ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΗ “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! ΛΥΣΣΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ Ν/Σ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤ#ΔΩΝ, ΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΡΩΤΑ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    KERAMEOS

    Πολλά ερωτήματα έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την υπόθεση των παλαιοχριστιανών, οι οποίοι στην πραγματικότητα, ζούσαν απομονωμένοι, χωρίς να πειράζουν κανέναν.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η κυβέρνηση δεν είχε δείξει τόσο ενδιαφέρον για άλλες πιο σοβαρές υποθέσεις όπως, την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορούνταν για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων αλλά και την υπόθεση μαστροπείας του Κολωνού που είχε ως πρωταγωνιστή τον Ηλία Μίχο, ο οποίος φέρεται πως εξέδιδε και βίαζε μία 12χρονη.

    Και έρχεται τώρα η Κεραμέως που ζήτησε έλεγχο για τον καθεστώς εργασίας του 45χρονου στο Δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου. Γιατί δεν ζητάει βοήθεια από τη φιλενάδα της την Γείτονα των γνωστών φροντιστηρίων;;;

    Αν δεν καταλαβαίνεται τι εννοούμε, δείτε τι είχε αποκαλύψει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ προ ημερών για την κυρία υπουργό:
    1_29_01.indd

    Σαν δεν ντρέπονται. Πλήρης αποπροσανατολισμός από τα ξεπουλέ κανάλια σε προβολή θεμάτων μικροαπατεώνων ή μοναχικών περιθωριακών τύπων ώστε να φύγει η επικαιρότητα από τα νομοσχέδια πούστηδων, μπαράδων, μεγαλοαπατεώνων μαύρου χρήματος, Τέμπη, Μάτι, φτώχεια, ακρίβεια κλπ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Οι ανθρωποι θελουν να ζουν ετσι χωρις να εχουν πειραξει κανεναν.Αυτους τι τους νοιαζει;;; Ο Θεος μας εδωσε ελευθερια.Αυτοι οι @οπριτες γιατι νοιαζονται ;;;; Ωια το καλο τους ;;;; Αν ειναι για το καλο τους ας τους χαρισουν μια βιλα με πισινα και να κανουν τον πατερα δημαρχο και την μανα δικαστη τα δε παιδια στα καλυτερα σχολεια.Δεν νοιαζονται ;;;; Τοτε ας το κανουν για να δουν οτι αυτοι δεν θα δεχτουν αυτα.Αυτοι δεν θελουν να γινουν σκουλικια και ερμαια του σατανα.

    2. μα και τογυφταριο δεν παει σχολειο αλλα τους εκατσε στο λαιμο επειδη ειχε τον σταυρο εκει και δεν ξερω αν ειχε και την ελληνικη σημαια αμα βλεπουν κατι τετοια οι πουστρονομοθετες εξαγριωνονται και κανουν οτι κανουν εγω γουσταρω να μενω σε σπηλια κουμαντο θα μου κανει η κουλιτσα?

    3. Ερπύστριες και κρεμάλες, το δίδυμο της επιτυχίας.

    4. Αρχαιοκαπηλε της κρητης αφου ισοπεδωσες την ελλαδα ετοιμαζεις βαλιτσες για την ευρωπη Βλεπεις σιχαμα αφου εκανες τους τρυπιους και τις σπατουλες ζευγαρια πηρες το παρασημο να ηγηθεις στην ευρωπη Ετοιμασες καιτην διαδοχη σου στον σκυφτουλη γεραπετριτη

    5. Ποιο κράτος δικαίου σήμερα. Το κράτος των ΛΟΑΤΚΙ? Κάτω τα χέρια από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, που βγάζετε στα βρωμοκαναλα σας καθημερινά τους μπουστιδες για αποπλάνηση.Ουσττττ από τα ιερά μας χώματα δοσίλογοι ανθελληνες.

    6. Να καεί να καεί η πoutava η DIGEA. Να γλυτώσουμε από την πouστikn τηλεόραση τουρκικών συμφερόντων.

    7. Η ερώτησή μου είναι, γιατί ο κόσμος δεν είναι στους δρόμους ουρλιάζοντας πολύ δυνατά; Η Μητσοτάκη Πουστκράτια είναι κωφή και οι φωνές των λαών πρέπει να ακουστούν. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

      1. Γιατι ο καθενας κοιταζει την τσεπη του. Οι αγροτες κατεβηκαν για να παρουν χρηματα δεν τους νοιαζουν τ αισχρα νομοσχεδια οι δασκαλοι τ ιδιο κ ολοι τελικα. Λιγοι μονο αντεδρασαν στην Θεσσαλονικη

    8. Αφου οι κυβερνωντες τακτοποιησαν το σημαντικο για αυτους και οχι για τον Ελληνικο λαο θεμα με τους ομοφυλοφιλους τωρα βρηκαν εναν ανθρωπο και το εκαναν πρωτο θεμα λες και δεν υπαρχουν σοβαρα θεματα που πρεπει να επιλυσουν που μας αφορουν διοτι τα δικα τους μονο φροντιζουν να τα επιλυουν Μετην βοηθεια των δουλων παρουσιαστων και υποτιθεμενων δημοσιογραφων εκθετουν εναν ανθρωπο που το μονο που επρεπε να κανουν ηταν να ρωτησουν τι εκανε το κρατος και οι ανυπαρκτες κονωνικες υπηρεσιες για αυτον και την οικογενεια του Με μειλιχιο χαμογελο τα κορακια της τηλεορασης εκθετουν εναν ανθρωπο και δεν λενε τι γινεται με τις δικες που εκρεμουν με τους παιδοβιαστες με Τα τεμπη μονο θελουν να αποπροσανατολιζουν τον κοσμο για να ικανοποιουν τα αφεντικα τους ΝΤΡΟΠΗ

      1. Αγαπητή Ελληνίδα με αυτό το νομοσχέδιο Λοατκι έπεσε πολύ χρήμα! Για αυτό δεν ενδιαφέρει κανένα αυτό το έκτρωμα! Μόνο το χρήμα και οι καρέκλες,! Πατριώτες ανιδιοτελείς σαν τον Πλαστήρα το Μεταξά τον Παπαδόπουλο έχουν εκλείψει ανεπιστρεπτί! Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πάμπτωχοι!!! Τώρα μόνο χρήμα χρήμα χρήμα!!

    9. Έφτασε και στη Βουλή μια υπόθεση παιδιών που δε πάνε σχολείο; Γιατί για αυτό πρόκειται μόνο, τίποτα άλλο “παράνομο” δε συνέβη…. Έστειλαν 150 ΕΚΑΜ και το έκαναν πρώτο θέμα της επικαιρότητας για μέρες; Ναι σίγουρα δεν είναι στημένο…..

      1. μα και τογυφταριο δεν παει σχολειο αλλα τους εκατσε στο λαιμο επειδη ειχε τον σταυρο εκει και δεν ξερω αν ειχε και την ελληνικη σημαια αμα βλεπουν κατι τετοια οι πουστρονομοθετες εξαγριωνονται και κανουν οτι κανουν εγω γουσταρω να μενω σε σπηλια κουμαντο θα μου κανει η κουλιτσα?

    Comments are closed.