“ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ” – ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΗΣ COCA-COLA ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΟΥΪΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    αδσφδγφφςεδ

    Ο Βασίλης Λεβέντης που καταγγέλεται για τον βιασμό της 24χρονης Μαρίας Μπίκα σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μέσω δήλωσης που απέστειλε στον ΑΝΤ1 και παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

    Η δήλωση προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού και μέσω αυτής ο 27χρονος άνδρας ζητεί να έχει ίση αντιμετώπιση με την 24χρονη καθώς όπως λέει «το να προβάλλεται η μια μόνο εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον».

    Ακόμη επισημαίνει ότι «στη δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ,που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια», ενώ σε άλλο σημείο της δήλωσης, αναφέρει ότι δεν υπήρξε βιασμός και ότι η μεταξύ τους σωματική επαφή έγινε με «την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της».

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    «Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, “δικάζεται” αλλά και “καταδικάζεται”, για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος [οποιοσδήποτε και αν είναι] τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του. Η μονόπλευρη υιοθέτηση μιας κατηγορίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση και διασταύρωση των στοιχείων της δικογραφίας, δεν προάγει τον νομικό μας πολιτισμό και καταστρατηγεί με τον πιο θεαματικό τρόπο το τεκμήριο αθωότητας, που δικαιούται να απολαμβάνει ο κάθε κατηγορούμενος. Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά [και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά, ως κατηγορούμενου. Το να προβάλλεται η μια μόνο εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον. Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στην δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ,που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα, γιατί μόνο η Δικαστική Αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά της συγκεκριμένης υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

    Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων, που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μια εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα “βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας. Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα πληροφόρησης, σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμα γενετήσιας ελευθερίας του κάθε προσώπου, ζητώ όμως να δημοσιοποιηθούν οι παραπάνω θέσεις μου, αφού βασική αρχή της δημοσιογραφίας είναι η αμφίπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού. Ζητώ να αντιμετωπισθώ ισότιμα με την μηνύτρια, να μην προσβάλλεται η προσωπικότητά μου, να μη προβάλλεται καταχρηστικά και εντελώς ταξικά η οικονομική θέση και η κοινωνική κατάσταση της οικογένειάς μου, ως δήθεν στοιχείο σε βάρος μου και να γίνει σεβαστό τεκμήριο αθωότητας. Εξυπακούεται ότι αυτή είναι η μια και μοναδική αποτύπωση της θέσης μου, αφού τόσον εγώ, όσο και ο συνήγορός μου, δεν πρόκειται να συντηρήσουμε την αναπαραγωγή δηλώσεων, απαντήσεων, συνεντεύξεων και σχολίων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Πώς την βίασαν με περίοδο; γιατί δεν ανέφερε αυτή για αίματα στα σεντόνια παρά μόνο ρουχα και χάπια τριγύρω;

    2. 24 ετων χωρις γονεις κλπ αλλα εχει αυτοκινητο και μπορει να πληρωσει δωματιο σε 5αστερο ξενοδοχειο (τουλαχιστον 150 ευρω) για να κοιμηθει δεν περνει ταξι να φυγει που θα στοιχιζε πολυ λιγοτερα ειναι καποιες λογικες ερωτησεις ετσι δεν ειναι.;; Μπορει καποιος να μου πει γιατι οι καταγγελιεςγια βιασμους στρεφονται ΠΑΝΤΑ κατα πλουσιων ατομων και ΠΟΤΕ κατα φτωχων;;;

    3. ειναι και ασχημοι οι φλωροι.
      απο την μανα τους πηραν τις φατσες.

    4. Φατσικα παντως φαινονται ‘μουτρα’ ολκης..
      Οι αλλες κοπελλες και η 17χρονη φιλη της θα ριξουν φως στην υποθεση.
      Επισης, τα τηλεφωνηματα (που πρεπει να ειναι καταγεγραμμενα), θα ειναι αποκαλυπτικα.
      Ακομα, αυτος η’ αυτοι που ηταν στον γκισε του ξενοδοχειου, θα ειναι βασικοι μαρτυρες αν πραγματι ευσταθουν οσα λεει η κοπελλα.
      ..κι αν ειναι πραγματικα ενοχοι, βουρδουλας και καθημερινο γα@ησι απο τους συγκρατουμενους..

