ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    koutsoumpas

    Την ώρα που ο Κουτσούμπας και οι κατσαπλιάδες του “διέλυαν” το κέντρο της Αθήνας, μαζί με τους υπόλοιπους αριστερούς της οκάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδευε για τα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να κλείσει συμφωνίες. Άλλωστε, το μόνο που έχει δείξει πως τον ενδιαφέρει είναι το χρήμα και όχι οι πολίτες που τον ψήφισαν.

    Τι κι αν οι σταλινοφασίστες αψήφησαν τις εντολές του για απαγόρευση συναθροίσεων; Τι κι αν ο Κουτσούμπας και η παρέα του ρεζίλεψαν τις αποφάσεις του Χρυσοχοΐδη και “έπαιξαν” με την υγεία των συνανθρώπων τους; Ο Κούλης και η δική του παρέα, ταξίδευαν στο Άμπου Ντάμπι για να κάνουν στρατηγική. Αυτοί που δεν μπορούν να προφυλάξουν την ίδια τους τη χώρα, βρέθηκαν σε ξένο έδαφος να προωθήσουν την ειρήνη!

    Μάλιστα, όπως θα δείτε, ο Νίκος Δένδιας πολύ το χάρηκε αυτό το ταξίδι και την ώρα που οι καταγγελίες στην Αθήνα για αστυνομική βία έπεφταν βροχή, ο υπουργός Εξωτερικών ανέβαζε φωτογραφίες από τα Εμιράτα.

    https://twitter.com/NikosDendias/status/1328767021476143106?s=20

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΑΠ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ…. ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    2. Και το ξυλο που εφαγες στην Αλβανία να ανεβάσεις… Οχι μισές δουλειές! Ααααααντε

    3. Φταίει ο Κουτσουμπας ?Όχι κύριοι φταίει ο Μητσοτάκης που ξέφυγε από τον δεξιό προσανατολισμό και πάει ντουγρού κατά διαβόλου την ΝΔ , έχει γεμίσει την ΝΔ με κωλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ γιατί και ο ιδίως προέρχεται από οικογένεια σαλταδόρου πατέρα .
      Εάν η ΝΔ θέλει να παραμείνει στο πολιτικό προσκήνιο πρέπει να γίνει σύντομα νέα ΕΡΕ ,πρέπει να απαλλαγή από Μητσοτάκηδες &ΣΙΑ ,από βουλευτές του που αριστερίζουν ,δεν νοείτε δεξιό κόμμα παρκινγκ για αριστεριστές .

    4. ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ

    5. αυτο το φαινομενο της αριστερο φασιστο αναρχιας, το ζουμε καθημερινα . η συγκεκριμενη μειοφηφια, ροκανιζει την ζωη του ελληνα χρονια τωρα, ΚΑΙ δεν ειναι τυχαιο.ΑΥΤΟΙ οι τυποι ΠΑΡΑΓΟΥΝ και διαιωνιζουν την αναρχια στις νεες γενειες, ΑΠΟΛΑΥΜΒΑΝΝΟΝΤΑΣ απο το κατα τα αλλα ”μισητο κρατος” και παχουλους μισθους, ως δημοσιοι υπαλληλοι που ειναι.

    6. Στέφανε, πριν λίγο δημοσιογράφοι ώθησαν μια κοπέλα σε αυτοκτονία στην Καβάλα. Η τρομοκρατία των ΜΜΕ σκοτώνει. Τα μμε έχουν την ευθύνη. Μια ζωή αλήτες και ρουφιάνοι.

    7. Καλά έκανε ο άνθρωπος !! Θ ασχολειτε με τους πληρωμένους κσραγκιοζηδες??

    8. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΟΟΟΣ ΣΕ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΚΑΤΕΒΑΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

    9. ακόμα χαίρεται με την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

    10. Ρε μπας κι ο ταβερνιάρης ο Κτσούμπας είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός;

    11. Ο καθένας την πάρτη του και στην κοσμαρα τους όλοι. Ρε όλοι θέλουν κρέμασμα ανάποδα από το ένα πόδι!! Γελοίοι καραγκιοζηδες.

    12. Πολλή αξία δίνετε στους γελοίους. Γράψτε τους κανονικά. Αν κανείς δεν ασχοληθεί μαζί τους, μπορεί και να μαζευτούν στις τρύπες τους…

    13. δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για τρομοκρατικη οργανωση

    14. Για άλλη μια φορά απεδείχθη περίτρανα
      ότι η ψήφος στο μόρφωμα που λέγεται ΝΔ
      είναι μία χαμένη ψήφος.

    15. Ρε αφήστε την κλάψα οι χρυσαυγητο-νοικοκυραιοι πατριώτες της δεκάρας. Οι αναρχομπαχαλακηδες και οι κομμουνιστες είπαν θα πάμε κ πήγαν, και ας φάγανε πρόστιμα και τους κάνανε και μπάνιο με τις αυρες. Εσείς οι φοβεροί πατριώτες τουρκοφαγοι κλαιγατε στον υπολογιστή που σας έκοψε ο κουλης το Πάσχα και τις παρελάσεις και γράφατε σχόλια στον Χίο. Καλά να πάθετε μη σκουζετε οποίος θέλει πάει και διεκδικεί. Αλλιώς σπίτι και μοκο.

      1. ΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙΣΤΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΜΕΡΑ 25) ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΖΑΓΑΡΙ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΗ?

        1. Χαχαχα έχω δει κ έχω δει τύπους σε παραλήρημα αλλά παίρνεις βραβείο. Αμορφωτα ανθρωπάκια που φαντασιωνεστε ότι είστε πατριώτες, μια χούφτα αγράμματοι είστε, γιαυτό όλος ο “πατριωτικός” χώρος (αγράμματα κ αμόρφωτα οι περισσότεροι) δεν πιάνετε ούτε 5%

      2. Χωρίς να θέλω να γίνω αγενής,είστε μ@λ@κας κύριε,οι πατριώτες δουλεύουν όλη μέρα και δεν έχουν χρόνο για τεμπέλικο,καταλάβατε κοπρόσκυλο;

        1. αστον μην ασχολησαι ξεχναει οτι οποτε βγηκαν οι πατριωτες βγηκαν και πηραν κεφαλια και οχι για να παιξουν ξυλο με μπατσακους προστατευμενει απο κοματα και ετσι ακρηβως καποια στιγμη θα ξαναβγουν να παρουν κεφαλια και ο λογος ειναι οτι οι πατριωτες εργαζονται και ειναι νοικοκυραιοι οπως ειπες…εξαλου το συστημα τους πατριωτες φοβαται και οχι τους δηθεν αναρχικους που ειναι εργαλειο τους…οσο για την χρυση αυγη που λεει ξεχνα οτι εμεις την στειλαμε στο 1% γιατι αποδειχτηκε οτι δεν ηταν αυτο που ελεγε…το μισο ξυλο να τρωγανε τα αναρχοκουμουνια που φαγαν οι πατριωτες τσα συλλαλητηρια για την μακεδονια δεν θα ξανβγαιναν ποτε απο τις τρυπες τους….απλα ειμαστε και εμεις μωρε αδερφε μου απεριγραπτοι αν δεν υπερπολαπλασιοι απο μας δεν κανουμε τιποτα…μας αρεσουν τα δυσκολα

    Comments are closed.