ΖΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ: ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΡΑΛΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ – ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 29% ΣΕ 250 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΦΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Κοινοποίηση:
Mitsotakis Skrekas

Η έκρηξη της ακρίβειας συνεχίζεται παρά τους περί του αντιθέτου ισχυρισμούς της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη που έφτασε στο σημείο να ρεζιλευτεί στη Βουλή αγνοώντας την τιμή της φέτας στην Ελλάδα.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται νέες αυξήσεις σε ποσοστό έως 29% σε 250 προϊόντα με τις νέες τιμές να αναμένεται να εμφανιστούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ , από τα 250 προϊόντα οι τιμές των οποίων θα ανέβουν, τα 150 αφορούν σοκολάτες ή άλλα προϊόντα που περιέχουν κακάο. Ήδη έχουν ξεκινήσει ανατιμήσεις σε τουλάχιστον 150 σοκολατοειδή προϊόντα και οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον τις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες.

Συγκεκριμένα νέες αυξήσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στις εξής κατηγορίες προϊόντων: Σοκολάτες 29%, πορτοκαλάδες και λεμονάδες έως 20%, ελληνικός καφές έως 13%, έτοιμα γεύματα έως 11%, συσκευασμένα λαχανικά και φρούτα έως 11%, ζωοτροφές 11%, μέλι έως 9%, φασόλια, φακές, ρύζι έως 7,5%, ελιές έως 6,8%, καφές εσπρέσο 5,5%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Δεν πα να γραφετε οσα σχολια θελετε…γραμμενους σας εχουνε.
    Θα τους φαμε στη μαπα αλλα 3 χρονια,γιατι ο νεοελληνας ειναι τερμα ηλιθιος.
    Αν αυριο ριξουν 50 ευρω αυξηση στις συνταξεις,ολοι οι συνταξιουχοι που τωρα κλαιγονται οτι δε βγαινουνε,θα τρεξουν να τους ξαναψηφισουν.
    Αυτος ειναι ο νεοελληνας,ενα γιδι και μισο και ειναι απολυτως αξιος της τυχης του.
    Να τον ξεσκισουν στο γαμ.. τιποτε καλυτερο δεν του αξιζει.

  2. Οσο καθομαστε στο να αντιδρουμε γραφοντας κανουμε μια τρυπα στο νερο.

  3. Εxτές μιλούσε ένας απίστευτος οικονομολόγος της Αμερικής και έλεγε πως δεν μπορεί ο Ελληνικός λαός να αντιληφθεί καν το τι λεφτά του κλέψανε.Ο Κούλης έβαλε στην τσέπη του εκατομμύρια ευρώ καθαρότατα και την στιγμή αυτή είναι από τους πιο πλούσιους πολιτικούς της Ευρώπης.Μόνο τα φανερά ακίνητα του κοινώς τα επίσημα περνάνε τα 40 στην Ελλάδα και σε κάθε άκρη της γης.Οι Έλληνες τα πλήρωσαν όλα τα γούστα του και τα πληρώνουν ακόμα με αποτέλεσμα τώρα να xρωστάνε παντού και να τους πετάνε στον δρόμο.

  4. Αν περιμενετε να ιδρωσει το αυτι αυτου του μασονου με αναρτησεις στα media ειστε για γελια !!!! κανενα καθεστως σαν αυτο στον κοσμο δεν εχει πεσει γραφοντας μαλ@κιες σε facebook και instagram !!!!

  5. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο αυτιστικος δοσιλογος με τις “μεταρυθμισεις” του και την ακριβεια προκαλει κοινωνικη ασταθεια και φτωχοποιηση! Η Ελλαδα καηκε επι ημερων του και ξεπουλιεται συνεχεια! Σιγουρα θα εχει τη τυχη που του αξιζει παρ εκτος κι αν ζητησει βασει του…διεθνους δικαιου ψυχιατρικο ασυλο!

  6. Σκρέκας Β’ γενεά πολιτευομένων. Ο πατέρας του α’, ο οποίος από Θεσσαλία εγκαταστάθηκε μονίμως στην Αθήνα.
    Εδώ γεννήθηκε ο νυν υπουργός, που όμως πολιτεύεται στα πάτρια εδάφη.

  7. Κούλη θα πας σαν τον Τσαουσέσκου.Δεν την γλυτώνεις την κρεμάλα από τα 10.000.000 δεν θα βρεθεί ένας να στον xώσει στον πισινό;Θα βρεθούν και πολλοί μάλιστα.

    1. Καλά κάνει όνειρα,σαν τον κουλη είναι το 80% αυτού του ξεφτιλισμενου λαού

  8. Με την φέτα θα ασχοληθούν;;;; Από ροκφόρ και πάνω ξέρουν…! εεε κ Mιτσοτακη;;; εσείς τι λέτε;;;;;

  9. ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ,ΚΟΥΛΗΣΣΣΣΣ Κ ΜΑΡΕΒΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ..ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 45 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΡΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Η ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΣΥΝΟΛΟ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ 45 ΣΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟ 180 ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ?ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ /ΟΧΙ.ΑΛΛΑ Κ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  10. -ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΤΡΟ-ΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΕΙΠΕ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ + ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ +ΜΚΟ–
    – .ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ
    -ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-
    — ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΥΣ ,
    –ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΛΗΣΤΕΙΕΣ , ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ
    –ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ή θα ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ,ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ –
    ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ – ΕΥΦΥΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    —–
    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΑΣ — Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
    ———
    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
    ————
    123

    1. Μπράβο ρε φίλε, φοβερή και σωστή τοποθέτηση.
      ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    2. Ακριβώς όπως τα λες είναι όμως μόνος του δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα, έχει μαζί του ένα μάτσο στρατό από ανθέλληνες προδότες που όλοι μαζί συνεργάζονται για να τα κονομήσουν εις βάρος του λαού από υψηλά αξιώματα μέχρι κομματόσκυλα

Comments are closed.