    5. Δυστυχώς το θέμα έχει τελειώσει!!! Το ότι το κάνουν τόσο καιρό και όλες οι άλλες κοπέλες αναγκάστηκαν να το βουλώσουν, λέει πολλά! Πάρτε το χαμπάρι ότι με τέτοια δικαιοσύνη δεν υπάρχει περίπτωση να βρει το δίκιο της… Τρεις μέρες ο ιατροδικαστής έκανε… να πάει να την εξετάσει!!! Ο δικηγόρος του βιαστή/ών της έκανε μπούλινγκ!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδικαστούν, όπως δεν καταδικάστηκαν και όλες τις άλλες φορές… Για ξεκάρφωμα μια ελαφριά καταδίκη πρωτόδικα (και αν…), κατευθείαν έφεση, ελεύθεροι όλοι μέχρι το εφετείο και φυσικά στο εφετείο… αθώοι, λόγω αμφιβολιών!!! Σιγά μην πάει στον άρειο πάγο να βρει το δίκιο της (ούτε εκεί θα το βρει). Πιο πιθανό είναι να καταδικασθεί η κοπέλα, παρά αυτοί. Κάποια στιγμή, θα σκοτώσουν κάποια κοπέλα, όπως έγινε στην Ρόδο, και θα μπλέξει το πράγμα, αλλά μέχρι τότε, οι δικαστές νάναι καλά κι ας γ@μήσ@υν χίλια αρνιά!!! Γιαυτό μας προκαλεί απροκάλυπτα, ο εκ των βιαστών, έχει ασυλία!!!

    6. Μην τρωτε το τυράκι άλλη μια υπόθεση αποπροσανατολισμού τις κοινης γνώμης … βλέπε Λιγδιαρη..συγνώμη Λιγναδη..κτλ..ποιος ξερει τι πανε να περασουν στα κρυφα …

    7. Αυτός ο προμηθευτής, καλησπεράκιας της καφετέριας κατά κόσμον “μετρ”, θα πρέπει να έχει φάει πολλά λεφτά απ τους εύπορους γόνους.

    8. Οι μαμοθρεφτοι φλώροι μεθυσαν την κοπέλα, της έριξαν χάπια μέσα στο ποτό, βρέθηκαν ουσίες τέτοιες στην τοξικολογική, και την βίασαν.

    9. Τον ήθελε ρε τον ψωλο.Για χρήμα ψάχνετε.
      Κάνει μπαμ η δουλειά.Εφυγε και ξαναγύρισε πίσω σε σουίτα να ξένους και κατέληξε στο κρεβάτι με άντρα την ίδια μέρα.
      Αποζημίωση θέλει η γκόμενα.
      17 ετών κοπελίτσα και πήρε χαμπάρι ότι κάτι άσχημο συμβαίνει και αυτή 24 έφυγε και πλήρωσε για να γυρίσει πίσω.
      Το ήθελε το πέος

    10. Άμα μπείτε φυλακή θα σας δείξουν τι εστί φιστίκι
      Γιατί ολοι οι βιαστές τρυπιουνται ανελεητα.
      Ιδίως τα νεαρά άτομα σαν εσάς ΜΑΛΑΚΕΣ.

    11. Λυπάμαι πολύ για την κοπέλα που πλήρωσε για να γυρίσει σε έναν τοξικό χώρο.. Βέβαια ο καθένας μας είμαστε οι πράξεις μας..
      Από τη στιγμή όμως που είχαν προσφερθεί οι φίλες της (οι οποίες ορθά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.. Όσο για τη 17χρονη… ντροπή για την 24χρονη και εύχομαι να μην αποκαλυφθεί συννενοχή της για οποιαδήποτε παρακίνηση της ανήλικης στο πάρτι. ) να την επιστρέψουν σπίτι της…Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ιδιώτες, Κυβέρνηση, Ξενοδοχεία και μετά οι εμπλεκόμενοι.. Άλλη μια κλειδαρότρυπα που αποσανατολίζει..

    12. Πάντως πάρτυ που γίνεται σε σουΐτα ξενοδοχείου βρωμάει από μακριά. Δεν το κάνουν σε κανένα οίκο ανοχής την επόμενη φορά;

    13. Μην ξεχάσεις τα Βιάγκρα γιατί εκει που θα πας θα γίνει της παρτουζας…

    14. Τραγικό για την κοπέλα το ότι πλήρωσε κιόλας για να γυρίσει σε έναν τοξικό χώρο. Από τη στιγμή που είχαν προσφερθεί οι φίλες της (οι οποίες ορθά την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.. Όσο για τη 17χρονη την πήρε το αετόπουλο μαζί της στο πάρτι… ) να την επιστρέψουν σπίτι της…Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Ιδιώτες, Κυβέρνηση και Ξενοδοχεία…

