ΝΤΟΥ ΤΩΡΑ! ΑΑΔΕ, ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΟΛΛΕΚΤΙΒΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ “ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    lenin-kemal00

    Πολλές είναι οι καταγγελίες και πρέπει να ελεχθούν.

    Καλούμε λοιπόν την Δίωξη Ναρκωτικών, τον κύριο Πιτσιλή, τους υπεύθυνους εισαγγελείς της Ευελπίδων αλλά και τις διωκτικές αρχές να διερευνήσουν, τα κάτωθι:

    –Υπάρχουν στελέχη της Κουμουνδούρου που διαπλέκονται με την βρωμοφυλλάδα των αχρείων μπολσεβίκων, που κυκλοφορούν με ναρκωτικά στις τσέπες και έχουν εξαπολύσει αήθεις επιθέσεις στην εφημερίδα των Ελλήνων Πατριωτών;

    —Το εργοστάσιο σπίλωσης προσωπικοτήτων και δολοφονίας χαρακτήρων, είναι εντάξει στις φορολογικές του υποχρεώσεις; Φορολογική ενημερότητα έχουν και εάν ναι ας την δημοσιοποιήσουν όπως πράττουμε κι εμείς.

    —Σε ποια κατάσταση βρίσκεται όσον αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία, η βρωμοφυλλάδα; Οφείλει και εάν ναι, πόσα;

    —Υπάρχουν τρύπες στον ισολογισμό της επαχθούς εταιρείας;

    —Συνομιλούν στελέχη της βρωμοφυλλάδας με κύκλους από το  γραφείο Πέτσα της κυβέρνησης; Και με τον ίδιο; Πέτσα, ξεκαθάρισε τη θέση σου, γιατί θα καταγγελθείς ως εξωμότης του δημοκρατικού πολιτεύματος και της ελευθερίας του Τύπου, θα μηνυθείς και θα συρθείς στα δικαστήρια και εσύ και οι αρωγοί σου.

    —Ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος για τις υπόγειες και φασιστικές μεθοδεύσεις κατά της ελεύθερης διακίνησης ιδεών και εντύπων στη χώρα; 

    —-Τι εταιρική ή συνεταιρική σχέση, μπορεί να έχει η βρωμοφυλλάδα-τουρκοφυλλάδα των σιχαμένων μπολσεβίκων με την εφημερίδα Αυγή που από δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ελέγχεται και λογοδοτεί σε off shore εταιρεία;

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που δέχεται συνεχώς υβριστικές αναφορές από το ξόανο της “λαοκρατίας” του Λένιν και του Τίτο, καλεί τις αρμόδιες αρχές να πράξουν το καθήκον τους και να ψάξουν επίσης εάν υπάρχουν δεύτερα βιβλία στην επιχείρηση των μπολσεβίκων. Αν όχι, ας ρωτήσουν τον Πολάκη. Αυτός ξέρει περισσότερα.

    Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Έτσι, όλα στην φορα. Π@υταν@γεννηματα μια ζωή εσωτερικός εχθρός, μια ζωή υποστηρικτές δολοφόνων Ελλήνων εργαζομένων και παιδιών οι ξεφτίλες. Μαρφιν, Μυρτώ, λαζανας, κανταρης και πόσοι ακόμη αθώοι Έλληνες νεκροί, και όμως οι π@υστοφυλλαδες καλύπτουν τους δολοφόνους.

    Comments are closed.