ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΟΥΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 100ΑΡΙΚΟ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ;

Κοινοποίηση:
01

Απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στον server της Εθνικής Τράπεζας δημιούργησε τεράστια αναστάτωση σε χιλιάδες οικογένειες (μισθωτών και συνταξιούχων) κυρίως των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (24/4/26), όταν και θα έπρεπε να φαινόταν στους λογαριασμούς τους η μισθοδοσία του 1ου 15ημερου Μαΐου και οι συντάξεις αντίστοιχα, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν χρήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την τράπεζα, ενημερώθηκαν ότι οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από Δευτέρα 27/04/26.

Ακολούθησαν εκατοντάδες διαμαρτυρίες που έφτασαν μέχρι και σε κυβερνητικά στελέχη, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι έτσι κι αλλιώς ο μισθός ίσα που βγάζει ένα μήνα (για μεγάλο ποσοστό οικογενειών μόλις 18 ημέρες). Έτσι ακόμη και ολιγοήμερη καθυστέρηση τουλάχιστον τριών ημερών, θα έφερνε μεγάλα προβλήματα στον οικογενειακό προγραμματισμό.

Η οργή ήταν έκδηλη και στις μεγάλες ουρές που σχηματίστηκαν στα ΑΤΜ σε όλη τη χώρα, όπως και στη Λαμία.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. «θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από Δευτέρα »

    Ο Μητσοτάκης δεν έδωσε καν τα λεφτά στα ΕΛΤΑ για 6 μήνες στις συντάξεις. Με το 1/3 που κανονικά ήταν να πάρουν οι διανομείς πάνε τόσο καιρό και θέλουν πάνω από 10 ημέρες να πάνε τις συντάξεις που χρειάζονταν 4 ημέρες.

    Κρατάνε τα λεφτά οι τράπεζες και κερδίζουν τόκους κάμποσων ημερών. Δισσεκατομύρια βγάζουν.

Leave a Response