ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ 30.000 ΨΥΧΩΝ!! ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ – «ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

    Κοινοποίηση:
    δδσσ

    Προκλητικές ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πλαστικός χειρούργος Αθανάσιος Εξαδάκτυλος στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ισχυρίστηκε ότι για τους νεκρούς της πανδημίας φταίνε οι πολίτες (ατομική ευθύνη) και η αντιπολίτευση!

     Ο Α.Εξαδάκτυλος που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία δύο χρόνια λόγω του κορωνοϊού και τη συμμετοχή που είχε στις αποφάσεις που πάρθηκαν από την κυβέρνηση για τα lockdown, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και τα υγειονομικά πάσα, προκάλεσε την οργή των όσων έχουν χάσει κάποιον συγγενή τους με κορωνοϊό.

    Ο Α.Εξαδάκτυλος μίλησε για «μικρά λάθη» και βαδίζοντας στα χνάρια του Άδωνι Γεωργιάδη υποστηρίζει ότι είμαστε τυχεροί που η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, γιατί όπως άφησε να εννοηθεί, η διαχείριση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν «υποδειγματική».

    Να αποκαλύψουμε ότι εκτός από τον Α.Εξαδάκτυλο στο συνέδριο της ΝΔ ήταν παρούσα και η Μ.Παγώνη.

    Αναλυτικά όσα είπε:

    «Ευτυχώς η πανδημία δεν ήρθε νωρίτερα, αντιλαμβανόμαστε όλοι το γιατί. Περάσαμε 3 φάσεις. Την 1η καταπληκτικών αποτελεσμάτων, τη 2η του μέσου όρου και την 3η όπου οι επιδόσεις δεν ήταν αυτές που θέλαμε. Τι συνέβη; Μικρά λάθη, αλλά κυρίως μια άθλια αντιπολίτευση και μία έλλειψη ατομικής ευθύνης, εμπεδωμένη για πολιτικούς λόγους, χρόνια στην ελληνική κοινωνία.»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΥΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΜ.ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ.ΒΟΥΛΗ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ

    2. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ………
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ.

    3. Ο πλαστικός χειρούργος σύστηνε εμβόλια! Αντί να λέει για 7.000 υγειονομικούς συναδέλφους του που για εκδικητικούς λόγους τους πέταξαν εκτός εσύ και πέθαινε κόσμος, αυτός σύστηνε εμβόλια! Και όταν ξεφτιλίστηκαν τα εμβόλια τους, αφού και οι μπολιασμένοι νοσούν και 1 στους 2 στις μεθ είναι τριπλομπολιασμένος, τα έριξε στους πολίτες! Τώρα που και οι μπολιασμένοι αγανάκτησαν αφού κατάλαβαν το δούλεμα, φοβάμαι ότι και οι ακαταδίωκτοι θα γιουχάρονται όπου βρεθούν, όπως πλεύρης και γκάγκα που πάνε στα νοσοκομεία με αστυνομία! Εξαδάκτυλε, για τους χιλιάδες φιλάθλους στα γήπεδα φταίνε οι φίλαθλοι ή οι γαλάζιοι συριζαίοι που μίλησες στο συνέδριό τους; Ενώ εκεί ήταν και η παγώνη!

    4. Όσοι Αθηναίοι έχετε ψυχή πάτε με κουκούλες σε σπίτια Νεοδημοκρατών και βάλτε φωτιές βιάστε τις γυναίκες τους

    5. Μιλά ο ιδιώτης πλαστικός χειρουργός, ο άνθρωπος έχει να μπει σε νοσοκομείο από την φοιτητική του περίοδο.

    6. Πήρα 10 κότες και κάτι κοκόρια η κότες είναι για αυγά και τα κοκόρια για φαγώσιμα κοκοροσουπα μικρά ακόμα έχουν μάθει αιχμαλωσία δεν βγενουν από την φωλιά τα τραβάς αυλή και τα κοκόρια φωλιά μέσα ξανά έτσι είναι και το μυαλό των δημοσιογράφων,,,είναι δοκιμή για επιχηρηση ίσως αργότερα

    7. Τα αυτια του και τη μύτη του τα βλέπω καπως.Απο που είναι;γνωρίζει κάποιος;

      1. Ωραια ”ερωτηση” ??? Τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμμυδια…ε ??? Απ’ τη μασονοποταμια…..

      1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ…ΠΟΔΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΧΥΛΗ #ΣΥΝΔΡΟΜΗ#…ΕΜ ΤΙ ΕΤΣΙ ? ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ !!!!!!……

    8. Εξαδακτυλε, μια μουντζα και ενα κ@λοδακτυλο σου αξιζει! Συνολο 6!! αλητεια!!

    9. Δυστυχώς έχει δίκιο. Αυτός ο λαός φταίει για όλα τα δεινά τηςε ρημαγμένης, φουκαριάρας και δύστυχης χώρας του.

    10. Με λίγα λόγια όταν κοροϊδεύεις των λαό επάνω στην ιστορία του σαν πολιτικός είσαι τελειωμένος η Αμερική δεν κοροϊδεύει των λαό στην ιστορία γνωρίζει με ποιους έχεις να κάνεις το ότι σε κοροϊδεύουν και με την θρησκεία ακόμη χειρότερα

    11. Άντε φτιάξε ρε άσχετε με την πανδημία κανένα οπίσθιο,κάνα πηγούνι και προπάντων την μύτη σου μυτογκα.

    12. Ποντικομουρη σε περιμενει το…. παγωνι για καμμια πλαστικη!
      Τωρα τι σχεση εχεις εσυ με τις λοιμωξεις αλλουνου παπα ευαγγελιο!
      Σου περσσευει κι ενα δαχτυλο? Βαλτο εκει που ξερεις!

    13. μην λυπάστε εμβολιάκηδες, κοβιντάκηδες, μασκάκηδες και λοιπούς, όποιος πιστεύει τέτοια και επικροτεί τις κοβιντο-δικτατορίες καλό είναι να τον παίρνει ο Θεός κοντά του….

    14. Εδώ κοίτα κάτι τύπους που μέχρι χτες ούτε ο γείτονας τους δεν τους ήξερε και σήμερα βγαίνουνε στα κανάλια και μας κουνάνε το δάχτυλο! Και ο συγκεκριμένος τι είναι? Πλαστικός χειρουργός!! Πάλι καλά που δεν βγάλανε κανέναν αρχιτέκτονα να μιλήσει!!

    15. εκλεγει η δεν εκλεγει ριξτε του ενα γερο χερι ξυλο

    16. ουστ κηφηνα κοπριτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    17. Ρέ άθλιε κ@λοράφτη άν είχαμε στήν χώρα μας ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη καί όχι τήν μασωνική
      καί διεφθαρμένη δικαιοσύνη τού γουρλομάτη.εσύ, τό έκτρωμα ή Παγώνα καί τά άλλα καθάρματα θά είσασταν ισόβια στά κάτεργα ώς μαζικοί εγκληματίες κατά συρροή υπεύθυνοι γιά τόν θάνατο 29.369 χιλιάδων Ελλήνων πολιτών.
      Γιάννης Λάκων

    Comments are closed.