ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ! «ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ,….ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ» – ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ!! ΚΟΥΛΗ, ΑΚΟΥΣ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Νέο βίντεο από την Συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν κάτοικοι των Διαβατών Θεσσαλονίκης, ενάντια στην εγκατάσταση μεταναστών στη δομή φιλοξενίας, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

    “Να παραμείνουν μόνο οι πρόσφυγες πολέμου. Όταν πρωτοήρθαν αυτοί όντως δεν ενοχλούσαν. Να φύγουν τα σαπρόφυτα” αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής στο Thestival και προσθέτει: “Ακούμε για συνεχείς παρενοχλήσεις. Κοιτάνε το μπάρμπεκιου που θα διοργανωθεί αύριο και δεν βλέπουν τί συμβαίνει εδώ. Αυτοί θα είναι υπεύθυνοι που θα χυθεί αίμα”.

    Από την πλερά του, ο δήμαρχος της περιοχής, Γιάννης Ιωαννίδης, σημείωσε ότι “τα αιτήματα των κατοίκων είναι δίκαια” και πρόσθεσε ότι πρέπει “να απεγκλωβιστεί ο οικισμός από τους πρόσφυγες”.

    Η συγκέντρωση πραγματοποιείται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το ΚΥΤ Διαβατών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Με μπριζολάκια αλά κρέμ με κρέμα γάλαχτος και μανιταράκια θα ξεκινήσει από τα Διαβατά η Επανάστασις και ο Επανελληνισμός του Έθνους !

      Τα σαπρόφυτα ρε μάγκες τι είναι ?

    2. Να θυμισουμε οτι η κυβερνηση επι τουρκοκρατιας ηταν με τους εκαστωτε αγαδες και τα παιρναν…αντιστοιχα με τους γερμανους στο Β παγκοσμιο και τωρα με τους μεταναστες αρα οι κυβερνησεις απο παντα ηταν εναντιον του ελληνα αυτο δεν σημαινε ποτε οτι δεν πολεμησαμε οι αδικημενοι πολεμουν μεχρι τελευταιας ρανιδος του αιματος τους και παντα μας πολεμανε πιο σκληρα αυτοι που εχουν κερδος και εξουσια…τα λογια ειναι περιτα απο ολους μας κουραζομαι ακομη και τον εαυτο μου να ακουω να διαμαρτυρεται..

    3. Ο Κούλης και τα υπόλοιπα φυντάνια της Κυβέρνησης μόνο τούρκικα καταλαβαίνουν όντας σατράπηδες από την τουρκογέννα

    4. να βλέπεις την τρομοκρατημένη φάτσα ενός ψηφοφόρου του δημοκρατικού τόξου καθώς βλέπει το τέλος του να έρχεται και προσπαθεί να πάρει κουράγιο λέγοντας στον εαυτόν του ότι θα οπλιστεί και ……θα χυθεί αίμα…..μάλλον το δικο του εννοεί…..

    Comments are closed.