ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΑΝ….ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥNΑMΕΩΝ…

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-sinenteuxi-1021x576

    Δηλώσεις έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα πλαίσια της συνάντησης που είχε με τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο, με τους Τούρκους, να επιδεικνύουν μια άνευ προηγουμένου προκλητικότητα. 

    Στη δήλωσή στου ο κ. Μητσοτάκης αρκέστηκε να τονίσει πως σε περίπτωση που συνεχιστεί η προκλητικότητα των Τούρκων, θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις από την πλευρά της Ε.Ε.

    Ανέφερε χαρακτηριστικά : «Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και απόλυτη ετοιμότητα. Η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου συνιστά αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ευρώπης τελικά. Εφόσον συνεχίσει η Τουρκία σε αυτή την κατεύθυνση η επιβολή κυρώσεων από ΕΕ εναντίον της θα είναι μονόδρομος»

    Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ώρες στο Αιγαίο ΕΔΩ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. Βρομιάρηδες τουρκόσποροι πολιτίκοι τα βουλευτάκια σας είναι τα γιουσουφάκια των τουρκων
      Άπαντες οι ελληνόφωνοι πολιτικοί μασόνοι υπηρέτες
      Της μπεν-μπεριτ Μισαλοδοξοι χαφιέδες
      Πολιτικάντηδες Προδότες Πουστοφατσες Κυναιδοι
      Ριψάσπιδες Δοσίλογοι και Καιροσκόποι
      Αυτοί είστε αυτοί είσασταν από την απελευθέρωση της Ελλάδος το 1821 από
      Μινεΐκο σε. Μπένι Σελόμ σε Καραμαν-αλήτης
      Α και που σε : Καιριδη
      Τσιμπά ένα αρχ@δι
      Άλλο που δεν θες πο@στρα
      Σκύψε ρε βρωμ@

    2. Λουστήτε τον, αφου ψηφίσατε για πρωθυπουργό αυτό το πράγμα….

    3. ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΊ ΌΛΑ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΊΝΟΥ. Η ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΎ ΥΠΟΥΡΓΟΎ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΊΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΝ ΤΥΧΌΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΒΙΑΡΗΣ ΤΑ ΠΆΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΊΟ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΜΕΣΌΓΕΙΟ ΜΠ@@@ΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ ΜΗΔΕ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ ΌΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙ.

    4. Αυτός είναι χαζαροεβραιος και προδότης τη περιμένετε να κάνει αλλά που θα πάει θα έρθει η ώρα του και μετά να δω που θα πάει να κρυφτεί

    5. Ou politicoι δεν φταίνε υπακούνε σε αυτούς που παρανόμως τους έβαλαν …Οι Στρατιωτικοί μας που έδωσαν ΟΡΚΟ τι κάνουν ……………????????????

    6. Ο Κούλης Χρυσός στον κόσμο του …..

      1. Ο Κούλης Χρυσός, όπως τον αποκαλείς, δεν είναι στον κόσμο του. Είναι στον κόσμο της λέσχης Μπίλντεμπερκ και των Εβραίων αδελφών του. Ξυπνήστε επιτέλους!

    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
      ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗ. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.
      Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΣΤΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΙΚΗ ΧΑΡΑ.

      1. Ενταξει τα γραψες ξεκαυλωσες;τραβα τωρα να σιδερώσεις την μπουγαδα γιατι όταν γυρισει σπιτι η Ρωσιδα κυρα σου θα σου ριξει παντοφλα παλι!

    8. Μητσοτάκη μην τολμήσεις να κάνεις διάλογο. Αν δεν μπορείς παραιτήσου ΤΩΡΑ και άσε το στρατό.

    9. Ο κουλης για να δελεασει την Ευρωπη πρεπει να κανει αφορολογητες τις ευρωπαικες βιομηχανιες εντος Ελλαδος. Μικρο τιμημα για την οικονομικη καταρευση της Τουρκιας.

    10. ΠΡΟΔΩΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΟΥΛΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ MAΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΑΝΤ ΤΟΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ. ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΥΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ.
      Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ S400 ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
      ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ.

