκρανοι και τώρα κλαίγονται. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό. Θα γίνουν μία όμορφη ρωσική επαρχία και θα πουν και ευχαριστώ. Προς γνώση και συμμόρφωση. Καταπατουσαν τις δεσμεύσεις τους δεκα χρόνια με τις ευλογίες των ισχυρών συμμάχων τους και τωρα που ειναι στη θεση του ανίσχυρου κλαίνε και ικετευουν για βοήθεια.

    4. Έπρεπε να τους χαϊδεύουν μάλλον. Μπήκαν στην χώρα τους ρίχνουν βόμβες σκοτώνουν κόσμο και τι έπρεπε να κάνουν ; Να κατεβάσουν και παντελόνια. Μπράβο τους σε όλους οσους αντιστέκονται. Μεγάλοι μάγκες.

    5. Μα απλά με λογική να σκεφτείς…η Ρωσία δεν έχει λόγο να σκοτώνει άμαχους ίσα ίσα θέλει να φευγουν οι άμαχοι για να μην μπορούν να την κατηγορήσουν….οι άλλοι έχουν λόγο να τους βάζουν μπροστά για να προστατεύονται και να κατηγορούν τους Ρώσους.Δεν θέλει κ πολύ μυαλό.

    6. Σιγά τον πόλεμο. Οι νεκροί από κορονοϊό είναι τριπλάσιοι.

    7. Ο κρεμασμένος στήν οδική πινακίδα δέν είναι σέ κάποια πόλη τής Ουκρανίας αλλά στήν πρωτεύουσα τού εβραιοναζισμού στό Κίεβο.
      Γιάννης Λάκων

    8. Η Ουκρανία δεν είναι μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, γιαυτό το λόγο διαπράττονται εγκλήματα πολέμου. Κατά τα άλλα, θέλουν να στείλουν τους Ρώσους που ούτε και αυτοί είναι μέλη.

    Comments are closed.