ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ… ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΚΑΙ “ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ” ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    kievo-fragma

    Ο ουκρανικός στρατός προειδοποίησε σήμερα ότι οι ρωσικές δυνάμεις επιδιώκουν να κυριεύσουν φράγμα υδροηλεκτρικού σταθμού στρατηγικής σημασίας νότια της πρωτεύουσας, του Κιέβου.

    Το γενικό επιτελείο διευκρίνισε ότι στο στόχαστρο των ρωσικών στρατευμάτων βρίσκεται πλέον το φράγμα Κάνιβ, που απέχει κάπου 150 χιλιόμετρα νότια του Κιέβου, στον ποταμό Ντνίπρο.

    Μέχρι στιγμής ο ρωσικός στρατός έχει καταστρέψει, πλήξει ή καταλάβει αρκετές ενεργειακές υποδομές-κλειδιά στην Ουκρανία, ανάμεσά τους το μεγαλύτερο πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο της Ευρώπης στη Ζαπορίζια.

    Σύμφωνα με το ουκρανικό γενικό επιτελείο, οι ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν επίσης να διεισδύσουν σε νοτιοδυτικά προάστια της πρωτεύουσας.

    Το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή ήχησαν αρκετές φορές οι σειρήνες της αεράμυνας στην ουκρανική πρωτεύουσα.

    Ρωσικές δυνάμεις προσπάθησαν επίσης να προελάσουν προς τον αυτοκινητόδρομο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο του Κιέβου, πάντα κατά τον ουκρανικό στρατό.

    Στο Κοζελέτς, περίπου 70 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Κιέβου, παρατηρήθηκαν κινήσεις ισχυρών δυνάμεων με βαρύ οπλισμό, συμπεριλαμβανομένων εκτοξευτήρων ρουκετών.

    Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να περικυκλώνουν το Κίεβο, τη Χαρκίβ (ανατολικά) και τη Μικολάιφ (νότια).

    Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN μετέδωσε χθες ότι από την έναρξη του πολέμου την 24η Φεβρουαρίου στην περιφέρεια της Χαρκίβ έχουν σκοτωθεί 194 άνθρωποι, ανάμεσά τους 126 άμαχοι. Η πληροφορία αυτή είναι αδύνατον να επαληθευτεί με ανεξάρτητο τρόπο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Η..ΟΥΚΡΑΝΙΑ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ??? ΕΛΕΟΣ!!! ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΕΣΡΑΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΜΗΠΩΣ..ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΗΣ???

    2. Τι ασχολείστε με την Ουκρανία.. τελείωσε ο πόλεμος την κατέλαβε την χώρα.Πολεμανε κάτι ακροδεξιοί δήθεν…στην ουσία είναι κρυμμένοι μέσα στις πόλεις.Ολες οι υποδομές καταστράφηκαν της χώρας.Τελειωσε.

    3. ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ. ΤΑ ΟΥΚΡΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ

    4. Βλαδιμηρε πηδα τους χωρις σαλιο! Πολυ τουπε αποκτησανε τα ναζιστοκομμουνια! Δεν τους χωνευει κανενας τουλαχιστον στα Βαλκανια! Και για τουρισμο που ερχοντουσαν βριζανε τον μνημονιακο Ελληνα!

      1. ΨΕΜΑΤΑ. Σε μένα ήλθαν για τουρισμό πολλοί Ουκρανοί. Αγαπούν την Ελλάδα και τους Ελληνες. Τέλειοι στην συμπεριφορά και την καθαριότητα τους. Εγώ σαν άνθρωπος τους κάλεσα στις δύσκολες αυτές στιγμές να τους φιλοξενήσω δωρεάν. Οσο σκέφτομαι τι περνάνε τα μικρά παιδιά τους μαυρίζει η ψυχή μου. Σταματήστε την καραμέλα με τους νεοναζί. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν 3-6% νεοναζί. Εσύ με την συμπεριφορά σου τι νομίζεις ότι είσαι; Και ο κόκκινος ναζισμός είναι καλύτερος;
        Κοιτάξτου στον καθρέφτη και απάντησε στον εαυτό του και σε μένα.