    11. ξεφτίλα!!!!! Ποια Ε.Ε.; Ο μ@λ@κ@ς της παρέας των Βρυξελλών είσαι δεν το έχεις καταλάβει;
      Τίμα έστω και λίγο τα παντελόνια που φοράς!!!!

    12. Σιγά παίδες μην ξυπνησετε τον κύριο πρωθυπουργό κ αρρωστήσει ο μπουχεσας….

    13. ΡΕ ΚWLOP@ΙΔΟ ΜΙΜΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ Τ Ω Ρ Α ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΚWΛΟΦΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ.

    14. αν κανουν βολτα τα πολεμικα εξω απο την ροδο, ΜΗΝ πιστευετε οτι κανουν ασκησεις ΟΠΩΣ τοτε με την ΚΥΠΡΟ.[για θυμουνται οι μεγαλυτεροι]

      1. Στα παπαρια τους ρε η Ροδος και το Αιγαιο ,άλλο τους ενδιαφερει λεμε δεν ασχολούνται μαζι μας.

        1. Μπα, ναι; Και ποιό είναι το αντικείμενο του ενδιαφέροντος τους στρατηγέ;

          1. Η κονόμα, η καρέκλα και οι μίζες. Εσύ τόσο καιρό δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα ότι διαχρονικά οι ελληνικές κυβερνήσεις δουλεύουν για την πάρτη τους και όχι για την πατριδα; Ε ρε.. Αϊνστάιν;

    15. Στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οί Ιάπωνες είχανε φτάσει στα βάθη της Κίνας μέχρι να ξυπνήσουν επιτέλους οί Κινέζοι καί να αμυνθούν.ελπίζω να μη γίνει κάτι αντίστοιχο με τούς τουρκαλάδες εδώ.θα ήταν καταστροφικό.

    16. ο κατζαρος εβραίος μητσοτάκης τα έχει κάνει πλακάκια με τον τούρκο ξυπνατε προβατα

    17. Πάντα προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι την ευρώπη όταν οι τούρκοι προκαλούν και οι επιτίθενται γιατί είναι ηττοπαθής και νοιώθει αδύναμος. Μόνοι μας πρέπει επιτέλους να δείξουμε τα δόντια μας στους κωλότουρκους γιατί σε λίγο θα φτάσουν και στην κέρκυρα. Θα το δούμε και αυτό. Έταξε κυρώσεις για την αγιά σοφιά. Που είναι οι κυρώσεις, δειλά ανθρωπάκια σας κάνει ότι θέλει ο ερντογαν.

    18. μαλα-Κουλη , δεν ξερω τι σου εμαθαν στο Χαρβαρντ αλλα ο ελληνικος λαος ηδη σε καταχωρησε ως χεστη

      1. και τωρα χεστηκε που τον καταχωρησε ο ελληνικος σοφος λαος ως χεστη…… αφου θα ξαναεκλεγει…… και ματαεκλεγει….. ο σοφος λαος ειναι απο αυτους χεσμενος μεχρι τα μπουνια…..

    19. Μέχρι κι ο Τσίπρας ο καταληψίας με τον γραφικό τον Καμμένο πιο πατριώτες απ΄αυτόν τον γκαντέμη αποδείχτηκαν. Τουλάχιστον όταν πήγε το Τουρκικό ελικόπτερο να κάτσει στο Καστελόριζο αυτοί διέταξαν να ακολουθηθούν οι κανόνες εμπλοκής και να ρίξουν βολές. Τροχιοδεικτικές βολές μεν αλλά ρίξαν και ήταν αρκετές.

    20. Βυθίσατε το oruc reits. Οι Τούρκοι είναι δειλοί, 15 μέρες τους έχει καθηλώσει ο χαφταρ στην Λιβύη, δεν τολμανε να κάνουν την επίθεση ούτε με τζιχαντιστες δολοφόνους παρέα. Στην Συρία τρώνε αρκετές βόμβες σε περίπολους τους, στο Κουρδιστάν μετράνε απώλειες από τους ήρωες κουρδους μαχητές και στην Αρμενία το έβαλαν στα πόδια σε 2 μέρες. Μετά από τόσες απανωτές ήττες απέναντι απλά σε μαχητές και αντάρτες, δήλωσαν πως θα κάνουν την Αγία Σοφία τζαμί και έρευνες στο Καστελόριζο. Βρήκαν τους γνωστούς μ@λακες για να παρουσιάσουν μια νίκη. Αν και το μόνο που θα κάνει ο Τούρκος μ@λακομουσουλμανος είναι την βεβηλη πράξη στην Αγία Σοφία. Στο Καστελόριζο έχει π@υτσα!!