    15. ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ-ΤΗ ΚΟΡΗ ΜΑΣ-ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ!!!!.ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΣΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ……

      1. Η αδελφη μας,η κορη μας,η Ελληνιδα της διπλανης πορτας,δεν παει τυφλα μες τη νυχτα σε παρτυ πλουσιοπαιδων αγνωστων σε πολυτελη σουϊτα.Η αδελφη μας,η κορη μας,η Ελληνιδα της διπλανης πορτας δεν ξημεροβραδιαζεται σε καφετεριες ουτε παει σε παρτυ που την “στελνει”(προσοχη:την στελνει,οχι την προσκαλει) ενας γνωστος της ο οποιος της ειχε προσφερει και ναρκωτικα,δεν συναναστρεφεται καν με εναν τετοιο τυπο.Αν η αδελφη μας,η κορη μας,η Ελληνιδα της διπλανης πορτας κανει ολα τα παραπανω,τοτε βαζουμε και ενα κοκκινο φωτακι σπιτι μας.

    16. Ο/Η Ποια συναινεση και γνωση ρε αλητηριε αφου ηταν λιωμα λέει:

      Και μόνο που την παράτησες και εφυγες και ξύπνησε με το βρακί έξω καταλαβαίνουμε πόσο λέχρος και βρωμιάρης είσαι.
      Που την είδες ρε ζόμπι χασοδίκαρε τη ‘συναίνεση’ – γιατί αυτή τη μαλακία ο χασοδικαρος σου την έγραψε ότι και καλα τα ήθελε.
      Μα αφού ρε βρώμικε ήταν λιώμα στο ποτό, εσύ πως μπόρεσες και σου σηκώθηκε ρε βρωμερέ;
      Εχει στη θεσαλλονίκη κάτι μπουρδέλα για κάτι τέτοιους σαν εσένα με 10 ευρω πίσω από το σταθμό να πήγαινες.
      Στη φυλακή σας περιμένουν πάντως με ανυπομονησία κοπρόσκυλα γαμω τα σπίτια σας.

    17. Ακόμα κι αν δεν έχουν ρίξει κάποια ουσία στο ποτό της, από όλες τις μαρτυρίες προκύπτει ότι στην καλύτερη περίπτωση ήταν υπό την επήρεια μέθης, που σημαίνει οτι ΔΕΝ ήταν σε θέση να δώσει τη συναίνεσή της για κάτι τόσο σοβαρό, που ακόμη και εάν την έδινε, εφόσον ήταν λιώμα, εσύ ΑΝΩΜΑΛΕ έπρεπε να κάνεις πίσω. Το κατάλαβες κωλόπαιδο που θέλεις να κάνεις και δήλωση στον ΑΝΤ1?

    18. Είναι τόσο τρόμπας που παρουσιάζει δήλωση γραμμένη 100% από τον δικηγόρο του ως δική του. Και ο δικηγόρος του βέβαια, το ίδιο πίπας είναι. Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είναι προφανές ότι τέτοια δήλωση δεν μπορεί να την έγραψε ο ίδιος ο κατηγορούμενος; Κατά τα άλλα μάλλον είναι ένοχος, κι αυτό επειδή φάνηκε πόσο λελές είναι από τη φωτογραφία με την εφημερίδα. Δεν το κάνεις αυτό αν δεν είσαι εντελώς καραγκιόζης. Φυσικά και θα την γλιτώσει βέβαια, ήδη ο ιατροδικαστής είπε ότι υπάρχουν “περίεργες” καθυστερήσεις στις τοξικολογικές εξετάσεις και ότι δύο μέρες μετά δεν ανιχνεύεται τίποτα. Πλήρωσαν καλά οι γονείς του ξεφτιλισμένου.

    19. Πρόκειται για παγκόσμια περίπτωση. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗς. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, μετά τη νυμφομανή Βαλερία Μεσσαλίνα (σύζυγο του Ρωμαίου αυτοκράτορα Κλαύδιου). Να μπουν στη σειρά άντρες να βιάσουν μια γυναίκα και αυτή να πει μια χαρά, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Απορώ πως δεν είπαν ότι τους ζήτησε να καλέσουν και όλους τους άντρες του ξενοδοχείου και αυτοί, από αστική ευγένεια, αρνήθηκαν. Να δούμε ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΩΘΟΥΝ … ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ (ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ) ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ … Τεράστια … Και ποιες είναι οι ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, αν έχουν μεταθέσεις ή … είναι τυχεροί να είναι πάντα σε μεγάλες αστικές πόλεις …. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ …

    20. Η πλάκα η μάλλον το τραγικό θα είναι να είχαν βγει καμμιά δύο κοπέλες ακόμα και να ισχυριζονταν ότι βιαστηκανε με τον ίδιο τρόπο,θα γινοταν χαμός.

