ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡ@ΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ – ΟΤΑΝ Η ΜΑΡΕΒΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΙΚΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕ 1,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ “ΜΑΔΗΜΑ” ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ – Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ “ΚΟΡΛΕΟΝΕ” ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    c1c46772-8bc7-4f5d-bd1e-7811ddebdc5b

    Χυδαία, βρώμικη, αλήτικη και πάνω απ όλα επικίνδυνη, μαφιόζικη και απειλητική επίθεση, που στοχοποιεί εργαζόμενους, δημοσιογράφους και την ιδιοκτησία της πιο πεντακάθαρης από πλευράς ισολογισμών, ταμείων, υποχρεώσεων, αμοιβών των δημοσιογράφων και πάνω απ’ όλα εργοδοτικού καθεστώτος αλλά και της πιο φερέγγυας στο Ελληνικό Δημόσιο και τους προμηθευτές της, εφημερίδα και εκδοτική εταιρεία, εξαπέλυσε αυτό το σκουπίδι της πολιτικής φαμίλιας των μεγαλύτερων πολιτικών “Κορλεόνε” στην Ευρώπη. Αυτός που λέγεται Μητσοτάκης.

    Η δράση φέρνει αντίδραση και πλέον τα πράγματα θα λέγονται, όπως πάντα, με το όνομά τους…

    Διαβάστε το σημερινό φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τα έργα και ημέρες του πιο διαπλεκόμενου Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης…

    exofyllo7-7

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Βασικά χωρισμένοι είναι.. είναι μαζί για τα μάτια του κόσμου στις εκδηλώσεις το ξέρουμε πολύ καλά αυτο

    2. Το έχω ξαναπεί ότι η κολοΜαρεβα έχει ασχοληθεί με τα ξενοδοχεία τώρα και αγοράζει ξενοδοχεία και τα φτιάχνει 5πενταστερα…. η εταιρεία είναι πολωνέζικη…. whiteolivehotels.com για μπείτε να δείτε τα φτωχικά ξενοδοχεία της Κουλας και της Γκραμπόφσκι….που τα βρήκες τα λεφτά ΡΕ….με των ιδρώτα σου τα έφτιαξες η με τα Αρχαία που πούλαγε ο πατέρας σου στην Αμερική και όχι μόνο

    3. Χωρις ελεος χωρις αυριο χτυπα τον ….στειλτον στον καιδα …….

    4. Το μπουρδέλο που έχεις για σπίτι θα κλείσει και όχι το Μακελειό ρε τρισκατάρατε σιχαμένε ανθέλληνα κερατά!
      Και κερατάς και γδαρμένος ο Κούλης!!

    5. Τα κέρδη από βίζιτα φορολογουνται και δηλώνονται ,επίσης οι βίζιτες περνάνε υγειονομικό έλεγχο.Εγω δεν είδα τη Βίζιτα της Ελλάδας να κάνει έστω ένα από τα δύο .

    6. Οικογένεια της αμαρτίας της παρανομίας και του περιθωρίου

    7. Καλά ρε σεις σε τι μπουρδέλο ζούμε επιτέλους? Όταν βγαίνει κάποιος και διαδίδει το οτιδήποτε, ασχέτως αν ισχύει ή όχι και ειδικά όταν μιλάμε για εγκλήματα, δεν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας? Τόσο διαπλοκή και σαπίλα παντού δηλαδή? Στέφανε Χίο τσάκισε όλα τα λαμόγια και πρόσεξε για τη ζωή σου εσύ και οι συνεργάτες σου, αυτοί είναι καθάρματα και δεν έχουν μπέσα τα μουνόπανα!

    8. Στέφανε έχεις ανοιχτό πόλεμο με το σύστημα και με τους άθλιους ανθέλληνες του σάπιου ανθελληνικού νεοταξίτικου προδοτικού συστήματος.Όλοι οι εθνικιστές σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου!!
      Στηρίζουμε Μακελειό Στέφανο Χίο και όλους τους συναγωνιστές εθνικιστές που είναι άδικα στα κελιά του σάπιου συστήματος.ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ!!Στέφανε ούτε βήμα πίσω μέχρι να τους ρίξουμε και να δικαστούν για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού.

    9. Να σε κλείσει να πας στον αγύριστο και ακόμα παραπέρα χουντικό απολοιφαδι. Φασιστικό μόρφωμα του κερατά

    10. Αν κλείσει το Μακελειό, θα του «κλείσουμε» το σπίτι…

    11. Η μαρεβα μικρή, ήταν μεγάλη βίζιτού, την ορμηνευε, η μάνα της.

    12. Αφού τού έφερε και λεφτά άρα δεν είναι μόνο κερατάς αλλά και νταβατζής. Εκδίδει την γυναίκα του για τα λεφτά!

    13. εμ τι να έκανε και η Μαρέβα με τον κρυφό gay που της δώσανε…..α ρε ζαβομητσοτάκη….μα να είσαι και δηλωμένος π@υστης και κερατάς!!χαχαχαχα

    14. Παρε τηλεφωνο
      τον κερατα α α α
      καλυτερα τωραααα
      παρα μεταααα

    15. Στέφανε πέρασε από τήν κρεατομηχανή τό διεφθαρμένο τσιράκι τής μισελληνικής Εβραικής λέσχης Μπιλτερμπέργκ τήν κούλα τόν μεγαλύτερο εχθρό του Ελληνισμού.
      Γιάννης Λάκων

    16. Γιατί δεν επεμβαίνει κανένας κ@λο εισαγγελέας κατά του ζαβού ταράνδου μετά από αυτά που είπε δημόσια και τις απειλές του?Κάνει μπαμ ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονική επίθεση πλέον….
      Κούλα αν αναρωτιέσαι αν είναι εφημερίδα το Μακελειό, εμείς αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ένα καθυστερημένο καμένο ηλίθιο εγκεφαλικά σαν εσένα να το παίζει πρωθυπουργός…πρωθυπουργέ του πρ@κτού να ψοφίσεις

    Comments are closed.