    21. εμβόλιο ετοιμάζουν και πέμπτο μνημόνιο

    22. Ρεεεε μην μασατε.
      Ολα μελημενα ειναι.
      Θα κανουν ταχα μια απόβαση οι τουρκοι θα πεσουν οι ‘ μεγαλες’ δυνάμεις να λήξει και θα παρουν οι τουρκοι αυτο που θελουν.
      Σιγα μην κανει καμια ενεργεια ο κουλη και μετα πως θα εχει τζαμπα μασα???

      1. “”και θα παρουν οι τουρκοι αυτο που θελουν.”” τα κιολας παρμενα?? τωρα μονο το ξεφουρνισμα της καινουργιας πραγματικοτητας γινεται στον σωφο ελληνικο λαο.

    23. Ρε πουλημένε,άσε τις δυνάμεις μας να τους λιώσουν! Όσο και να έχεις τρομοκρατήσει και ευνουχίσει τον Ελληνικό λαό, συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην Ελληνική ψυχή,ό,τι κι αν κάνεις,παλιομπινέ! Οι Έλληνες θα τους γ@μήσουν και το ξέρεις τουρκόσπορε,αυτό φοβάσαι πουλημένε προδότη!

    24. ναι εκει ναι εκει εκει
      λαβαρο θριαμβου θα στηθει
      στου βορια την ανταρα
      δεν θα σπασει και δεν θα σκιστει

      Στεφανε σωσε μας γιατι καηκαμε με τους ΚουραδοΚουληδες!!!!!!!

    25. Η Ελλάδα μια ζωή παρακολουθεί με όλους αυτούς τους άχρηστους λεβιεδες που την κυβερνάνε. Σε λίγο δε θα παρακολουθεί αλλά θα ακολουθεί .

    26. Τι κυρωσεις ρε καραγκιοζη, οι αλλες χωρες της ΕΕ κεινται μακραν, μονοι μας ειμαστε, αυτων δεν ιδρωνει το αυτι και ιδιως των φιλοτουρκων Γερμανων !!!!!! Ξυπνηστε πριν ειναι αργα!!!!! Εμεις πρεπει να ειμαστε ισχυροι να τους αντιμετωπισουμε, αν χρειαστει, αλλα αν εχεις συνηθεισει να τρως καρπαζιες, οπως οι πολιτικαντηδες που εχουμε, τοτε φοβαμαι τα πραγματα δεν ειναι καθολου ροδινα!!!!!!!!!!

    27. Ο Τούρκος είναι κότα, συνεχώς εισβάλει σε χώρες που είναι δυαλημενες από τον εμφύλιο και ο στρατός τους υπό κατάρρευση. Εκεί πάει και σκοτώνει αμάχους και φτωχούς ανθρώπους. Πέρυσι είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο στην περιοχή. Μόλις βρήκε απέναντι οπλισμένο το Νικηφόρος Φωκάς να σημαδεύει το τουρκικό ερευνητικό και σίγουρα θα είδαν πως οι μηχανές των αεροσκαφών μας ήταν ήδη αναμμένες, το έβαλαν στα πόδια. Βομβάρδισαν αμάχους στην Συρία και γυναίκες του hpg στα βουνά του σκλαβωμενου Κουρδιστάν. Αυτός είναι ο Τούρκος. Εάν δείξουμε αποφασιστικότητα και δει πως είμαστε έτοιμοι για όλα δεν πλησιάζει.

    28. με τι ηθικό και για ποιους θα πάμε να πολεμήσουμε?? για να συνεχίζουν τις μασες? ούτε να το σκέφτεται. τι είναι ο πόλεμος μεγάλος περίπατος? αλλά τι να περιμένεις από τους Ι5?

    29. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει ναυτικός αποκλεισμός στο Καστελλόριζο κύριοι!!

    30. Παραιτήσου Κούλη και άσε το στρατό να αναλάβει.