    21. Η Ελβετία αποφάσισε σήμερα ελεύθερη είσοδος εμβολιασμενους και όσους έχουν νοσησει χωρίς τεστ , για όσους δεν έχουν νοσισει για να μπεις μέσα στην Ελβετία ένα απλό τεστ 48 ωρών και θα το επαναλάβεις μόνο σε 7 ημέρες μετά καθόλου,,,και σε λίγο και αυτό ελεύθερο τα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο το αποφάσισε το εθνικό συμβούλιο Ελβετίας

    22. Η Ελβετία αποφάσισε σήμερα ελεύθερη είσοδος εμβολιασμεους και όσους έχουν νοσησει για όσους δεν για να μπεις μέσα στην Ελβετία ένα απλό τεστ 48 ωρών και θα το επαναλάβεις μόνο σε 7 ημέρες μετά καθόλου,,,και σε λίγο και αυτό ελεύθερο τα μέτρα θα ισχύσουν από αύριο το αποφάσισε το εθνικό συμβούλιο Ελβετίας

    23. Έλεος πια. Τι να τα κάνεις τα καημένα; ΟΡΦΑΝΑ είναι κι αυτά……………..Φιλιππινέζες τα μεγάλωσαν.

    24. συναινετικά βέβαια σίγουρα … λιπόθυμη η κοπέλα, λιώμα τελείως από τα ξύδια και με περίοδο, χωρίς συνείδηση, αποφάσισε να κάνει σεξ ομαδικώς…και τώρα να γίνει ρεζίλι πανελλαδικώς, α ρε καθάρματα βρίσκετε και τα κάνετε

    25. αυτοι μαλλον μεταξυ ανδρων το θελανε αποκλειστικα,αλλα για να καλθψουν την καβλα τους για καβλη, βαλανε κοπελα την ποτησαε με ναρκωτικο, και ενω την βιαζανε, ο ενας λιγουρευε το καβλι του αλλου.αιντε γνωστα αυτα τα παρτουζε δηθεν με κοπελες, καβλια θελουν στα κενα τους βιολογικα σημεια

    26. προφανως η πλειοψηφια των σχολιαστων εδω ειναι αναρχικοαριστεροι και εχουν θεμα με τους πλουσιους οπως ο διαολος με το λιβανι. το δικιο της περπατημενης εργατριας του λαου Georgias ! πανω απο ολα ! και ας μπαζει απο παντου η καταθεση της

    27. γιατί είναι περίεργο να έγινε συναινετικά και η κατγγελία να είναι ψευδής με σκοπό την αποζημίωση;;;;

      1. Συμφωνώ απόλυτα . Τι ήθελε και πήγαινε στα πάρτυ αφού την πρόσφεραν κοκαίνη όπως η ίδια λέει. Πήγαινε γυρεύοντας;
        Βέβαια, εάν αποδειχτεί ότι την βίασαν, τότε να τους την κόψουν από ρίζας. Αυτοί δεν είναι άντρες, είναι κατακάθια. Λέω, εάν….

      2. Γιατί είχε περίοδο εκείνη τη νύχτα και συνήθως δεν π..νται όταν εχουν περίοδο.
        Παρθένος είσαι ή αδελφή και δεν το καταλαβαίνεις;

        1. δεν με σταμάτησε η περίοδος από το να κάνω σεξ

        2. αν βρήκε ευκαιρία για να μπαζώσει αποζημίωση δεν θα ήταν πρόβλημα η περίοδος

    28. Χαχαχαχαχα……..Τους παρακαλούσε για να την βιάσουν ομαδικά, αυτό ξέχασε να αναφέρει, μπαμπάς έχει λεφτά, χαχαχαχαχα,μπορδελλισταν!!!!!!!!!!

    29. Αφού όλη η παρέα, ο αδελφός του και περισσότερο ο ιδιος, είπαν στις καταθέσεις τους ότι η κοπέλα ήταν πολύ μεθυσμένη. Και τώρα λέει ότι πηγε μαζί του με τη θέληση της; Δεν μας τα λες καλά φίλε. Δεν σε δάσκαλεψαν καλά φαίνεται.

    30. ΩΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ!!! ΦΑΝΕΤΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

    31. μπράβο, ωραία ανακοίνωση, τ’ αξίζουν και με το παραπάνω τα λεφτα που πληρώνονται οι δικηγόροι του. Κοντεύουμε να δακρύσουμε.

    Comments are closed.