    5. Οι αχρηστοι ρωσοι ζηλεψαν τους Ουκρανους που προοδευσαν.Αυτο ειναι ολο.Με αυτα που κανει ο κοντουλης κομουνιστης πουτιν σε λιγο οι ρωσιδες θα ξαμολυθουν σε ολο τον κοσμο για (δουλεια) και η ρωσια δεν θα σηκωσει κεφαλι μεχρι να εξαφανιστουν οι κομουνιστες μαφιοζοι.

    6. καλά κάνουν οι Ρώσοι και χτυπάνε τα εργοστάσια,φοβούνται προβοκάτσια

    7. Δυσκόλεψαν τα πραματα πολύ Κόσμος σκοτώνεται και τώρα ακούγεται ότι εξαντλήθηκαν όλα τα χάπια ιωδιου από φαρμακεία Ενώ υποστηρίζαμε Ρωσία τώρα πρέπει ο Πούτιν να βάλει νερό στο κρασί και να γίνει κατάπαυση του πυρός Δεν πάει άλλο η κατάσταση γιατί και οι Ρώσοι θα υποφέρουν Ήδη όπως έφθασε μπορεί να ελεγχει την Ουκρανία Αρκετά πια ας σταματήσει εδώ

      1. Αρχίσατε να ξυπνάτε ! Εδώ ξύπνησαν οι Ρώσοι.Οι Ρώσοι όχι απλά θα υποφέρουν, αλλά θα πουν το ψωμί ψωμάκι. Ηδη αν και είναι τόσο νωρίς άρχισε να διαλύεται η οικονομία τους. Θα δείτε πράματα που δεν θα πιστεύετε. Επίσης οι Ουκρανοί, απλοί άνθρωποι, αθώοι, παιδάκια, γέροντες γιατί να υποφέρουν ξαφνικά. Γιατί να χάνουν τις ζωές τους; Επειδή έτσι αποφάσισε ένας ΠΑΡΑΦΡΩΝ, ένας νέος Χίτλερ; Αυτός βέβαια σύντομα θα πάρει την ανταμοιβή του, είτε από μέσα είτε από έξω. Και ύστερα το ΝΑΤΟ (και αυτοί με ένα σωρό εγκλήματα) κάποια στιγμή θα χάσει την υπομονή του και τότε θα ξεκινήσει ο Γ΄παγκόσμιος πόλεμος. Και νάσαι σίγουρος ότι τίποτα δεν θα μείνει επί της Γης.

        1. Υποφέρουν “ΞΑΦΝΙΚΑ” ;;;!!!! ΤΩΡΑ ξεκίνησαν νά υποφέρουν;;; Γιά διάβασε λίγο Ουκρανική Ιστορία 2014-2022.

    8. Παραπληροφορηση λεει οι Ουκρανοί,που αν γραψει η πει καποιος κατι αντιθετο στη ρωσια εχει 15 χρονια φυλακη..ουτε βορεια κορεα αυτο,εκει εχει 5 χρονια φυλακη
      χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχ

    9. Ούτε η Ρωσία δεν τρέφει τόσο μίσος για τους Ουκρανούς. Πιστεύω ότι είσαστε σε θέση να πάρετε την πλευρά των Τούρκων όταν θα επιτεθούν κατά της Ελλάδος. Πάντα θέσεις αντίθετες με την λογική, την ανθρωπιά και το συμφέρον της Ελλάδος. ΕΛΕΟΣ!!

    10. Ο Γ΄ έχει αρχίσει .
      Ζούμε τα έσχατα . Κάντε τα κουμάντα σας -Πίστη και Υπομονή.
      Αν ο αδίστακτος αρχίσει να ισοπεδώνει πόλεις με χιλιάδες νεκρούς , τότε θα μπούν και οι άλλες μαριονέτες του παγκόσμιου ερπ , στο παιχνίδι και τότε μη ρωτήσετε τη συνέχεια.

    11. Έρχεται παγκόσμια δικτατορία κι εσείς πιστεύετε ότι το διαδίκτυο και ο τύπος θα είναι έτσι;;
      Δε νομίζω ότι είστε τόσο αφελείς.

      1. Τι αστεία τοποθέτηση και θέση!! Αυτά σε αλάνες.

    12. και ολο κλαινε τα καβουρακια στου γυαλου στου γυαλου τα βοτσαλακιαααα….

    Comments are closed.