    31. Τέρυ Χρυσός τάκα τάκα τάκα τααααακ
      και εγένετο Κούλης

    32. Ποτέ κανένας πρωθυπουργός δεν θα πάρει το οκ από τη πρεσβεία – έτσι το λένε στη γλωσσα τους- Για παρέμβαση των ενόπλων μας δυνάμεων. Τους καταντήσανε τους χειρότερους των δημοσίων υπαλληλων

    33. Tα συμφωνησαν ολα στις μυστικες διαπραγματευσεις κουλης και ερντο με κουμπαρα τη Μερκελ, ολα τ’ αλλα γινονται για τα ματια.

      1. Έχεις νομίζω απόλυτο δίκιο. Άλλωστε γιαυτό ήρθε ο ΓΚΑΟΥΛΑ’Ι’ΤΕΡ της Γερμανίας στην Αθήνα.

    34. Το κουλις είναι πιο κρετινο από το παιντι γαπ

      Κουλις κάνε τον στόλο ψαροκάικα χαχαχαχ

    35. Μιλάνε όλοι μιλάνε καί οι κώλοι.Ο Κούλης μιλάει γιά κυρώσεις και ο εβραίος ΥΠΕΞ γιά διαβήματα ενώ ο τουρκο-
      μογγόλος παραμορφώνει καί μαγαρίζει τήν Αγια Σοφία.Οταν ο μακαρίτης καί αδικοχαμένος Μιλόσεβιτς τού πρότεινε νά διαλύσουν καί νά μοιραστούν τό γyφτοκράτος τών Σκοπίων ο γεροκαταδότης τό πρόδωσε στούς Αμερικάνους.Τήν προδοσία τήν έχουν οι Μητσοτάκηδες στά DNA τους.
      Γιάννης Λάκων

    36. Υποπτη σταση
      μηπως τα κανε πλακακια με τον Εντοργκαν
      σιγα μη μας σωσουν οι Ευρωπαιοι ,
      αυτοι θα τον στηριξουν
      ακομη περισσοτερο
      και θα χαντακωσουν εμας

    37. Καλά, αυτός πρέπει να είναι πολύ μ@λακας. Ζητάει κυρώσεις εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις και οι μογγολοι είναι έτοιμοι για εισβολή στο Καστελόριζο!! Ας είμαστε όλοι έτοιμοι όπως έδειξαν πως ήταν έτοιμες από καιρό οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

    38. Ας έρθουν βρε παιδί μου να τους κεράσουμε ένα ελληνικό (μπόμπατο) Καφεδάκι! 😠

    39. Να κανετε τον σταυρο σας που εχουμε για προθυπουργο τον Μητσοτακη ,όλα θα πανε καλα μην φοβαστε τιποτα!!! ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    40. Οταν ερθουν οι Τουρκοι εισβολεις στην Πατριδα μας ολοι θα πρεπει να κανουμε πως κοιμομαστε οπως διαχρονικα ολες οι Ελληνικε κυβερνησεις μας εχουν ζητησει να κανουμε απαγορευοντας την κατοχη πυροβολων οπλων απο τον Ελληνα πολιτη και βαζοντας την αριστερη δικαιοσυνη να τον ταλαιπωρει και να τον φυλακιζει αν τολμησει να αμυνθει

    41. Περιμενεται απ αυτον τον σερσερη
      να σωσει την Ελλαδα
      μονον κολεγια και ντολτσε βιτα ξερουνε.
      Μηπως φανταζοντε ,οτι το να κηβερνας μια χωρα
      ειναι το ιδιο με το να κανεις τη ζωη σου στο κολεγιο με
      τα εκατομυρια του πατερα σου,και να εχεις συνκηβερνωντας κεκραγμενους
      ανωμαλους τυπους ,που μονον την ανωμαλια τους θελουν να επιβαλουν,
      αυτοι θα χειριστουν την τυχη της χωρας ,ζητω που καηκαμε
      Τελειως ακαταληλο προσωπο για τη διακηβερνηση της χωρας.
      Στην συγκεκριμενη στιγμη χρειαζομαστε πολιτικο που να εχει πλατες Ατλαντα
      και να ειναι σε θεση να σηκωσει το βαρος της ημερας

    Comments are closed.